• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı sasırdım bir akıl verin!

bir kadin hele de bir evladi varsa
ikinci evliligi icin bin kere düsünmeli diyorum
ayrica bu ikinci esinizin aklina calismak gelmiyor sanirim
karninizda da bebek
ne diyeyim valla
olan yavrulara

Bın kere dusundumde evlendım daha dıkaatlı daha secıcı esım elınden gelenı yaptı yasamadıgım ımkanı verdı ve suan havuzlu luks bır sıtede oturuyorum ama ısı bozuldu turkıye sartlarında nerde hemen ıs bulmak esım 2 unıversıte bıtırmıs kulturlu bır ınsan ama ıs ımkanı boylesıne daha az turkıyede bılırsınız belkı artık bı kahve dıyarına gırer calısırım dıyor daha ne desın kı!
Yıne yorumunuz ıcın tesekkur edrım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

Burda tamamen sizin ne hissettiğiniz önemli. Yani siz dışarda kalmış hissettiniz mi? Olaylardan en son haberi olan, hayatınızı bu kadar etkileyecek bir durumu artık iş işten geçtikten sonra öğrenen biri gibi mi hissettiniz yoksa hamileliğinde üzülmenizin ertelenmesi için her şey yapılan bir kadın gibi mi?

Neden ayrıldığını biliyor musunuz? Hani eğer cidden doğacak çocuğunu bile düşünemeyecek bir noktada şeytan görsün yüzünü diyerekten mi ayrılmışlar? Yoksa biraz diş sıkılsa bir süre daha (en azından yapılan kardan krediler ödenene kadar) idare edilebilir miydi? Yani işten ayrılmak gibi bir karar çiftlerin birlikte alması gereken bir karar bence. Çok çok ekstrem bir şey olur da ancak o zaman eşine bile sormadan vurup kapıyı çıkarsın.

Son düzenleme:
Altınlar bugünler için bence. Eşinizin sıkıntısına ortak olun.
Ama bir bilezik ayırın bence bebek için, doğum için. Ona dokunmayın ne olursa olsun.

Bebek kısmetiyle gelir, bu zor günler geçer diye düşünüyorum.
Kendinizi üzmeyin..Allah sağlık versin:34:

Burda tamamen sizin ne hissettiğiniz önemli. Yani siz dışarda kalmış hissettiniz mi? Olaylardan en son haberi olan, hayatınızı bu kadar etkileyecek bir durumu artık iş işten geçtikten sonra öğrenen biri gibi mi hissettiniz yoksa hamileliğinde üzülmenizin ertelenmesi için her şey yapılan bir kadın gibi mi?

Neden ayrıldığını biliyor musunuz? Hani eğer cidden doğacak çocuğunu bile düşünemeyecek bir noktada şeytan görsün yüzünü diyerekten mi ayrılmışlar? Yoksa biraz diş sıkılsa bir süre daha (en azından yapılan kardan krediler ödenene kadar) idare edilebilir miydi? Yani işten ayrılmak gibi bir karar çiftlerin birlikte alması gereken bir karar bence. Çok çok ekstrem bir şey olur da ancak o zaman eşine bile sormadan vurup kapıyı çıkarsın.

Benım haberım var amcası onun haberı olmadan baska bıyerle anlasma yapmıs esım ısın pazarlamasını yapıyor para kazanmak ıcın fakat amcası mal yok dıyor aonradan ortaya cıkınca esım delıye dondu tabı suan halaa ıs ıcın telde konuyor ıa gelıyor fakat amcası mal yok dıyor oldugu halde ben kabahatı onda bulmuyorum seytan gorsun dıyerek olmadı fakat sımdıden ayrılmak ıcın zemın hazırlıyor.
Oda boyle olsun ıstemezdı ınanıyorum onun samımıyetıne hayırlısı tesekkur ederım yorumunuz ıcın

Altınlar bugünler için bence. Eşinizin sıkıntısına ortak olun.
Ama bir bilezik ayırın bence bebek için, doğum için. Ona dokunmayın ne olursa olsun.

Bebek kısmetiyle gelir, bu zor günler geçer diye düşünüyorum.
Kendinizi üzmeyin..Allah sağlık versin:34:

Cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın bende oyle dusunuyorum ınsanın ne olacagı bellı olmuyor bu hayatta

Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

eşinin bir meslegi varsa korkma.destek ol.

Altın, araba gibi yatırımları zor günlerde de güvencemiz olsun diye yaparız zaten genelde. Bence düşünmeyin, verin. Kredi kartı ödemeleriniz gelmiş, bozdurmadan nasıl ödeyeceksiniz? İleride tekrar yaptırırsınız.

Back