• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Soyadı alırken :)

Soyadınızı alırken?

• Sadece kendi soyadım

OY: 12 5,7%
  • Sadece eşimin soyadı

OY: 129 61,1%
  • Hem kendi soyadım hem eşimin soyadı

OY: 70 33,2%

• Ankete Katılan
    211
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşimin soyadı dedim ama aslında iki soyadda olabilir gerçi hoş olmaz gibi ama en iyisi tek soyad

iki soyadı ne yapacağım diyerek eşiminkini aldım.. ilki 30 yıl kullanıldı yeter:)

şöyle bir düşündüm de 2 soyadım olsa benimki zaten uzun yanına bir tane daha
kpss de nasıl kodlarım:52::52::52:
sığar mı ki?bu konuyu da kpss ye bağladım:53:.kendimi tebrik eder iyi geceler dilerim.

Esimin soyadini kullaniyorum. İki soyadi uzun olur:-) ispanyollari taklit etmiyim dedim:-)

bilmem ne bilmem ne bilmem ne bilmem ne.hele iki ismin varsa yandi gulum keten helva.ismini soyleyene kadar dilin damagina yapisir.bir yeri imzalican yarim saat ugrasirsin.gereksiz bence iki soy isim.

Ben biraz gelenecekciyim sanirim bu konularda ...
Sadece esimin soyadini aldim, diger turlu iki soyad zorlama geldi bir de...
Zaman zaman pisman da olmuyor degilim ama...:44:

Ben biraz gelenecekciyim sanirim bu konularda ...
Sadece esimin soyadini aldim, diger turlu iki soyad zorlama geldi bir de...
Zaman zaman pisman da olmuyor degilim ama...:44:

Neden pişman oluyorsun ki canım?

Benim kendi soyadım da bir bayan ismi olduğu için çok hoş durdu iki isimli gibi oldum soyadımla adımmış gibi hitap ettiklerinde sinir oluyorum ama napalım :1:

Neden pişman oluyorsun ki canım?

Benim kendi soyadım da bir bayan ismi olduğu için çok hoş durdu iki isimli gibi oldum soyadımla adımmış gibi hitap ettiklerinde sinir oluyorum ama napalım :1:

Bizimkileri bir solukta sattim gibi geliyor...:9:
Ustelik esimin ailesine de oyle cilginca bayilmiyorum, hemen atladim, tam anlamiyla yeni gelin gibi...:32:

kendi soyadımı ve eşimin soyadını kullancam allah nasip ederse.

Sadece eşimin soyadını alırım. Kendi soyadımı da kullanırsam epey uzun bir ismim olur o zaman.

hiç sevmediğim zor bir soyadım vardı evlendim kurtuldum :1: tabi ki şimdi sadece eşimin soyismini kullanıyorum

Son düzenleme:
Ben hem kendi hemde eşimin soyadını kullanıyorum. Biraz uzun oldu gerçi ispanyollar gibi :9:
Resmi biyer olmadıktan sonra eşimin soyismini yazıyorum ama resmi olunca hepsini birden yazmak zaman alıyor ki eşimin soyismi iki kelimeli :52: :9:
Kendi soyismimi kullanan kimseye rastlamadım özel ve güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden vazgeçemedim :16:

Gayet güzel bir soyadım var vallahi, niye vazgeçeyim ki :)
Hem kendi soyadımı hem de eşimin soyadını almak isterim açıkçası, daha karizmatik :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X