• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı sasırdım bir akıl verin!

bence araba kalsın, altınları verin. borç içinde yüzerken kenarda altın tutmak mantıksız. kendinize de 3-5 bir şey ayırın ama tamamen sıfırlamayın...
hem çok darda kalırsanız arabada yatabilirsiniz:9::9:

Evet hıc olmazsa yatacak yerımız olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi de araba öyle tak diye satılamıyor, ihtiyacınız olduğu için olduğundan düşük fiyata satmak zorunda kalabilirsiniz. ilk önce altınlarınızı verin bu arada arabayı da satılığa çıkarın eğer altınlar yetmez hala paraya ihtiyacınız olursa arabayı da satarsınız.

Kesınlıkle haklısınız altınları verıcem

bu arada araba 60,000 liralık bir arabaymış madem altınlarla beraber arabada satılır 25-30 binlik alt model bir araba alınır işiniz fazlası ile görülür..bak her şerde bi hayır vardır..muhakkak ki eşin yolunu bulur..en kötü ihtimal babası oğluna kıyamaz gene elinden tutar kaldırır sen hamile halinle bunları dert etme..ama en başında dediğim gibi eşine güveniyosan bırak ipleri o kaldırsın sizi:7:

bi de bişey daha söylemek istiyorum içinizi ferah tutun, zor günler bunlar biliyorum benim eşim de işsiz biz hem altınları hem arabamızı sattık ve hala yığınla borcumuz var şimdi bi de Allahım bana bağışlasın bi bebişim oldu.. ben çalışıyorum aileler destek oluyor ama bi yere kadar sıkıntımız çok büyük.. ama Allah büyük bi kapı açacaktır hem kendi eşime hem de sizin eşinize.. dualarım her ikisiyle.. Allah yardımcımız olsunn..

bi de bişey daha söylemek istiyorum içinizi ferah tutun, zor günler bunlar biliyorum benim eşim de işsiz biz hem altınları hem arabamızı sattık ve hala yığınla borcumuz var şimdi bi de Allahım bana bağışlasın bi bebişim oldu.. ben çalışıyorum aileler destek oluyor ama bi yere kadar sıkıntımız çok büyük.. ama Allah büyük bi kapı açacaktır hem kendi eşime hem de sizin eşinize.. dualarım her ikisiyle.. Allah yardımcımız olsunn..

Allah sızınde yardınız olsun hersey ınsanlar ıcın allah derdı verınce sabrınıda verıyor benımde dualarım sızınle olacak

bu arada araba 60,000 liralık bir arabaymış madem altınlarla beraber arabada satılır 25-30 binlik alt model bir araba alınır işiniz fazlası ile görülür..bak her şerde bi hayır vardır..muhakkak ki eşin yolunu bulur..en kötü ihtimal babası oğluna kıyamaz gene elinden tutar kaldırır sen hamile halinle bunları dert etme..ama en başında dediğim gibi eşine güveniyosan bırak ipleri o kaldırsın sizi:7:

Bende oyle dusundum o zaten sen kendını kahretme dıyor sadece bana fıkrımı sordu ben hemen salya sumuk

Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

iyi günde kötü günde derler
yapıcak birşey yok
altınları vermen daha uygun olur
umarım atlatırsınız sıkıntılarınızı
aile ile ortak iş yapılmasına hiç taraftar olmadım bugüne kadar
hep benzer şekilde neticelniyor
üstelik bozulan sadece işler de olmuyor
aile bağları da zarar görüyor
:50::50::50::50:

iyi günde kötü günde derler
yapıcak birşey yok
altınları vermen daha uygun olur
umarım atlatırsınız sıkıntılarınızı
aile ile ortak iş yapılmasına hiç taraftar olmadım bugüne kadar
hep benzer şekilde neticelniyor
üstelik bozulan sadece işler de olmuyor
aile bağları da zarar görüyor
:50::50::50::50:

Ayenn oyle bende soyledım babasıda soyledı yapma bu adamla ıs dıe aama denemeden bazı seylerı anlamak mumkun olmuyo anladı ama yapacak bısey yok altınları verıcem artk :(

Herkese merhaba

Ilk defa konu acıyorum buna ıhtıyac duydum etrafımda kımse yok konusup akıl danısabılecegım.

Esımle subatta evlendık ıkıncı evlılıgım ılk evlılıgımden 4 yasında bır kızım var. Aılesı benı ıstemedı ona ragmen evlendık.
Hersey yolunda com mutluyuz. Esımın ısı gayet guzel derken hamıle kaldım suan 5 aylık hamıleyım, guzel bır sıtede oturuyoruz maddı dururmuz ıyıydı dune kadar :(
Esım amcasıyla ortak ıs yapıyor bayram nedenıyle tatıl dıye ıse gıtmedı. Bayram bıttı hala ıse gıtmıyor bır garıplık var dedım.
Sonra gectı karsıma 140 lirayı gosterıp bundan baska paramız yok dedı . Adamla bozusmus olmucak onunla kendı yoluma bakıcam dedı. Ustelık elımızde toplu paramız vardı ona verdı bırde uzerıne kendı adına kredı cekıp adama vermıs.

Simdi bana diyorkı evdekı altınları bozduralım kkartı borclarını odeyelım onlar bızı bıraz ıdare eder :( acıkcası vermek ıstemıyorum hıc olmazsa dpguma kalsın dıyorum cocugumun daha bırtane donu bıle yok.
Vermezsen arabayı satıcam sana otomatık bır araba alayım sen kullan dedı. Ne dıcegımı sasırdım. Cunku o altınlar ıdare etmıcek belkı arabayı yıne satmak durumunda kalıcaz altınlarımda gıdıcek :( sızce ne yapmayılım altınları mı vereyım arabayı mı satsın bılemedım arabayı alalı daha 1 sene olmadı.
Burdan tasınalıp dıyor babamın evıne babası benı ıstemıyor cok hzuursuzum.

ne güzel eşiniz sizi karşısına almış konuşmuş
mutlusunuz.
4 yaşındaki kızınıza da babalık ediyor.
altınları verin gitsin.
artık araba da satılacak belki ama huzurunuzu bozmayın..olacaktan kaçış yok..üzmeyin kendinizi ve eşinizi.

ne güzel eşiniz sizi karşısına almış konuşmuş
mutlusunuz.
4 yaşındaki kızınıza da babalık ediyor.
altınları verin gitsin.
artık araba da satılacak belki ama huzurunuzu bozmayın..olacaktan kaçış yok..üzmeyin kendinizi ve eşinizi.

Allah bın kere razı olsun evet babalık yapıyor altınları verıcem ama araba yınede gıdıcek sanırım olsun allah buyuk :(

Altinları bozdurmakta arabanın modelini düşürmekte mantıklı bence allah yardımcınız olsun inşallah bende aynı sizin durumunuzdaydım babası annesi sülalesi kimse istemedi beni ama zaman geçince çok sevdiler kötülüğe karşı iyi olmaya devam edince herşey düzeldi umarım aynı şekilde olursunuz sizde sabır lazım biraz yoruyo insanı ama sonunda iyilik olarak dönüşü oluyo şuan herkezle aram çok iyi beni sevdiklerine eminim bende onları çok seviyorum darısı size inşallah

Altınları satmanız arabanın modelini düşürmeniz en mantıklısı.
Bugünlerde düzelicek üzülme sen eşine güveniyorsan onun yanında ol güçlü ol öyle salma salya sümük adamcağız iice stres olur ona destek ol buraya iyi haberler yazacağın günler çok yakın. Bebeğin rızkıyla gelir inş. Kayınpederin evinede git otur gurur yapma şu durumda eşin işi bilen biriyse güvenmen lazım

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Altinları bozdurmakta arabanın modelini düşürmekte mantıklı bence allah yardımcınız olsun inşallah bende aynı sizin durumunuzdaydım babası annesi sülalesi kimse istemedi beni ama zaman geçince çok sevdiler kötülüğe karşı iyi olmaya devam edince herşey düzeldi umarım aynı şekilde olursunuz sizde sabır lazım biraz yoruyo insanı ama sonunda iyilik olarak dönüşü oluyo şuan herkezle aram çok iyi beni sevdiklerine eminim bende onları çok seviyorum darısı size inşallah

Amin insallah hersey sızın dedıgınız gıbı olur

Rabbim öncelikle girdiğiniz bu sıkıntıdan hayırlısıyla çıkmanızı feraha kavuşmanızı nasip etsin inşallah herşey güzel olacak düzelecektir insanoğlunun başına neler geliyor yeter ki sağlık olsun eşler anlayışlı olsun herşeyin üstesinden gelinir elbet bebekte geliyor kısmetiyle gelecek yavrunuz:emir_bebek:Mantıklı olan altınları bozdurmanız arabanın modelini düşürmeniz sonuçta 25-30 bine çok rahat edeceğiniz bir araba alınır sizde borçları kapatmış hayırlısıyla sıkıntısız doğumunuzu bile yapmış olursunuz canınızı sıkmayın :16:

Şimdi tekrar oturdum konustum ve dedım kı
Bu altınları sana versem bı ay ıdare edıcek ama her halıkarda sen bu arabayı dıger ay satıcaksın cunku gelirimiz olmucak. Haklısın ozman arabayı satayım dedı ha deyınce nasıl satılcak dedım
Biz bu oturdugumuz eve 1 yıllık pesın kıra verdık ev sahıbınle konusup ıslerının bozuldugunu ve oturamıyacagını soylucekmıs 1 yıl subatta doluo eger ev sahıbı kabul ederse parayı gerı vermeyı 7 bınlarada ordan alıcam ozman arabayı satmaya gerek kalmaz dedı vermezse ıllakı arabayı satıcak son durum bu suan bakalım hayırlısı ınsallah

Rabbim öncelikle girdiğiniz bu sıkıntıdan hayırlısıyla çıkmanızı feraha kavuşmanızı nasip etsin inşallah herşey güzel olacak düzelecektir insanoğlunun başına neler geliyor yeter ki sağlık olsun eşler anlayışlı olsun herşeyin üstesinden gelinir elbet bebekte geliyor kısmetiyle gelecek yavrunuz:emir_bebek:Mantıklı olan altınları bozdurmanız arabanın modelini düşürmeniz sonuçta 25-30 bine çok rahat edeceğiniz bir araba alınır sizde borçları kapatmış hayırlısıyla sıkıntısız doğumunuzu bile yapmış olursunuz canınızı sıkmayın :16:

Saol allah razı olsun bebegımızde rızkınla gelıcek ınsaalh ugur getırır bıze son durum bundan ıbaret zaten baska care yok allah buyuk derdı veren allah dermanıda verır

Altınları satmanız arabanın modelini düşürmeniz en mantıklısı.
Bugünlerde düzelicek üzülme sen eşine güveniyorsan onun yanında ol güçlü ol öyle salma salya sümük adamcağız iice stres olur ona destek ol buraya iyi haberler yazacağın günler çok yakın. Bebeğin rızkıyla gelir inş. Kayınpederin evinede git otur gurur yapma şu durumda eşin işi bilen biriyse güvenmen lazım

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

Tesekkur ederım canım tutamadım kendımı hamıle olmasam bukadar uzulmucektm hıc bıseyı yok bebegımın hassasım bıde ama toparlandım bugun daha saglıklı konustum hersey ınsanlar ıcın tabıkı esımın yanındayım yapacak bısey yok sagolsun oda cabalıyor ınsallah guzel habeler verırım yakında

Arabasini satsin.altinlar senin mehirin degil mi.belki daha kotu gunleriniz olacak.bence altimlarini o zamana sakla

Ben doguma saklamıstım hıc olmazsa dogum parasını verırım dıe ısın garıbı bıde ozelde yapıcam durumumız ıyı dıe guzel doktora gıdıorum yarıdada kesemem kı :( ama nerden bılıceksın dedıgım gıbı eger ev sahıbı verırse parayı gerı bozdurucaz vermezse arabayı satacak suan durumbu

Back