• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyisim?:)

Ama niye topçu istediğimi yazmıştım:) çok sevdiğim birinin soyadı olduğu için onunla aynı soyadı taşımak istediğim için:) tabii henüz karar vermedim turay da hoş :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yıldızı beğendim erkek arkadaşının seçtiklerinden. Sen topçu soyadlı birini seviyorsun da. İnsan soyad seçme hakkı olduğunda yine de öyle bir şey almaz. Dalga geçilmeyecek bir şeyler bulun :34:

Topcu ile neden dalga geçilsinki.Benim bir yakınımın soyadı hiç dalga geçildiğini duymadım

Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?

Daha önceki arkadaş eleye eleye egemen ve saygıner arasında kalmıştı en sonunda.Sana ekstra olarak turhan , Özçınar veya çınar , Soykan , Eren , Özkan , Türkoğlu( hatta oğlun olursa adını Ata koyarsın Türkoğlu soyadıyla çok hoş olabilir)
Şimdilik bu kadar cnm

Benim anlamadigim su.
Kopuk bir aile.birsuru yasanan olay.onlari yok edecek olan olay soyisim degisikligimi yani.
Bu kadarmi kolay.
Soy ismi degistirmeyi dogru bulmiyorum ayrica.geldiginiz soyu baska soyadlarindan kura secer kibi secip degistirmeyi.
Ben soyadim uzun dahi olsa istemezdim.
Neyse.
Kizlik soyadimi cok severdim ben.
Özbey.
Turgut soyadida hos.

Daha önceki arkadaş eleye eleye egemen ve saygıner arasında kalmıştı en sonunda.Sana ekstra olarak turhan , Özçınar veya çınar , Soykan , Eren , Özkan , Türkoğlu( hatta oğlun olursa adını Ata koyarsın Türkoğlu soyadıyla çok hoş olabilir)
Şimdilik bu kadar cnm

Türkoğlunu bende seviyorum mesele kızım olursa da masal koyucam o şekilde de uyumuna bakabiliriz tesekkür ederim:)

Benim anlamadigim su.
Kopuk bir aile.birsuru yasanan olay.onlari yok edecek olan olay soyisim degisikligimi yani.
Bu kadarmi kolay.
Soy ismi degistirmeyi dogru bulmiyorum ayrica.geldiginiz soyu baska soyadlarindan kura secer kibi secip degistirmeyi.
Ben soyadim uzun dahi olsa istemezdim.
Neyse.
Kizlik soyadimi cok severdim ben.
Özbey.
Turgut soyadida hos.

Kesin değil zaten ama düşünüyoruz

Soyadı için senin önerin Topçu mu yani? :26:

Kutsal Topçu... Kulağa nasıl geliyor sence?

Süper değil idare eder:) ben daha çok kendi ismime denedim:))) ama türkoğlu na takıldım üstelik arkadaşın dediği gibi oğlum olursa Ata Türkoğlu süper olur çok asil

Bizim eski soyadımız Yıldız imiş. Zamanında dedemin babası değiştirmiş kendi soyismini ama diğer kardeşlerinin hala aynı
Bende genel olarak oğlu ile biten soyisimleri çok severim.
Yıldız değilde Yıldızoğlu falan olsaymış belki :)
Neyse, şunları önerebilirim: Akay, Akgül, Süleymanoğlu, Demirel..

Bizim eski soyadımız Yıldız imiş. Zamanında dedemin babası değiştirmiş kendi soyismini ama diğer kardeşlerinin hala aynı
Bende genel olarak oğlu ile biten soyisimleri çok severim.
Yıldız değilde Yıldızoğlu falan olsaymış belki :)
Neyse, şunları önerebilirim: Akay, Akgül, Süleymanoğlu, Demirel..

Aslında ben oğlu olarak bitenleri sevmezdim ama o kadar çok olumlu yorum gelince etkilendim hatta neredeyse Topçu'dan Türkoğlu'na geçiş yapmak üzereyim oğlum nolursa Ata olur ama eskiden beri kızım olursa adını masal koyucam derim masal a nasıl olur bilemiyorum masal türkoğlu :))

Son düzenleme:
Oğlu ile biten soyadları kulağa hoş geliyor.geçen yıllarda eşimde tutturdu dedemin ismini soyadım yapacam zor unutturdum:)

Aslında ben oğlu olarak bitenleri sevmezdim ama o kadar çok olumlu yorum gelince etkilendim hatta neredeyse Topçu'dan Türkoğlu'na geçiş yapmak üzereyim oğlum nolursa Ata olur ama eskiden beri kızım olursa adını masal koyucam derim masal a nasıl olur bilemiyorum masal türkoğlu :))

GÜVEN güzel bence.GÜVENOĞLU da olabilir :34:

Back