Kendi aramızda istişare ediyoruz durumu, bende kafamdakini yazıyorum, olur olmaz bilemem, önümüzdeki birkaç gün içinde bazı şeyler netleşecektir zaten, yarın myk var ve sonrasında Davutoğlu basın toplantısı yapacak iptal etmezse, bakalım neler diyecek, ne olacak az çok birşeyler belirecektir akıllarımızda.Saygı duyuyorum fikrine .
Kısmen buna benzer benim aklımdaki senaryoda .
Damat Ferit ve referandumsuz kısım hariç.
XS büyük yazalım lütfennnnİşte sen kahve içtin ben pasta yedim, çikolata yedim, fıstık yedim.
O yüzden sen xs ben xl
Hadi ben yattım .
Yarın ola hayrola .
Halkın seçtiği başbakan ı, Cb değiştirmesi..Su haberi gordum moralim bozuk ama bi sey yazicam. Benim tahminim Bahcelinin MHPyi birakip AKPye gecip basbakan olacagini soyluyor. Tabi bu kadar kisa surede olur mu bilmem ya da iyi dusunemiyorum sacmaladim bilemiyorum ama bayadir bir seyler seziyordum. Neyse Davutoglunu ta en basindan beri cok begenirim. Cok zeki bir insan, acayip donanimli. Ne oldu boyle birden cidden cok sasirdim ve uzuldum..
Ne olursa olsun Allahim lutfen hayirlisi olsun. Lutfen karanlik su gunler savaslar, sehitler hepsi bitsin ya lütfen. Ulkemizi, bizleri feraha cikar.
Amin..
Zeki ve donanımlı olması kullanılmasına engel olmadıSu haberi gordum moralim bozuk ama bi sey yazicam. Benim tahminim Bahcelinin MHPyi birakip AKPye gecip basbakan olacagini soyluyor. Tabi bu kadar kisa surede olur mu bilmem ya da iyi dusunemiyorum sacmaladim bilemiyorum ama bayadir bir seyler seziyordum. Neyse Davutoglunu ta en basindan beri cok begenirim. Cok zeki bir insan, acayip donanimli. Ne oldu boyle birden cidden cok sasirdim ve uzuldum..
Ne olursa olsun Allahim lutfen hayirlisi olsun. Lutfen karanlik su gunler savaslar, sehitler hepsi bitsin ya lütfen. Ulkemizi, bizleri feraha cikar.
Amin..
Akp ayrışır bu gidişle akp seçmeni bu kadar da olmaz der heralde2014 Agustosta yayinlanmaya baslayan Davutoglu Basbakan adli dizi 2.sezonunu tamamlayamadan senaristi Tayyip Erdoganin emriyle gosterimden kaldirildi.
Milli iradeeee milli iradeee diyen cb 6.ayinda fisini cekti halkin iradesinin.Pardon %49 'in.Isin komik tarafi kendilerinin bile piyon oldugu duzende hala Reis ne diyosa dogrudur diyor bunlar.Oyle bir ulke dusun iste.
Edit:Yeni Safak fitneci ilan etmis bile Davutoglunu.3 gune kalmaz paralel olur o
Akp ayrışır bu gidişle akp seçmeni bu kadar da olmaz der heralde
Demez mi?
Ulkenin basina konulacak yeni bir kukla basbakan mi araniyor? Pinokyoyu gonderelim meclise... Reis istesin yeter, AKP secmeni onu da "basbakanim" deyip basinin ustunde tasir nasil olsa..
Altin vurusmus.. Boyle vurdumduymaz halk varken Tayyibe hic birsey olmaz merak etmeyin. Onun yerinde olsam degil damadimi, disardan Bilali tepeden indirirdim boyle milletin basina. Mustehak bunlara.. Kim ne diyecek ki? Onun yuzde ellisi var.