myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Maşallah bayada yarılamış yolu. Amaan “banane kız senin bebeğinden, fesat mıyım ben üzülücem” diyip koyuverin postayı o zaman.
İşte bende bunu diyorum. Beni en iyi o anlardı beni arasaydı (ki ben onu aramıştım o kadar da muhabbetimiz var)
Hiç aramadı mesaj dahi atmadı.
Şimdi beni çok düşünüyor olmuş.
Bilmiyorum ki benim alınma durumum pek yok açıkçası,yazdığınız gibi aylardır görüşmediğim arkadaşım söylemese alınmam hiç oturup bi de bunun haberini mi yayacak diye düşünürümİnsan karnında pıtır pıtır eden bebeğini söylemeyi nasıl unutur ki? 1 yaşına gelince söyleseymiş madem :)
Ben aylarca görüşmediğim arkadaşıma bile başkasından duyup alınmasın diye, herkese duyurduğumuz zamanlar kendim muhabbet açıp yazmıştım..
hiç umursama.
he illa karşı atak yapayım diyorsan da sen hamile kaldığında da ona söylemezsin olur biter
Bilmiyorum ki benim alınma durumum pek yok açıkçası,yazdığınız gibi aylardır görüşmediğim arkadaşım söylemese alınmam hiç oturup bi de bunun haberini mi yayacak diye düşünürüm
Ben lisedeyken annem hamileydi mesela,yakın arkadaşlarım son ayda öğrenmişti,neden söylemedin demişlerdi ne yani durduk yere annem hamileee diye haber mi vereceğim demiştim:)
Biraz gamsız olabilirim bilmiyorum:)
Bence her şey yeterince açık. Allah herkesin kalbindekini biliyor.
Cinsiyeti belliyse benim düşükten önce kalmış demişsin. Dediğin gibiyse ilk zamanlar arasa da haberini vermeyebilirdi üzülürsün diye.
Ama eşine de "o zaman söyleyemedim üzülür" diye deseydi sen kötü düşünmezdin..
Benim de vardı eşimin kendini görümcem sanan kuzeni. Hep derim görümcem olsa bu kadar sevmem diye. Bu tam tersi kendini iyi gösteren görgüsüz yapmacıklardan. Hislerime hep güvenirim dışından nasıl davrandığına bakmam. İlk zamandan bu yana sevemedim. Ben de yavaş yavaş çektim kendimi. Bu da dokundu el güne..
evet o iyi niyetli görünüp arkadan iş çevirenlere ben de sinir oluyorum ama yapacak bişey yok itin hatrı yoksa bile sahibinden ötürü böyle çiğlikleri boş vermemiz lazım.Yok ya öyle atak falan hiç tarzım değil :))
Sadece iyi niyetli gibi gösterip alttan alttan olayı götürenlere sinir oluyorum.
En iyi tepkimi ona tepkisiz kalarak umursamayar vericem.
Eşimin başka bir kuzeni de hamile o kızı çok seviyorum faceten ilan etti mesela o herkes öğrendi mesaj attim aradi beni çok guzel konustuk. Hatta hamilenin duasi kabul olur sana bol bol dua edicem dedi.. nasil mutlu oldum
Doğursun diğerinin altınınıda ona takicam :)))
Kötü niyetli gibi gelmedi. Sen olgunlukla karşılayabiliyorsun belki ama o belki düşük yaptığı dönemi daha zor atlatmıştır. Kişi kendinden bilir derler ya. O belki o dönemlerde hamile haberi duyunca üzülmüştür kendi bebeğini kaybettiği için. Kıskançlık gibi değil de herkes daha farklı yaşar üzüntüsünü. O seni de kendi gibi düşünmüş olabilir. Art niyet görmedim ben.
Eskiden husumet olmuş olabilir ama yaşadıkları onu olgunlaştırmıştır belki.
Senin umrun olmamış kim aradı kim mesaj attı belki onun da umru değildi arayan mesaj atan.İşte tam dediğiniz gibi düşüneceğim.. sonra aklıma o zaman beni bu kadar düşünüyorsa çocuğumu kaybettiğimde beni niye hiç aramadı diyorum.
Beni en iyi o anlardı..
evet o iyi niyetli görünüp arkadan iş çevirenlere ben de sinir oluyorum ama yapacak bişey yok itin hatrı yoksa bile sahibinden ötürü böyle çiğlikleri boş vermemiz lazım.
senin için de hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla huzurla bir bebek sahibi olursun
Senin umrun olmamış kim aradı kim mesaj attı belki onun da umru değildi arayan mesaj atan.
ayyyh birine benzettim aynıı...
bence çokta iyi niyetli değil nazar değmesinden korkmuş..var böyle tipler...inşallah sizde hamile kalır sağlıklı bir doğum yaparsınız hayırlısıyla...ve böyle nazar değer aman göze gelirim diye düşünen insanların asıl sürekli karşısındakini kıskandığını düşünüyorum...
Her şeyin altından da bi fesatlık aramamak lazım bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?