- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Neden ?
Vay arkadas insanlar ne fena. O kocanin yerinde olsam napardim acaba ?Millete nazar olur diye söylemedi
Ama kocasına bilemiyorum
Böyle bir zihniyet
Kendisi de düşük yapmış ve demek ki hamilelik haberleri onu üzmüş. Empati kurmuş sadece. Neyi kötü ki bunun?
Vay arkadas insanlar ne fena. O kocanin yerinde olsam napardim acaba ?
Bence nazar değdirmeyesin diye söyleme demiştir.
Bence ara, hayırlı olsun falan de ,bi kaç soru sor iyice kudursunYemin ederim aklıma bu geldi :)
Bence ara, hayırlı olsun falan de ,bi kaç soru sor iyice kudursun
Aman boşver ya..
Sen hiç bir şey deme o anlar. İleride kısmet olur da hamile kalırsan en son onun haberi olsun.
Yemin ederim aklıma bu geldi :)
Önünüzde 9 ay var. Acınızı atlatmış olursunuz muhtemelen. Oda söylemek için doğurmayı beklemezdi herhalde.Eşim sorun olmaz demesine rağmen ısrarla söyletmemesine takıldım.
Doğurunca öğrenicem zaten..
Senin üzüleceğini düşünen iyi niyetli insan sen bebeğini kaybedince arardı.. Eşekten düşenin halinden yine en iyi eşekten düşen anlar..
Bence hislerine güven. Biz buradan ne desek boş..
Doğurunca söylemek değil,ne kadar geç öğrenirseniz o kadar iyi diye düşünmüştür.
Ben bir kuzenimin hamile olduğunu 9.ayda öğrenmiştim,doğumdan 2 hafta önce ki bu 9 ayda 1 2 defa konuşmuştuk söylemeyi unutmuşeğer dusuk geçmişim olsaydi kesin o yüzden söylemedi der kotu niyet arardim:) kendi kendinizi boşuna yıpratmayın derim.
Önünüzde 9 ay var. Acınızı atlatmış olursunuz muhtemelen. Oda söylemek için doğurmayı beklemezdi herhalde.
Eşiniz bile emin olamamış ki önce üzülür müsün diye sormuş. Bende iyi niyetli bi düşünce.
Maşallah bayada yarılamış yolu. Amaan “banane kız senin bebeğinden, fesat mıyım ben üzülücem” diyip koyuverin postayı o zaman.Erkekler çabuk etkilenen varlıkla bilirsiniz :)
9 ay mı cinsiyeti belliymiş çocuğun
Canim gereksiz bi muhabbet bu hic takilma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?