Soyisim?:)

isim soyad değiştirmek zor diye bilirdim ben demekki zamanında kandırmışlar beni:)

bizim soyadımız Gökçenoğullarından imiş babaannem hakime yalvarmış..

babaannem demiş gökçe,,, hakim demiş gökçen :)

hanım çık git "gök" yapar bırakırım demiş hakim.. babaannem kaçmış:)

ay aklıma geldi anlatayım dedim..

bence seçme şansınız var madem beraberce güzel birşey uydurun..

ama aileyi sevmeyip soyadını değiştirmek çok büyük bir hareket.. anne baba gerçekten böyle bir durumu hakediyor mu? çok üzülmezler mi? reddediyor sonuçta ailesini..

tabi siz bilirsiniz işin aslını.. hayırlı olsun yeni soyadı..

dedemlerınkıde KARAOSMANOĞLU imiş..

sonra degıstırmısler UZMAN yapmışlar..

keşke karaosmanoglu kalsaymış,dolu dolu ne güzel..duyan adam devrilir,şiddetınden:)

Yani asıl anlamıyla erkeklere uygun fakat milletin aklına hemen başka şeyler geleceği için dalga geçilmeye meyilli bir soyisim olur.Bence teklifi geri alın
Evlenirseniz sizinde hatta çocuklarınızında soyadı o olacak iyi düşünün

keşke karaosmanoglu kalsaymış,dolu dolu ne güzel..duyan adam devrilir,şiddetınden:)

:)))) zamanında benimde iki ismim vardı karışıklık oluyordu birini sildirmiştim :) Ailesi çok zor günler yaşatmış ona ağır şeyler ve hiç sevmiyor onları yüzlerini görmek istemiyor benim her şeyim sensin diyor of benimde kafam karışık bu kadar kopuk bir aile ne kadar iyi ki bilemiyorum ama adam yani babası çok aksi biri :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haberleri yok ama o zaten onlardan nefret ediyor küçükken çok çektirmişler.. Evlatlıktan reddeder kurtulurum diyor :/

Erkek arkadaşının ne yaşadığını bilmiyorum ama ailemi sevmiyorum soyisimi değiştirmek istiyorum biraz bana abarttı geldi hani çok uzun bir soyismin olur söylerken bile söyleyemezsin yada sınavlarda sınav formlarına sığmaz değiştirmek istersin şimdi araları kötü bile olsa ileride ne olacağı belli olmaz sonuçta anne-babası ileride barışmak ister falan bu sefer anne ve baba sırt döner iyi düşünsün bence.

:) valla çok öneri var ama karar vermek güç :)

Uzun bir soyisim 10 haneli ismide 6 haneli 16 oluyor ama en çok onları sevmediği için istiyor benimde kafam karışık zor bir karar

Uzun bir soyisim 10 haneli ismide 6 haneli 16 oluyor ama en çok onları sevmediği için istiyor benimde kafam karışık zor bir karar

Tabi bunları da düşünmek gerek ama yine de topçu yapmayın bence

Soy isim uzun ve çirkin derken, kötü bir anlam vs mi içeriyor. Yani soy isim değiştirmek öyle kolay değil dee.. Ben soyismimi beğenmiyorum, babamla da anlaşamıyoruz zaten dese tamam demezler herhalde :) ..

Yine de konuna cevap olması açısından ben de oğluu, zade diye biten soy isimleri beğeniyorum. Bir karizması oluyo sanki:)

Peki ileride sizide suçlarlar mı senin yüzden oğlum bizden uzaklaştı vs gibi sözler söylerler mi benim de bir tanıdığım ben küçükken soyismini değiştirdi soy isimi uzun ve söylenişi zordu ama buna rağmen bütün ailesi sırt döndü.

Etrafımda var değiştiren bir sekilde değişir ama doğru karar vermek gerek :)

Son düzenleme:
eğer çok değiştirmek istiyor o zaman değsin bari.. koç, sabancı vb. olsun..

Geçenlerde bir konu daha açılmıştı soyisimle ilgili orada da bu soyisimleri söylenmişti yanlış okumadıysam bir arkadaş telif hakkı varmış demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…