Sosyallik Gerektirmeyen Hangi İşler Var?

Pembesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
3
0
0
Antalya
Selam arkadaşlar. Sosyallik gerektirmeyen, işe gelip işini yapıp çıkıp gideceğin hangi iş var? Özel veya kamu. Amirle görüşmenin fazla olmadığı, iş arkadaşlarınla konuşmalara ihtiyaç duyulmayan, iş yükü çok olsa da önemli değil, ne gibi işler var? Teşekkürler şimdiden.

herkes bundan kaçar sen kendin istiyosun
yazılımcılar,çağrı merkezi çalışanları,bankaların operasyon bölümleri,kamuda adliye,sgk yalnız zor işlerdir gerçekten bilgin olsun

yazılımcılar,çağrı merkezi çalışanları,bankaların operasyon bölümleri,kamuda adliye,sgk yalnız zor işlerdir gerçekten bilgin olsun

ama bu işlerin içindede hep sosyallik var bence arkadaşın derdi insanlarla muhatap olmama yazılımcı birebir müşteriyle çalışır çağrı merkezi hele fulll adliye dünyanın en stresli işi

valla cok sasrsım bir insan neden kendine bu kötülüğü yapar ki daha fazlza içe kapanmak için mi ... evet yukarıda yazılan işler bikaç tanesi ama en iyisi yazılımcılar :)

ama bu işlerin içindede hep sosyallik var bence arkadaşın derdi insanlarla muhatap olmama yazılımcı birebir müşteriyle çalışır çağrı merkezi hele fulll adliye dünyanın en stresli işi

yazılımcı arkadaşım var.ofiste sadece program hazırlıyolar ofiste 4 kişiler sabahtan akşama kafasını kaldıramıyo.yazılım için satıla gidenler başkaları.ben yazılım yapanlardan bahsettim
çağrı merkezi sosyalleşmeyi gerektirmiyo orda çalışanlarda var tanıdıklarım kutu gibi kabinleri var.sabahtan akşama tanımadığı insana telde cevap veriyo.öğle arasını bile unuttuklarını sölüyorum muhabbet yk çalıştığı arkadaşlarıyla.
bi arkadaşım adliyenin yazı işlerinde 5 kişi çalışıyolar bi odada evrakları kontrol ediyolar yine muhatap yok kimseyle

o yüzden bildiklerimden örnek verdim

valla cok sasrsım bir insan neden kendine bu kötülüğü yapar ki daha fazlza içe kapanmak için mi ... evet yukarıda yazılan işler bikaç tanesi ama en iyisi yazılımcılar :)

kesinlikle

operasyon için örnek vermemeişim.ben bankada çalışıyorum.operasyon bölümü müşteriyle muhatap olmaz gişe hariç evrakların düzenlenmesi çek senet kntrolü yazışma yapar o kadar o da sakin ama stresli bi meslek

Bence de bunlarda sosyallik var.

Kpss ile tercih edilebilecek memurlukların hangisi daha uygundur acaba?

çalışmadan bilemiceksin o zman.benim çalışan arkadaşlalrım var bu mesleklerde ve gayet asosyal dört duvar arasındalar.asosyal olmaktan nefret eder hale geldiler.çalışanlar dışında insan yüzü gördüğmüz yok diyolar

arkadaşım bilgisayar müh yazılımda çalışıyo gördüğü kişi sayısı 3,çağrı merkezi takım lideri ark var gördüğü kişi grubundakiler
eğer bunlar hala sosyallik diyosan o zman home ofis tavsiye edicem sana devlette daha çok insan görüyosun çünkü

evden çalışılcak bişey olabilir. mesela grafikerse paket iş alır oturur pc den tasarım yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…