- 26 Haziran 2015
- 17
- 7
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin hiç vize veya final sınavlarında optiğe adınızı soyadınızı sığdıramadığınız ve kodlarken zaman kaybı yaşadığınız oldu mu soyadım olduğu kadar adım da uzun malesef. Bence siz de beni anlayınTabiki çift :) Çok uzun olsaydı da yinede kararım değişmezdi.
Kendi soy ismini bazı ekstrem durumlar haricinde almayan kadınları anlamakta güçlük çekiyorum..
Sizin hiç vize veya final sınavlarında optiğe adınızı soyadınızı sığdıramadığınız ve kodlarken zaman kaybı yaşadığınız oldu mu soyadım olduğu kadar adım da uzun malesef. Bence siz de beni anlayın
ben de ısrarla kızlık soyadını da kullananları anlamakta güçlük çekiyorum : )Tabiki çift :) Çok uzun olsaydı da yinede kararım değişmezdi.
Kendi soy ismini bazı ekstrem durumlar haricinde almayan kadınları anlamakta güçlük çekiyorum..
ben de ısrarla kızlık soyadını da kullananları anlamakta güçlük çekiyorum : )
safi karışıklık-kalabalık bence
dipnot: soyadımı çok seviyorum. bekarım. :)
normalde çift soyad taraftarıyım.ama o biraz da soyad uyumuna bakıyo.benimki iki soyad komik olacaktı tek ondanEvet bakalım ladyler evli ya da bekar fark etmez
Düşüncenizi merak ettim
Evlenirken sadece kendi soyadınızı mı sadece eşinizin soyadını mı yoksa hem kendini soyadınızı hem eşinizin soyadını mı kullanırdınız/kullandınız/kullanıyorsunuz?
Ben hem kendi soyadım hem eşimin soyadı
Benim kendi soyadım da bir bayan ismi olduğu için çok hoş durdu iki isimli gibi oldum soyadımla adımmış gibi hitap ettiklerinde sinir oluyorum ama napalım![]()
Yıllarca o soyad kullanılıyor. Evlenince ne değişiyor ? Hiç kalabalık olmuyor. Gayet de güzel duruyor.
Bir konu geldi aklıma : Bir erkek arkadaşım eşimin muhakkak kendi soy ismini de kullanmasını isterim. Eşitlik , hak v.s düşünmüyorum, nereye giderse gitsin soy ismini kullandığında evli olduğunu anlayacaklar dedi :) Zekasını kullanış şekline bakın. Hatta devamın eşitlik bozuluyor aslında böyle benim evli olduğum soylemezsem anlaşılmaz demişti.