Söyleme.. üzülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi de düşük yapmış ve demek ki hamilelik haberleri onu üzmüş. Empati kurmuş sadece. Neyi kötü ki bunun?

Tek tek telden zorlanıyorum.. bir yanım iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Düşünmek istiyor.. diğer yandan beni bu kadar düşünüyorsa niye hiç aramadı diyorum.
Beni en iyi o anlardı..

Aman boşver ya..
Sen hiç bir şey deme o anlar. İleride kısmet olur da hamile kalırsan en son onun haberi olsun.

Aman boşver ya..
Sen hiç bir şey deme o anlar. İleride kısmet olur da hamile kalırsan en son onun haberi olsun.

Tüm sülale biliyor ben bilmiyorum :) Aslında cinsiyeti belliyse bir 4 aylık hamiledir. Benim düşükten önce hamile kalmıştır. Neyse aman dediğiniz gibi.. bundan sonra bende öyle davranırım. Zaten aramız çok resmiydi iyice resmileşir

Eşim sorun olmaz demesine rağmen ısrarla söyletmemesine takıldım.
Doğurunca öğrenicem zaten..
Önünüzde 9 ay var. Acınızı atlatmış olursunuz muhtemelen. Oda söylemek için doğurmayı beklemezdi herhalde.

Eşiniz bile emin olamamış ki önce üzülür müsün diye sormuş. Bende iyi niyetli bi düşünce.

Senin üzüleceğini düşünen iyi niyetli insan sen bebeğini kaybedince arardı.. Eşekten düşenin halinden yine en iyi eşekten düşen anlar..
Bence hislerine güven. Biz buradan ne desek boş..

İşte bende bunu diyorum. Beni en iyi o anlardı beni arasaydı (ki ben onu aramıştım o kadar da muhabbetimiz var)
Hiç aramadı mesaj dahi atmadı.
Şimdi beni çok düşünüyor olmuş.

İnsan karnında pıtır pıtır eden bebeğini söylemeyi nasıl unutur ki? 1 yaşına gelince söyleseymiş madem :)
Ben aylarca görüşmediğim arkadaşıma bile başkasından duyup alınmasın diye, herkese duyurduğumuz zamanlar kendim muhabbet açıp yazmıştım..

Erkekler çabuk etkilenen varlıkla bilirsiniz :)
9 ay mı cinsiyeti belliymiş çocuğun

Canim gereksiz bi muhabbet bu hic takilma derim

Çevremdeki herkesi tarıycam hamilee olupta söylemeyeeen .... diye :)) !!!
Şaka bi yana kırıldım çünkü nazar olaylarından dolayı sırf bana söylemediğini düşündüm.

Beni çok düşünseydi düşük yaptigimda kısa bir mesaj çekerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…