• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Soyadı alırken :)

Soyadınızı alırken?

• Sadece kendi soyadım

OY: 12 5,7%
  • Sadece eşimin soyadı

OY: 129 61,1%
  • Hem kendi soyadım hem eşimin soyadı

OY: 70 33,2%

• Ankete Katılan
    211
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki boşanınca kütük otomatikman değişiyor mu onu biliyor musunuz :1:

boşanma kararı kesinleşip nüfusa işlenince baba kütüğüne geri dönmesi lazım ama eski kocasının nüfus kaydında eski eş olarak görünmeye devam eder,kendisinin nüfus kayıt örneğinde de boşandığı kocası eski eş olarak görünür.

boşanma kararı kesinleşip nüfusa işlenince baba kütüğüne geri dönmesi lazım ama eski kocasının nüfus kaydında eski eş olarak görünmeye devam eder,kendisinin nüfus kayıt örneğinde de boşandığı kocası eski eş olarak görünür.

Anladım, teşekkür ederim, çok bilgilisiniz valla :1:

bende iki soyisim kullananlara bişey sormak istiyorum. Kredi kartı, banka kartı, ehliyet gibi belgeleri iki soyisim kullananların değiştirmesine gerek yokmuş diye bişey duydum doğru mu?
Bende bu cuma nikah işlemlerine başlayacağım, kızlar cevap verin ona göre dilekçe yazayım :))

bende iki soyisim kullananlara bişey sormak istiyorum. Kredi kartı, banka kartı, ehliyet gibi belgeleri iki soyisim kullananların değiştirmesine gerek yokmuş diye bişey duydum doğru mu?
Bende bu cuma nikah işlemlerine başlayacağım, kızlar cevap verin ona göre dilekçe yazayım :))

Ben iki soyismimi kullanıyorum. Duydukların doğrudur :)
Ehliyetimi değiştirmedim gerek yok dediler emniyetten. Trafikte çevirmeye bile takıldım bekarkenki ehliyetim oldugu içn onu verdim sorun olmuyor yani.
Kredi kartı ise şöyle; evlendikten sonra kimliğim değiştiğinden dolayı bankama yeni kimliğimin fotokopisini vermiştim. Kredi kartımın üzerinde hala bekarlık soyadım yazıyor ki evlendikten sonra kartımın son kullanma tarihi değişip yenisi gelmesine rağmen.

Ben iki soyismimi kullanıyorum. Duydukların doğrudur :)
Ehliyetimi değiştirmedim gerek yok dediler emniyetten. Trafikte çevirmeye bile takıldım bekarkenki ehliyetim oldugu içn onu verdim sorun olmuyor yani.
Kredi kartı ise şöyle; evlendikten sonra kimliğim değiştiğinden dolayı bankama yeni kimliğimin fotokopisini vermiştim. Kredi kartımın üzerinde hala bekarlık soyadım yazıyor ki evlendikten sonra kartımın son kullanma tarihi değişip yenisi gelmesine rağmen.

çok teşekkür ederim, tamam bende 2 soyisim kullanıyorum ozaman:)

Ben de kendi soyadından vazgeçemeyenlerdenim :) onca sene kullandıktan sonra silip atmak tuhaf geldi :)
Bu arada arkadaşlar bir yere isim verirken bütün isimlerinizi sayıp dökmek zorunda değilsiniz :D eski soyadınız da geçerli. Benim ehliyetim, kredi kartım, banka hesabım, telefon-internet vs aboneliklerim hepsi kızlık soyadımla.

Ben de kendi soyadından vazgeçemeyenlerdenim :) onca sene kullandıktan sonra silip atmak tuhaf geldi :)
Bu arada arkadaşlar bir yere isim verirken bütün isimlerinizi sayıp dökmek zorunda değilsiniz :D eski soyadınız da geçerli. Benim ehliyetim, kredi kartım, banka hesabım, telefon-internet vs aboneliklerim hepsi kızlık soyadımla.

bunu bilmiyordum ben,o zaman çok iyi.

iki isim ve uzun soyisim olunca mecbur vazgeçtim babamın soyadından. oldukça kısaldı soyismim, feci rahatladım :-D babam duymasın :-P

💑💓

Çok büyük konuştum, hep kendi soy ismimi bırakmam asla dedim. Ama kendi soy adım zaten çok uzun, eşiminki de uzun. Kendi ismimle de birleşince çivi yazılı tablet gibi oldu, mecburen kendiminkinden vazgeçtim :52:

Kendi soyadimi cok seviyorum bu nedenle kendi soyadim ve esimin soyadini kullanacagim insallah :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Sadece eşimin soyadını kullanmayı düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X