Söyleme.. üzülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bende öyle düşündüm :) Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
Aminn çok teşekkür ederim
benzer bir durumu yaşadım.çok şükür düşük filan yapmadım ama ben hamile kalınca nerdeyse 2 haftalıkken söylediğim görümcem 2.5 aylıkken söyledi bize.hatta o söylemedi kv söyledi.neden yani?aman nazar değiririz belki..amaan tuhaf ya insanlar.sallama...hı bide o da sürekli eşimi arar beni aramaz sormaz.bende aynı şekilde yapıyorum.görüşünce de iyiyim canım sen nasılsın modu ayda yılda bir.oldu bitti işte.bırak kendi haline uzak kalmak en iyisi...

Doğurduktan sonra da benden çocuğu saklarmış ay tövbe tövbe :)
Neyse sağlıkla kucağına alsinda baska bise istemem.
Ben ilk uc ay kimseye solemedim nazardan degil ama dusuk riski ilk uc ayda daha fazla.. birsey olsa surekli sorulara maruz kalacaksin gerek yok.. karnin sisince ztn herkes gorecek yani..takilma ins. Sende hamile kalirsin

belki kendisi bebek haberi aldığında üzülmüştür. sizi de kendisi gibi sanmıştır.

Bizimkinde herkes biliyor özellikle bana söylenmemesi istenmiş :)
Benim de aklıma direk nazar konusu geldi ..

Arkadaşım bebeğini kaybettiğinde ziyaretine giderken o zaman küçük olan oğlumu anneme bırakmıştım. Sırf görüp üzülmesin diye.
Kuzenin söyleminde ben art niyet sezmedim. Muhtemelen üzülmenizi istememiştir.

Bizimkinde herkes biliyor özellikle bana söylenmemesi istenmiş :)
Benim de aklıma direk nazar konusu geldi ..
vallahi canım tehlikeli bir kafa bu.sonrasında cinsiyetini söylemek istemedi bir süre.kardeşine telefonda söylerken bende duyucam diye olay yaptı filan.2. cocugu.erkek istiyorlardı.erkek olduğu için heyecan yaptı filan.komik yaa..kendini ne kadar önemsiyor:)hı bu arada benim hamile olduğumu öğrenmeden önce yıllarca 2. cocuğu düşünmemiş düşünmüyorum diyordu.böyle tipler kıskanç valla kim ne derse desin.iyilik meleği olmaya gerek yok onlar için de.bende hiçbirşeyimi söylemiyorum eşimden duyarsa duysun banane.ben kendisine hiiiiç bişe sormuyorum.e nasıl olsa saklama yoluna gitti ve kendini yeterince önemsiyor.ne sorucam ne edicem.sende öyle yap...

Yakın zamanda bende düşük yaptım sende bilirsin ne akdar zaman geçsede o üzüntü hep var alışılyor sadece ya da ben çok duygusalım . kuzenin düşüncesine katılıyorum onun adına ne kadar mutlu olsanda kendi adına çok üzülüyor insan

Düşük yaptigimda bir mesaj cekseydi inanin direk bende sizin dusundugunuz gibi dusunurdum..

ben olsam çokta takılmazdım. sizde aynı şeyleri yaşamışsınız bende yaşadım .herkesin psikolojisi aynı olmuyor. çok kıskançlık olduğunu sanmıyorum açıkçası. olaylar öyle gelişmiştir

Bunun altinda niye kotu niyet aradiniz ki?Ayni yoldan gecmis acidan gecmis insanlarsiniz o belki ben uzuluyordum hamile haberi duyunca oda uzulur diye bakmistir
Siz takilmissiniz kadina bence yahu ölum bu kimine gore pihti kimine gore nohut belki cok onemli degil diye bakanda var ama ozunde kayip kim kime sevinir veya boyle birseyde art niyete girer ki oda girsin
Oda kendince bakalim nasip kismet kucagima alabilecekmiyim diye bakiyordur karartmayin kalbinizi bosa

Eger sizi arayip hamileyim deseydi Nisbet mi yapiyor acaba diye dusunebilirdiniz.bence sizi tanimadigi icin bu şekılde davranmis. Art niyet goremedim acikcasi dusunceli davranmis.

Eger sizi arayip hamileyim deseydi Nisbet mi yapiyor acaba diye dusunebilirdiniz.bence sizi tanimadigi icin bu şekılde davranmis. Art niyet goremedim acikcasi dusunceli davranmis.

Tabi ki ilan etmesini beklemem eşime özellikle bana söylememesini tembihlemesi saçma.
Beni çok düşünseydi düşük yaptığımda bir mesaj atması gerekmez miydi

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşaallah kuzenin tutumu bana hiç art niyet gelmedi bence uzulursunuz diye söyleme demiştir çünkü ne kadar anne karnında olsada evlat evlattir Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

iste benimde takildigim nokta o ayni yoldan gecmisiz ayni aciyi hissetmisiz.. ben dusuk yaptigimda bir mesaj bile atmadi en iyi beni o anlardı.
Simdi beni dusunmesi sacma geldi

iste benimde takildigim nokta o ayni yoldan gecmisiz ayni aciyi hissetmisiz.. ben dusuk yaptigimda bir mesaj bile atmadi en iyi beni o anlardı.
Simdi beni dusunmesi sacma geldi
Bakin insanlarin ne dusundugunu bilemezsiniz bastan kotu baslamis onuda atsam acaba nispet algilarmi diye bakmis olabilir kadin birbirinizden hazetmiyorsunuz belliki cok ince noktalar bunlar bak senin basinada geldi gibi algilar dusunur diye dusunmus olabilir

takilmam etmem diyorsunuz ama mevzu buraya konu acacak noktaya kadar gelmis takiliyor sikinyi yapiyorsunuz belliki hamileligi olmasada kadina bayagi bayagi takiksiniz buradan bakinca boyle bakis acilarinda yanlis bakma yanlis gorme bilmedeb vebal alma kalbi karartma cok olur bence art niyet yok
Tez zamanda Allah sizede saglikli sihhatli hamilelikle evlatlar nasip etsin

Geçmiş olsun kuzum. Benden önce hamile kalan arkadaşım düşük yaptıktan sonra ben hamile olduğumu öğrendim ortak arkadaşımıza haberi verdim x arkaşasa söyleyim mi dedi ve bende bilmiyorum belki bebeği aklına gelir üzülür dedim ama istersen söyle dedim...
Yani ben kötü niyetle söylediğini sanmıyorum kendimden yola çıkarak...
Sonra bende bebeğimi kaybettim zaten...

Kıyamam çok geçmiş olsun.. çok zor bir durum kelimelerle anlatılmaz. Umarım sizede bana da Rabbim tüm isteyenlere tekrar nasip eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…