• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyisim?:)

Peki ileride sizide suçlarlar mı senin yüzden oğlum bizden uzaklaştı vs gibi sözler söylerler mi benim de bir tanıdığım ben küçükken soyismini değiştirdi soy isimi uzun ve söylenişi zordu ama buna rağmen bütün ailesi sırt döndü.

Benim içinde çok zor yani kopuk bir aile zaten beni korkutuyor bir yandan da aman daha iyi samimiyete gerek yok diyorum diğer yandan kalabalık aile seviyorum zaten tek çocuk çocuğum olsa ne halası ne amcası olucak puff:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikli tavsiyem biraz ağırdan alman bu işi. Evlenince düşünürsünüz değiştirmeyi. Durumlar tersine dönerse sen ortada kalırsın. Benim eşim de kopuk bir ailedeydi, anne baba yok üç kardeşler. Alttan alttan işledim hep " aile gibisi yok, kardeş gibisi yok, birbirinize destek olmalısınız" diye. Şimdi iyiler, her hafta görüşüyoruz hemen hemen. Ben de gelin olarak çok seviliyorum tabi doğal olarak.

Soyadı önerisi olarak da alp derim ben. Hem kısa hem anlamı güzel.

Lisede bir arkadaşımın soyadı Yahyaoğlu'ydu, çok hoşuma gider hep, kulağa asil geliyor, bence düşünün:1:

Öncelikli tavsiyem biraz ağırdan alman bu işi. Evlenince düşünürsünüz değiştirmeyi. Durumlar tersine dönerse sen ortada kalırsın. Benim eşim de kopuk bir ailedeydi, anne baba yok üç kardeşler. Alttan alttan işledim hep " aile gibisi yok, kardeş gibisi yok, birbirinize destek olmalısınız" diye. Şimdi iyiler, her hafta görüşüyoruz hemen hemen. Ben de gelin olarak çok seviliyorum tabi doğal olarak.

Soyadı önerisi olarak da alp derim ben. Hem kısa hem anlamı güzel.

Babasının ona yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil :(

Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?

sevgilinin adı ne ??

Kutsal niye sordunuz

İsmi çok güzelmiş..
Topçu olmaz ya hoş değil yani soyismini değiştiricek biri bence topçu soyadını almamalı..
Karizmatik hoş bi soyadı bulunabilir aslında..
Benim soyadımı çok beğenirim..
Bi arkadaşımında çok hoşuna gider..
Sanki çok çok büyük zengin bi soyisim gibi der..
İleride belkide değiştirmem soyadımı bilemem ama :33: :34: :1:

Topçu komik olmuş canım :1:

Erkek arkadaşının buldukları daha güzel.

Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?

bdv de soyadımızı değiştiriyoruz diye bir konu var onu baştan sona oku
orada birsürü tavsiye var :9:

Topçu komik olmuş canım :1:

Erkek arkadaşının buldukları daha güzel.

Ama niye topçu istediğimi yazmıştım:) çok sevdiğim birinin soyadı olduğu için onunla aynı soyadı taşımak istediğim için:) tabii henüz karar vermedim turay da hoş :):)

Back