Squat harici tüm egzersizler tamam..
Sol bacağımın ekleminde bir incinme yaşanıyor sanırsam, squata ara vermek durumundayım.. :/
Umarım çabuk geçer çünkü yürürken de sıkıntı veriyor..
Kilo olarak 47.7 ye inmiş bulunmaktayım..
Henüz ölçülerimi almadım ama değişim olduğunu sanmıyorum.. :/
Sporda istikrarı net sağlayamasam da ara ara yapıyorum..
Notlarımı düşeceğim sayfaya..
Canım çok geçmiş olsun. dizine dikkat et fazla zorlama. ben geçen yıl kırdım sağ dizimi bağlarını kopardım gecikmeli ameliyat oldum hala tam iyileşmiş değilim. kasları erimiş hareketsizlikten alçıyla uzun süre yattığım için. sende dikkat et bir anlık hatan yıllarca acı çekmene sebep olabilir. benim tam bir yıl oldu. biraz ara vermekten bişey olmaz. zaten kilonda fazla değil hatta daha fazla zayıflama sadece sporla sıkılaş bence. tabi görünüşünü bilmediğim için tahminen böyle söylüyorum. sadece sporla çok sıkı bir vücudun olur. hatta bir egzersiz var CALLANETİCS diye. linkinide atarım sana sayfanın orda bütün linkler var indirip yapabilirsin. belki duymuşsundur callaneticsi. baya etkiliymiş ama ben sadece okudum. deneyemedim maalesef. geçen yıl gördüm bu sporu. ama dizimden dolayı yapamadım. şuan hala ne koşabiliyorum ne çömelebiliyorum. inşallah iyileşince ilk yapacağım spor callanetics olacak. eğer kilo az ise sporla kilo vermiş gibi sıkılaştırıyormuş. callaneticsin baya bi çeşiti var. kendine uygun olanını yap ve diyetsiz sıkılaş. zaten eğer diyetle beraber yapılınca 5 kilo verirsen o 10 kilo vermiş gibi görünüyormuşsun. öyle sıkılaştırıyormuş , benim de ihtiyacım ama yapamıyorum. neyse canım ben uzattım bir başlarsam susmuyorumm :) sakın kendini hırpalama sağlık hepsinden önemli. ayrıca konunda hayırlı olsun :) eğer bende spor yapabilseydim burda paylaşırdım ama şuan yapamıyorumdua et bana iyileşip eskisi gibi koşup spor yapmak istiyorummm.
Daha kilo verme bence eriyip gideceksinn :) diyette yapıyor musun sporun yanında ?
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Bahsettiğim callanetics bu. burada bütün videoları var. ilk sayfayı baştan sona kadar okuman yeterli canım :) hadi kolay gelsin sana darısı da banaa inşallahhh :)
Canım çok geçmiş olsun öncelikle.. Çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifa verir umarım..
Zaten sağlığın değerini kaybedince farkediyoruz..
Ben sıkılaşmaya çalışıyorum tatlım, zayıfım fazlaca ama bacaklarım çok gevşek, bacak için egzersiz yapıyorum..
Hareketlerimden dolayı da kilo veriyorum ya da alıyorum çok değişiyor onu takip edebilmek için de not düşüyorum.. (;
Duydum o egzersizi canım, videosu var epey, ben de indirdim, bacak ve kalça için olanları yapacağım kısmetse.. (;
Diyet yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum, bir ara büyük bir rahatsızlık atlattım 44 kiloya kadar indim, 50küsürden..
Sağlıklı beslenip kan değerlerimin yüksek kalmasına felan çok dikkat ediyorum..
Bir de 45 kiloydum 47yim şuan tekrar
Almış halim yani..
Ne demek canım, istediğin kadar konuşabilirsin, topiğimi ziyaret etmene çok sevindim.. (;
Yine beklerim.. (;
Umarım çabucak iyileşirsin ve spor yapmaya başlayabilirsin.. (;
Ama sakın tam iyileşmeden birşeyler yapma, sağlığın herşeyden önemli.. (;
Link için ve bilgilendirmen için çok teşekkürler canım.. Darısı sana umarımm.. (;
Rica ederim canım :) çok sağol canım inşallah iyileşirim bir an önceevet ya ben hiç sağlık falan düşünmezdim şimdi aklım başıma geldi kaybetmeden anlamak zor gerçekten. sende çok dikkat et.kan değerlerine falan. şakaya gelecek şeyler değil. şuan kilon falan iyi spor yap yeterli :) beni yolum uzun inşallah önce sağlık iyileşip başlarım zaten. aklım başıma geldi iyileşmeden yanlış bişey yapmak yok :) sık sık gelirim napıyosun diye :) çok teşekkür ederim tekrar sanada çok geçmiş olsun :) dikkat et fazla zayıflama :)
Ben de sık sık beklerim canım.. (;
Sağlığına dikkat et, sağlıklı olmadıktan sonra fit olmanın manası yok.. (;
Tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım.. :13:
Ramazan dolayısı ile egzersiz programımda değişiklik yapmak durumundayım.
50 köprü(kalça ve arka bacak kasları için)
50 iç bacak için bacak kaldırma
100 pilates çemberi (yatarak, dizler bükük ayaklar yerde) + 25 adet ayaklar tamamen havada olacak şekilde
18 dakikalık kalça - basen videom
Pc başındayken de yapabildiğim kadar pilates çemberi ile egzersiz
Bugün başladım programıma, 18 dakikalık video dışında hepsini yaptım.. Alıştırma oldu diyeyim..
Kilo bildirimim: 46.8
Ramazan sonuna kadar tahminimce 45e inerim.. :18:
Canım köprü hareketi hangisiydi ? fotoğraf yada video falan var mı elinde ? bildiğin gibi kaslarımda azalma olduğu için denesem acaba yararı olur mu? kas yapmam lazım :) evet inersin 45'e, yediklerinede dikkat ediyosan kesin inersin canım.
Canım eğer tam iyileşmediysen deneme veya doktoruna sor, Allah muhafaza bir sakatlık olmasın..
Isın bir de yapmadan.. Liflerine zarar vermesin bu kez..
Köprü hareketi şu ama ben lastik bağlamadan yapıyorum, her havaya kalkarken ve kalktığında kalçanı sık, inanılmaz yanma hissediyorsun..
Dün yaptıklarımdan sonra bugün iç bacaklarımda ağrı var, güzel çalışmışlar demek ki..
Tamam canım dikkat ederim zaten. artık zorlamam tabi bir kere çektim o sıkıntıları hala da çekiyorum dikkatsizlik yapmam :) düşünmen yeter canım sağolevet hatırladım bunu canım. bende dizimi kırmadan önce spora gidiyordum orda yapıyorduk hocayla. bizde lastiksiz yapardık evet acayip yakardı bacaklarımı kalçamı falan. baya etkili bir hareket bu devam et bununla :)
Devam ediyorum tatlım, bugün 3. günü yaptım..
Yarım saat olunca bitiyor hemen, hiç de yorulmadan hem de..
Bir kalça basen videom var çook güzel, yattığın yerden yapıyorsun, çok da etkili..
Cumartesi ölçücem kendimi, bir değişim olacak mı bakalım..
İç bacaklar ahh bi sıkılaşsa, daha ne isterim fizikle alakalı..