• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim icin dunyanın en muhteşem evlenme teklifini aldım. Ama aldığımdan beri ağlıyoru

Psikoloğa neden gidiyorsun anlamadım.
Ama neyse zarar gelmez,faydası olur elbet.
Bu adamla nasıl orta yol olacak ki...
1 ay olmuş kapanalı,1 aydır kendini sorguluyorsun.
Sen kapanmak istememişsin ki hiç.
Adam iyidir,karakterini seversin,kalbini seversin tamam ama evlilik için sevdiğini sanmıyorum.
Bu kadar farklı olduğunuzu bile bile mutsuz bir ortam beklediğini de görüyorsun ne diye orta yol arıyorsun ki?
Sen ona,o sana uyabilseydi zaten senin bu kadar şikayetin olmazdı.

Sınır sorunum yuzunden gidiyorum. Sinir problemim var ve kotu bir gecmise sahibim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet biliyor. En basında anlattım herseyi.

Vayy be degeri bilinesi adam o kadar cok az seni sen oldugu icin kabul eedebilecek insanlar daha ne dusunuyorsun canim? Evlenecek olmanin heyecani sarmis seni biraz fazla olumsuz yaniyla ama seviyorsun o seni baya seviyor zaten belli ne soru isareti var ki canim kafanda? Hazir degilsen evlilik gibi sorumluluk almaya beklersiniz biraz e zaten kabul ettin diye yarin evlencek haliniz yok.. O zamana kadar da kabullenirsin diye umuyorum evliligi.. Ben bu kisiyle mutsuz olacagini sanmiyorum canim kendini niye hirpaliyosun aglayip durarak?

Vayy be degeri bilinesi adam o kadar cok az seni sen oldugu icin kabul eedebilecek insanlar daha ne dusunuyorsun canim? Evlenecek olmanin heyecani sarmis seni biraz fazla olumsuz yaniyla ama seviyorsun o seni baya seviyor zaten belli ne soru isareti var ki canim kafanda? Hazir degilsen evlilik gibi sorumluluk almaya beklersiniz biraz e zaten kabul ettin diye yarin evlencek haliniz yok.. O zamana kadar da kabullenirsin diye umuyorum evliligi.. Ben bu kisiyle mutsuz olacagini sanmiyorum canim kendini niye hirpaliyosun aglayip durarak?

Korkuyorum onu da kendim gibi mutsuzluğa süruklemekten.

Iyi erkekler her zaman kapılır bunu aklından çıkarma. seni yargılamak istemiyorum. Fikirlerinde ve alacağın kararlarda özgürsün.
Sonuçta ilk evlenecek olan sen değilsin.
Ilerde pişman da olursan ilk pişman olacak olan sen değilsin.
Yeterki olgun bir kişiliğe sahip ol ve kendine saygın olsun. Selametle.

Iyi erkekler her zaman kapılır bunu aklından çıkarma. seni yargılamak istemiyorum. Fikirlerinde ve alacağın kararlarda özgürsün.
Sonuçta ilk evlenecek olan sen değilsin.
Ilerde pişman da olursan ilk pişman olacak olan sen değilsin.
Yeterki olgun bir kişiliğe sahip ol ve kendine saygın olsun. Selametle.

Haklısınız Allah razı olsun sagolun

Ama onunla.mutlu olunca neden mutsuzluga kapilip onu da surukleyesin?

O da bana bunu söylüyor sürekli. Ama insanlar etrafımda söyledikleri sey su; kız anneye benzer. Zamanla annene benzeyeceksin. Cocuğa yazık olacak :D (annem cok ters sınırlı ve dedigim dedik biridirde )

O da bana bunu söylüyor sürekli. Ama insanlar etrafımda söyledikleri sey su; kız anneye benzer. Zamanla annene benzeyeceksin. Cocuğa yazık olacak :D (annem cok ters sınırlı ve dedigim dedik biridirde )

Yok canim ya benzemiyor benim ananem cok pinpirikli biridir her seye kafayi takar titiz vsdir ama annem oyle degildir hareketlerine kendin mudahale edebilirsin bence oyle dusunme ne kendini ne de sevgilini uzme :)

Bu paranoyalarla hiç bir zaman mutlu olamazsın.
Cesaret yoksa kaybetmeye mahkumsun unutma.

Şimdi sana karşı bu kadar iyi, merhametli biri madem seni hakediyor.

Senin duyguların yeteri kadar yoğun değil bence.
Yoksa her şeyi bu kadar olumsuz ele almazdın.

İnsan sevince manyaklaşıyor, her şey güzel olacak modunda yaşıyor çünkü.

Kapalılığın konusunda bir şey diyemem 1 ay oldu kapanalı, 1 aydır açık halime bakıp daha iyiydi sanki
diyorum diyorsun. Yani kapalı kendini hiç iyi hissetmemişsin ki.
Hazır değilmişsin sanırım..

İnsanın hayatında çok mutlu olduğu olmazsa olmazları vardır, önce bunları belirlemelisin.
Sonra seçim yapmalısın.

Örnek veriyorum ben iş hayatımı çok önemseyen biriyim, işimde mutluysam mutlu olurum, mutsuzsam mutsuz ederim.

Çalışmayayım aşkım yanımda olsun yeter gibi bir durum beni asla mutlu edemez. Eşim melek bile olsa..

Ama kimi bayan, aşkım yanımda olsun beni hep sevsin başka bir şey istemem.
Her yerde yaşarım, iş sorunlarını orda bırakırım. Sevdiğim adamın kollarında her şeyi unuturum diyen kadınlar da var.

Sen nasıl birisin? Sorularının cevabı burada..

valla o kadar yazdığının içinde benim dikkatimi çeken ne oldu biliyo musun? onun küçük şehri...
yaşanan şehir insanın ruh hali üzerinde çok etkili bence, tahmin edemeyeceğin kadar, geçmişte izmirden küçük bir şehre taşınmış ve üç beş yıl orada yaşamış biri olarak biliyorum yani
bence bir şekilde planlarınızı senin şehrin için zorlamalısınız

Son düzenleme:
valla o kadar yazdığının içinde benim dikkatimi çeken ne oldu biliyo musun? onun küçük şehri...
yaşanan şehir insanın ruh hali üzerinde çok etkili bence, tahmin edemeyeceğin kadar, geçmişte izmirden küçük bir şehre taşınmış ve üç beş yıl orada yaşamış biri olarak biliyorum yani
bence bir şekilde planlarınızı senin şehrin için zorlamalısınız

Imkanı yok cunku aile şirketleri o sehirde. Şubeleri olsa bile o ailenin tek erkek evladı oldugu icin basta durmak zorunda ana firma da :(

Bu paranoyalarla hiç bir zaman mutlu olamazsın.
Cesaret yoksa kaybetmeye mahkumsun unutma.

Şimdi sana karşı bu kadar iyi, merhametli biri madem seni hakediyor.

Senin duyguların yeteri kadar yoğun değil bence.
Yoksa her şeyi bu kadar olumsuz ele almazdın.

İnsan sevince manyaklaşıyor, her şey güzel olacak modunda yaşıyor çünkü.

Kapalılığın konusunda bir şey diyemem 1 ay oldu kapanalı, 1 aydır açık halime bakıp daha iyiydi sanki
diyorum diyorsun. Yani kapalı kendini hiç iyi hissetmemişsin ki.
Hazır değilmişsin sanırım..

İnsanın hayatında çok mutlu olduğu olmazsa olmazları vardır, önce bunları belirlemelisin.
Sonra seçim yapmalısın.

Örnek veriyorum ben iş hayatımı çok önemseyen biriyim, işimde mutluysam mutlu olurum, mutsuzsam mutsuz ederim.

Çalışmayayım aşkım yanımda olsun yeter gibi bir durum beni asla mutlu edemez. Eşim melek bile olsa..

Ama kimi bayan, aşkım yanımda olsun beni hep sevsin başka bir şey istemem.
Her yerde yaşarım, iş sorunlarını orda bırakırım. Sevdiğim adamın kollarında her şeyi unuturum diyen kadınlar da var.

Sen nasıl birisin? Sorularının cevabı burada..

Sorun duygu yoğunluğu degıl de ben yaşadıklarım yuzunden duygularını geriye atmış ve mantigiyla yasamaya alışmaya başlamış biri oldum.

1) kapanman henüz yeni . Babasi imam abisı müftu olan bı ev arkadaşm vardı o kadar zor kapanmış ki zaman gerek derdı. Ayrıca ben onunla kendımı buldum dıyosun radikal şeyler yaşamışsın bunlar zaman gerektırır. Sen eminsen kapanmaktan kendı tarzına uygun gelınlık bulursun yok emın deglsen düşün.
2) benım sevglm de küçuk şehrde aynı dedgn gbı sayglı sakın bırı anne ne derse o biçımınde. Seni ezmedgı el üstnde tuttgu surece sorun olmaz.
3) iş hayatını her yerde kurablrsn kı? Hobiler tasarımlar yapabln blog kurablırsn ne bıleym ben yemek yapma konusunda ilerlıyorum.
4) sevglne tüm korkularını madde madde anlat tek tek oturup knuşun. Sevglerle

1) kapanman henüz yeni . Babasi imam abisı müftu olan bı ev arkadaşm vardı o kadar zor kapanmış ki zaman gerek derdı. Ayrıca ben onunla kendımı buldum dıyosun radikal şeyler yaşamışsın bunlar zaman gerektırır. Sen eminsen kapanmaktan kendı tarzına uygun gelınlık bulursun yok emın deglsen düşün.
2) benım sevglm de küçuk şehrde aynı dedgn gbı sayglı sakın bırı anne ne derse o biçımınde. Seni ezmedgı el üstnde tuttgu surece sorun olmaz.
3) iş hayatını her yerde kurablrsn kı? Hobiler tasarımlar yapabln blog kurablırsn ne bıleym ben yemek yapma konusunda ilerlıyorum.
4) sevglne tüm korkularını madde madde anlat tek tek oturup knuşun. Sevglerle

Cok cok teşekkürler. Konuştum ben aslinda bunları teklifden once. Ama inan dediğiniz gibi zor seyler yaşadığım icin korkuyorum fazlasıyla. Umarım bende bir gün sizin gibi burada diger genc kızlara korkmamasini söyleyebilirim. Masallah diyeyim tabi nazarım değmesin. Allah hep mutlu kılsın sizi bir ömür.

Back