Sottile's workout

Sottile

titan`arum
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
2.634
940
Yarım kalanı tamamlamak için, önceki konudan devam...

Sabah fix o7.3o kalkış saatim olacak.
Hergün ip atlama:
3oo'den başladım, 3 güne bir 5o fark koyacağım. 2 Hafta sonunda 48o-5oo' e çıkıp sabitleyeceğim.
Yapacağım videolara gelince şimdilik bunlar olacak:

Düzenli spor yapıyorken vücudumu en iyi çalıştıran egzersizler bunlar olmuştu.
Biraz daha arttırılabilir; fakat şimdilik yeterli.
Sıkılıp hiç yapmamaktansa etkili egzersizlerde devamlılık sağlanmalı.
Aralık ortasına kadar yani 1 ayı bu egzersizlerle tamamlayıp aralık ayı ortasında eliptik bisiklet alacağım.
Şuan alacağım marka-model stoklarda bulunmadığı için beklemek durumundayım ama boş boş değil. (;

O halde yeniden;
Virabismillah!

18 Kasım 2o14 ölçüleri
Kalça: 95,5 cm
Üst Bacak: 54 cm
Üst Bacağın En İnce Yeri: 38 cm

Birdahaki ölçümüm 23 Aralıkta olacak, doğum günümde yani.
O zamana kadar diyetsiz ama sıkı bir egzersizle sonuç ne olacak göreceğim...

Son düzenleme:
25.06.2013

Ölçülerimi yazıp yaptığım spor sonrasında, yani bir ay sonrasında yeni ölçüleri yazacağım..
Her hafta da kilo bildirimimi yapacağım, devamlı oynuyor çünkü, bu oynamanın oranını görmem lazım..

Boy:1.62
Kilo:48.5
Göğüs:82
Bel:59
Basen-Kalça:92
Üst Bacak:52

Uygulanmakta olan ve uygulanması planlanan programlar:

Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion
Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube
Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube
How to Get Legs like Jennifer Lawrence - YouTube
8 min buns - butt workout - YouTube
+
Squat Programı (An itibari ile 18.gündeyim)

Haftanın 4 günü bu videoları, 3 günü ise MTV Pilates yapma niyetindeyim..
Bildirimlerim hemen hemen hergün yapılacaktır..

1 saatlik sporumu artık yapmalıyım..
Her ne kadar erken uyanamamış olsam da bugünlük de böyle olsun
..

Videolarım + günlük squat programım bugünlük tamam.. (;
Yoruldum mu ne?

Squat harici tüm egzersizler tamam..
Sol bacağımın ekleminde bir incinme yaşanıyor sanırsam, squata ara vermek durumundayım.. :/
Umarım çabuk geçer çünkü yürürken de sıkıntı veriyor..

Dün spor yapamadım..
Bugün yapıp raporlayacağım kısmetse..
Hadi Sottile! Bırakmak yok.. (;

Kilo olarak 47.7 ye inmiş bulunmaktayım..
Henüz ölçülerimi almadım ama değişim olduğunu sanmıyorum.. :/
Sporda istikrarı net sağlayamasam da ara ara yapıyorum..
Notlarımı düşeceğim sayfaya..

Bugünki spor da tamam..
Tam olarak istikrarı sağlayamadım sanırım henüz..
Uykuya ayar çekmem gerek..

Squat harici tüm egzersizler tamam..
Sol bacağımın ekleminde bir incinme yaşanıyor sanırsam, squata ara vermek durumundayım.. :/
Umarım çabuk geçer çünkü yürürken de sıkıntı veriyor..

Canım çok geçmiş olsun. dizine dikkat et fazla zorlama. ben geçen yıl kırdım sağ dizimi bağlarını kopardım gecikmeli ameliyat oldum hala tam iyileşmiş değilim. kasları erimiş hareketsizlikten alçıyla uzun süre yattığım için. sende dikkat et bir anlık hatan yıllarca acı çekmene sebep olabilir. benim tam bir yıl oldu. biraz ara vermekten bişey olmaz. zaten kilonda fazla değil hatta daha fazla zayıflama sadece sporla sıkılaş bence. tabi görünüşünü bilmediğim için tahminen böyle söylüyorum. sadece sporla çok sıkı bir vücudun olur. hatta bir egzersiz var CALLANETİCS diye. linkinide atarım sana sayfanın orda bütün linkler var indirip yapabilirsin. belki duymuşsundur callaneticsi. baya etkiliymiş ama ben sadece okudum. deneyemedim maalesef. geçen yıl gördüm bu sporu. ama dizimden dolayı yapamadım. şuan hala ne koşabiliyorum ne çömelebiliyorum. inşallah iyileşince ilk yapacağım spor callanetics olacak. eğer kilo az ise sporla kilo vermiş gibi sıkılaştırıyormuş. callaneticsin baya bi çeşiti var. kendine uygun olanını yap ve diyetsiz sıkılaş. zaten eğer diyetle beraber yapılınca 5 kilo verirsen o 10 kilo vermiş gibi görünüyormuşsun. öyle sıkılaştırıyormuş , benim de ihtiyacım ama yapamıyorum. neyse canım ben uzattım bir başlarsam susmuyorumm :) sakın kendini hırpalama sağlık hepsinden önemli. ayrıca konunda hayırlı olsun :) eğer bende spor yapabilseydim burda paylaşırdım ama şuan yapamıyorum dua et bana iyileşip eskisi gibi koşup spor yapmak istiyorummm.

Kilo olarak 47.7 ye inmiş bulunmaktayım..
Henüz ölçülerimi almadım ama değişim olduğunu sanmıyorum.. :/
Sporda istikrarı net sağlayamasam da ara ara yapıyorum..
Notlarımı düşeceğim sayfaya..

Daha kilo verme bence eriyip gideceksinn :) diyette yapıyor musun sporun yanında ?

Canım çok geçmiş olsun öncelikle.. Çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifa verir umarım..
Zaten sağlığın değerini kaybedince farkediyoruz..
Ben sıkılaşmaya çalışıyorum tatlım, zayıfım fazlaca ama bacaklarım çok gevşek, bacak için egzersiz yapıyorum..
Hareketlerimden dolayı da kilo veriyorum ya da alıyorum çok değişiyor onu takip edebilmek için de not düşüyorum.. (;
Duydum o egzersizi canım, videosu var epey, ben de indirdim, bacak ve kalça için olanları yapacağım kısmetse.. (;
Diyet yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum, bir ara büyük bir rahatsızlık atlattım 44 kiloya kadar indim, 50küsürden..
Sağlıklı beslenip kan değerlerimin yüksek kalmasına felan çok dikkat ediyorum..
Bir de 45 kiloydum 47yim şuan tekrar
Almış halim yani..
Ne demek canım, istediğin kadar konuşabilirsin, topiğimi ziyaret etmene çok sevindim.. (;
Yine beklerim.. (;
Umarım çabucak iyileşirsin ve spor yapmaya başlayabilirsin.. (;
Ama sakın tam iyileşmeden birşeyler yapma, sağlığın herşeyden önemli.. (;

Link için ve bilgilendirmen için çok teşekkürler canım.. Darısı sana umarımm.. (;

Rica ederim canım :) çok sağol canım inşallah iyileşirim bir an önce evet ya ben hiç sağlık falan düşünmezdim şimdi aklım başıma geldi kaybetmeden anlamak zor gerçekten. sende çok dikkat et.kan değerlerine falan. şakaya gelecek şeyler değil. şuan kilon falan iyi spor yap yeterli :) beni yolum uzun inşallah önce sağlık iyileşip başlarım zaten. aklım başıma geldi iyileşmeden yanlış bişey yapmak yok :) sık sık gelirim napıyosun diye :) çok teşekkür ederim tekrar sanada çok geçmiş olsun :) dikkat et fazla zayıflama :)

Ben de sık sık beklerim canım.. (;
Sağlığına dikkat et, sağlıklı olmadıktan sonra fit olmanın manası yok.. (;
Tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım.. :13:

Ramazan dolayısı ile egzersiz programımda değişiklik yapmak durumundayım.

50 köprü(kalça ve arka bacak kasları için)
50 iç bacak için bacak kaldırma
100 pilates çemberi (yatarak, dizler bükük ayaklar yerde) + 25 adet ayaklar tamamen havada olacak şekilde
18 dakikalık kalça - basen videom
Pc başındayken de yapabildiğim kadar pilates çemberi ile egzersiz

Bugün başladım programıma, 18 dakikalık video dışında hepsini yaptım.. Alıştırma oldu diyeyim..

Kilo bildirimim: 46.8

Ramazan sonuna kadar tahminimce 45e inerim.. :18:

Ben de sık sık beklerim canım.. (;
Sağlığına dikkat et, sağlıklı olmadıktan sonra fit olmanın manası yok.. (;
Tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım.. :13:

Aynen canım sağlıklı olmadıktan sonra neye yarar :) teşekkür ederim canım inşallah :)

Canım köprü hareketi hangisiydi ? fotoğraf yada video falan var mı elinde ? bildiğin gibi kaslarımda azalma olduğu için denesem acaba yararı olur mu? kas yapmam lazım :) evet inersin 45'e, yediklerinede dikkat ediyosan kesin inersin canım.

Canım eğer tam iyileşmediysen deneme veya doktoruna sor, Allah muhafaza bir sakatlık olmasın..
Isın bir de yapmadan.. Liflerine zarar vermesin bu kez..
Köprü hareketi şu ama ben lastik bağlamadan yapıyorum, her havaya kalkarken ve kalktığında kalçanı sık, inanılmaz yanma hissediyorsun..
Dün yaptıklarımdan sonra bugün iç bacaklarımda ağrı var, güzel çalışmışlar demek ki..

Bugünki egzersizlerim tamamlandı..
İç bacaklarım muhteşem yanıyor..
Gelecek cumartesi ölçü alacağım, o güne kadar hergün yapacağım..
İç bacaklarımın bu egzersizlerle güzel toparlanacağına inanıyorum..

Tamam canım dikkat ederim zaten. artık zorlamam tabi bir kere çektim o sıkıntıları hala da çekiyorum dikkatsizlik yapmam :) düşünmen yeter canım sağol evet hatırladım bunu canım. bende dizimi kırmadan önce spora gidiyordum orda yapıyorduk hocayla. bizde lastiksiz yapardık evet acayip yakardı bacaklarımı kalçamı falan. baya etkili bir hareket bu devam et bununla :)

Devam ediyorum tatlım, bugün 3. günü yaptım..
Yarım saat olunca bitiyor hemen, hiç de yorulmadan hem de..
Bir kalça basen videom var çook güzel, yattığın yerden yapıyorsun, çok da etkili..
Cumartesi ölçücem kendimi, bir değişim olacak mı bakalım..
İç bacaklar ahh bi sıkılaşsa, daha ne isterim fizikle alakalı..

Bende hareketli şeyleri yapamıyorum koşamadığım için. belki yattığım yerde yapabilirim. paylaşır mısın canım linki belki faydası olur ? Ne çok şey istiyorum demi kusura bakma canım yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…