ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 29
-
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
Yok hayir gercek anne babam. Ne kadar inanilmaz olsalar da :))Hukuken bu mümkün değil. Eger gercek anne babaniz olmadığını dusunuyorsaniz durum başka ama sizin sorduğunuz da degil.
Insallah , hepinizin degerli yorumlari icin cok tesekkur ederim kizlarSadece reddi miras yapılabilir.
Size annelik babalık yapmadılarsa sadece birer isimden ibaretler zaten,o da silinse nolur kalsa nolur. Dert etmeyin,siz hayatınızı yaşamaya bakın. İnşallah onlarsız da çok çok mutlu olursunuz.
Var ya inanin onlarin bes kurusunu dahi istemiyorum...Anne-baba sizi reddedebilir. Siz reddi miras yapabiliyorsunuz. Yasa vs değişmediyse en son baktığımda durum buydu. Eğer gelirleri ekside olursa öldüklerinde reddi miras yapın. Artıda olursa manevi tazminat gibi olsun size.
Bana yaşattıklarından dolayı isterdim. İçiniz rahat olsun. O gün gelince duruma göre postayı koyarsınız. Doğurmasalarmış.Var ya inanin onlarin bes kurusunu dahi istemiyorum...
Bebiş olacak boşver o yesin canımVar ya inanin onlarin bes kurusunu dahi istemiyorum...