- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin gibi kızlık soyadım bayan ismi olsaydı ASLA kızlık soyadımı kullanmazdım. karışık şeyleri sevmem de.Evet bakalım ladyler evli ya da bekar fark etmez
Düşüncenizi merak ettim
Evlenirken sadece kendi soyadınızı mı sadece eşinizin soyadını mı yoksa hem kendini soyadınızı hem eşinizin soyadını mı kullanırdınız/kullandınız/kullanıyorsunuz?
Ben hem kendi soyadım hem eşimin soyadı
Benim kendi soyadım da bir bayan ismi olduğu için çok hoş durdu iki isimli gibi oldum soyadımla adımmış gibi hitap ettiklerinde sinir oluyorum ama napalım![]()
bekarım ben şu an. ama eşim olacak kişinin soyadını kullanmayı düşünüyorum Allah izin verir de o günleri görürsek.
aynen ya, bu sene evlensem şayet 32 sene kullanmış olacağım, yeter.iki soyadı ne yapacağım diyerek eşiminkini aldım.. ilki 30 yıl kullanıldı yeter:)
neyine şaşırdın Aslıcığım? :26:şaşırdım anket sonucuna...
Ben hem kendi hemde eşimin soyadını kullanıyorum. Biraz uzun oldu gerçi ispanyollar gibi
Resmi biyer olmadıktan sonra eşimin soyismini yazıyorum ama resmi olunca hepsini birden yazmak zaman alıyor ki eşimin soyismi iki kelimeli![]()
Kendi soyismimi kullanan kimseye rastlamadım özel ve güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden vazgeçemedim![]()
Ali UZUNKAVAKALTINDAYATARRÜYAGÖRMEZOĞLUEvlenirsem ve iki soyadımı birden kullanırsam sanırım ispanyollar gibi olurum. Benim zaten iki ismim var + babamın soyadı + sevgilimin soyadı (ki uzun bir soyadı var:))) Destan gibi:)
imza konusunda haklısın ama hiç o açıdan düşünmemiştim alışkanlık ben hala kendi soyadımla imza atıyorum sonuna eşiminkini de eklemek aklıma gelmiyo![]()
Ali UZUNKAVAKALTINDAYATARRÜYAGÖRMEZOĞLU![]()
Benim imzam değişmedi, ismimin baş harfi ve kendi kızlık soyismimin bi kısmını yazarak geri kalanını karalıyorum işte öyle bir imzam varEşimin soyismiyle birlikte imza atmaya kalksam 2 saat sürer vay halime
![]()
ayşe fatma başındanaşağıkaynarsulardökülürdeyanmazoğlu![]()
İşte aynen öyle olur ama parça parça olur:)))Ali UZUNKAVAKALTINDAYATARRÜYAGÖRMEZOĞLU![]()
benim 15 harf ya toplamdaaslında aileme gıcık olduğum için aradaki soyadını da atmak istiyorum
peki soyadını hem ailenin hem kendinin alınca eşinin kütüğüne geçmiyor mu oluyosun öyle bi muhabbet duymuştum da :26: yani halen babamın kütüğünde miyim ben
Yoktur canım öyle birşey ben eşimin kütüğündeyim evlendiğimden beri
Benim ismin 6, soyismim 6, eşimin soyismi 9 harf toplamda 21 harf![]()
Aynen aynenayşe fatma erkenyatar geçkalkar gibi bir şey olmuş o zaman senin de
daha zormuş valla sen yine öyle imzayı sıyırttırıp geç gitsin 21 harf yazılır mı sığmaz![]()
Bekarım, sevgilim de yok.
Kendi soyadımı çok seviyorum.
Bizim aileden başka da kimsede duymadım.
(Orijinalliğe hastayım ya oldu bitti.)
Fakat evlenirsem sadece kocamın soyadını kullanırım. (diye düşünüyorum.)
İki soyisim karışıklıktan başka bir şey değil bence...
senin gibi kızlık soyadım bayan ismi olsaydı ASLA kızlık soyadımı kullanmazdım. karışık şeyleri sevmem de.UNİSEX isimleri de sevmem o yüzden! İsmi söyleyince kişi kız mı erkek mi bilinmeli. (şansıma kocamın adı DERYA gibi bir şey olmayaydı.
)
aynen ya, bu sene evlensem şayet 32 sene kullanmış olacağım, yeter.
neyine şaşırdın Aslıcığım? :26:
Aslı sabah mahmurluğuna ver anlayamadım. Sen iki soyadı mı kullanmak istiyorsun?:26:benim gibi düşünenler çoğunluktadır diye düşünmüştüm çünkü ama yanılmışımbir soyadı daha ekletince niye ne gibi karışıklık olsun ki, millet ismini,soyismini,yaşını,soybağını,medeni halini değiştiriyor,bir şey olmuyor da
![]()
Aslı sabah mahmurluğuna ver anlayamadım. Sen iki soyadı mı kullanmak istiyorsun?:26:
benim gibi düşünenler çoğunluktadır diye düşünmüştüm çünkü ama yanılmışımbir soyadı daha ekletince niye ne gibi karışıklık olsun ki, millet ismini,soyismini,yaşını,soybağını,medeni halini değiştiriyor,bir şey olmuyor da
![]()
ayşe fatma başındanaşağıkaynarsulardökülürdeyanmazoğlu![]()
benim 15 harf ya toplamdaaslında aileme gıcık olduğum için aradaki soyadını da atmak istiyorum
peki soyadını hem ailenin hem kendinin alınca eşinin kütüğüne geçmiyor mu oluyosun öyle bi muhabbet duymuştum da :26: yani halen babamın kütüğünde miyim ben
hayır,kocanızın kütüğündesiniz![]()