Soybagi reddi

ziyagillerdenmiyimneyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
2.301
1.725
29
Arkadaslarim merhaba, bir durum var ama cok detayli anlatmak istemiyorum. Anne ve babamla ben yillardir gorusmuyorum. Ben kucukken bosanmislar ikisinden de ne annelik ne babalik gordum. Evliyim de ama onlari resmiyette de silmek istiyorum. Yani ne onlar beni ne ben onlari silemiyorum biliyorum ama ne yapmaliyim sizce? Gorusleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

Maalesef anne baba evladını reddebiliyor ancak evlat anne babayı reddedemiyor ta ki öldükleri ana kadar. Vefat ettiklerinde borç kalırsa diye reddi miras yapabiliyorsunuz sadece. Ancak o söylediğiniz bağı silmek mümkün olmuyor. Boşverin zaten görüşmüyormuşsunuz da bunları düşünerek boşuna yıpratmayın kendinizi.

Insallah , hepinizin degerli yorumlari icin cok tesekkur ederim kizlar

Anne-baba sizi reddedebilir. Siz reddi miras yapabiliyorsunuz. Yasa vs değişmediyse en son baktığımda durum buydu. Eğer gelirleri ekside olursa öldüklerinde reddi miras yapın. Artıda olursa manevi tazminat gibi olsun size.

Var ya inanin onlarin bes kurusunu dahi istemiyorum...

Var ya inanin onlarin bes kurusunu dahi istemiyorum...
Bebiş olacak boşver o yesin canım ona ileride garanti olur gelecek biseyler varsa ben öyle düşünüyorum baba tarafım için .. 15 yıldır yüzünü görmedim ama reddetmiyorum gurur da yapmam çocuğum olacak o yesin ben yiyemedim

Bırakın kalirsa malları mülkleri kalsın size. Siz yemeseniz bile çocuğunuza kalır. Onları reddetmeniz zaten işlerine gelir. Bildiğim kadarıyla bu yapılamıyor, çocuk yapabiliyor mu emin değilim ama anne baba kendinden olan çocuğunu çocuk onu öldürmeye tesebbus ederse yalnızca mirastan reddetten edebiliyordu. Yani ebeveynlerde yapamıyor ki sizinkiler bunu denemiş yapamayınca oturmuş olabilirler. İnatlarina yerdim valla ben olsam paralarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…