• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soyisim?:)

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tuhaf oldu bu konu biraz :1:

bilmem ki : Kaya güzel bir soyisim alsında :12::12:

Merhaba kızlar gayet iyi ilerleyen bir ilişkim var:) tek çocuk ve ailesini sevmiyor bu yüzden dedesinin soyadını almak istiyor zaten dedesininde kendininde soyadı uzun ve güzel değil bende yeni bir soyisim almayı teklif ettim ortak bulucaz:) oda kabul etti bana soyisim önerir misiniz? O deniz, turay, yıldız, kılıç diyor bense topçu diyorum sizce hangisi yada başka öneriniz var mı?

topçu mu?:50:
yani kulağıma hiç hoş gelmedi...

Bir hafta once mi neydi ayni konu acildi bdv de..
Anketide var farkli farkli onerilerde var bi gezinin bdv de gerilerde kalmistir biraz bulursunuz..

soyismimizi değiştiriyoruz diye bir konu vardı.
Orada yüzlerce isim önerisi olmuştu.
O konuyu bull cnm

Topçu soyadını erkeklerini beğeneceğini pek sanmıyorum.Yani erkek arkadaşın bunu istemiycektir.Seninde nerden geldi aklına :1:

Ahaha o derin açıdan bakmadım hiç:) ama direkt topçu dendiğinde aslında erkeklere daha uygun:)))) Çok sevdiğim bir yakınım var onun soyismi topçu o yüzden :)) :)

Back