- Konu Sahibi asksarhosuyum
Geçenlerde bir konu daha açılmıştı soyisimle ilgili orada da bu soyisimleri söylenmişti yanlış okumadıysam bir arkadaş telif hakkı varmış demişti.
mutlaka vardır.. bize kalmaz zaten o isimler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçenlerde bir konu daha açılmıştı soyisimle ilgili orada da bu soyisimleri söylenmişti yanlış okumadıysam bir arkadaş telif hakkı varmış demişti.
Peki ileride sizide suçlarlar mı senin yüzden oğlum bizden uzaklaştı vs gibi sözler söylerler mi benim de bir tanıdığım ben küçükken soyismini değiştirdi soy isimi uzun ve söylenişi zordu ama buna rağmen bütün ailesi sırt döndü.
Topçu asla olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikli tavsiyem biraz ağırdan alman bu işi. Evlenince düşünürsünüz değiştirmeyi. Durumlar tersine dönerse sen ortada kalırsın. Benim eşim de kopuk bir ailedeydi, anne baba yok üç kardeşler. Alttan alttan işledim hep " aile gibisi yok, kardeş gibisi yok, birbirinize destek olmalısınız" diye. Şimdi iyiler, her hafta görüşüyoruz hemen hemen. Ben de gelin olarak çok seviliyorum tabi doğal olarak.
Soyadı önerisi olarak da alp derim ben. Hem kısa hem anlamı güzel.
Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgilinin adı ne ??
Kutsal niye sordunuz
Kutsal niye sordunuz
Bence "yavuz-yavuzer"olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kutsal niye sordunuz
Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?
Topçu komik olmuş canım
Erkek arkadaşının buldukları daha güzel.