Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Sağol kakao da , bende karanlıktayım .

Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .

Polemiğin dibi var bu gece bizde .

Şimdi :KK14: molası
.
Haklisin en iyisi beklemek ve neler olduğunu görmek.kafada binbir sorular

Kakaocum, son günlerde Başbakan hakkında birtakım iddialar atıldı ortaya, tabii bunlar gerçek mi değil mi bilmiyoruz ama sarayla Davutoğlu arasında bir gerilim oldu, bu akşam görüşmek için bir araya geldiler Cumhurbaşkanı'yla Başbakan ve görüşme sonrası Başbakanlık'tan gelen açıklama şu, AKP bu ay kongreye gidiyor yeni bir Başbakan seçmek için ve Davutoğlu kongre sonrası Başbakan olmayacak.
Kafamda binbir sorularla uykuya dalmaya calisicam mune haberlere baktım net cevaplar yok hemen buraya koştum bizim kızlar bisiler yazmıştır diye ama galiba net cevaplar yok henüz kimse de,

İlk raund mu bitti Aus:-) sizin evdeki polemik sabaha kadar sürer mi? Sürerse bir kahve yapayım ben, isteyen var mıııı:kahve:

Raundsuz direkt dalıyoruz .

Demin bel altı çalıştı , benim eski oy verdiğim partilere falan girdi .

Ha dedim tamamdır . Bel altı başladıysa zafer yakındır .

"Bekleyelim görelim , sonuçta senin dediklerine de % 1 ihtimal verdim hatun" nihai sonucuna bağladık .

Benimde net bir düşüncem yok zaten , ortada bir senaryo var ... Pelikandan başlayan ve yine mi dedirten ? Bu da bana inandırıcı gelmedi bu kez . Bakalım ...

Raundsuz direkt dalıyoruz .

Demin bel altı çalıştı , benim eski oy verdiğim partilere falan girdi .

Ha dedim tamamdır . Bel altı başladıysa zafer yakındır .

"Bekleyelim görelim , sonuçta senin dediklerine de % 1 ihtimal verdim hatun" nihai sonucuna bağladık .

Benimde net bir düşüncem yok zaten , ortada bir senaryo var ... Pelikandan başlayan ve yine mi dedirten ? Bu da bana inandırıcı gelmedi bu kez . Bakalım ...
22 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum, kafaya oklavayı vurup evde son söz benimdir diyeceksin polemik falan olmayacak, bak bizim evde oluyor mu böyle tartışmalar, gözümü bir açıyorum konu açılmadan kapanıyor :KK16: havamı da yaparım böyleeee:süslü::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Enişte Reis diyorsa doğrudur diyor marl , ne ettin sen ?

Yanlış taraftasın ..

Şu an o el/baş pozisyonu bizim evde masada .

Bu işin ardından neler çıkacak bakalım ?

Bilmiyorum , tahminlerim var sadece .
Aynı durumdayız Aus :rolleyes: ama polemiğe dönüşmedi bizde. Valla bekleyip görücez, bana göre herşey ihtimal dahilinde.

Sağol kakao da , bende karanlıktayım .

Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .

Polemiğin dibi var bu gece bizde .

Şimdi :KK14: molası
.
Bu haber çıktığından beri ,o haber kanalı, bu haber kanalı geziyorum net cevaplar bulmak için ..bir abimiz var köşe yazarlığı yapan onu aradım neler oluyor diye.bekle ve gör dedi.sadece şunu söyleyeyim Erdoğan gene haklı çıkacak.dedi ve sustu Sen güzel analizlerde bulunduğun için sordum aus eğer bisiler duyarsan lütfen aydınlat. Teşekkür ederim

Burnuma başkanlık için atılan adımmış gibi geliyor .Ahmet Davutoğlu ile becerememesi gibi bir şey yok bana göre.Beraber alınan bir karar gibi geliyor bana.Yarın ola hayrola.:kahve:

Burnuma başkanlık için atılan adımmış gibi geliyor .Ahmet Davutoğlu ile becerememesi gibi bir şey yok bana göre.Beraber alınan bir karar gibi geliyor bana.Yarın ola hayrola.:kahve:
Bilmem, ama parti içinde Erdoğana muhalif bir kanat oluşu ve seslerini yükseltmeleri sonucu ayar çekilmesi ihtimali de yüksek gibi.

Bu haber çıktığından beri ,o haber kanalı, bu haber kanalı geziyorum net cevaplar bulmak için ..bir abimiz var köşe yazarlığı yapan onu aradım neler oluyor diye.bekle ve gör dedi.sadece şunu söyleyeyim Erdoğan gene haklı çıkacak.dedi ve sustu Sen güzel analizlerde bulunduğun için sordum aus eğer bisiler duyarsan lütfen aydınlat. Teşekkür ederim
Hepimizi harcadın Aus için :cry:
Kakao bacım, Davutoğlu gayette iyi biri değil miydi? Bence kendi halinde biriydi şahsen, icraatlerini eleştiriyorduk zaman zaman lakin sessiz sedasız bir kişiliği olduğu belli adamın, kimseye zararı yok dediğimiz insanlardan, neden hemen tek bir yorumcunun lafıyla Davutoğlunu gözden çıkarıyorsun?
Cumhurbaşkanı haklı mı bakalım? Niye bu kadar eminsin? Belki Davutoğlu haklı? Çeşitli yorumcuları dinlemek gerekir böyle durumlarda.
22 yıllık eşimi bile yüzde yüz savunmayacağım zamanlar olur, bence herkesin yanılma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.

22 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum, kafaya oklavayı vurup evde son söz benimdir diyeceksin polemik falan olmayacak, bak bizim evde oluyor mu böyle tartışmalar, gözümü bir açıyorum konu açılmadan kapanıyor :KK16: hava mı da yaparım böyleeee:süslü::KK70:

Sıkılırım o zaman ki..

Aynı durumdayız Aus :rolleyes: ama polemiğe dönüşmedi bizde. Valla bekleyip görücez, bana göre herşey ihtimal dahilinde.

Bence de her şey ihtimal dahilinde . Bahçeli bile :rolleyes:

Erdoğan tek bir şekilde haklı çıkar .
Davutoğlu ihanet içindeyse . Kendine değil , ülkeye .
Buna da ihtimal oranım 0.001 kakao.

Beraber alınan bir kararın katakullilerle çevrilmesine ne gerek var ki ?

Kakao bacım, Davutoğlu gayette iyi biri değil miydi? Bence kendi halinde biriydi şahsen, icraatlerini eleştiriyorduk zaman zaman lakin sessiz sedasız bir kişiliği olduğu belli adamın, kimseye zararı yok dediğimiz insanlardan, neden hemen tek bir yorumcunun lafıyla Davutoğlunu gözden çıkarıyorsun?
Cumhurbaşkanı haklı mı bakalım? Niye bu kadar eminsin? Belki Davutoğlu haklı? Çeşitli yorumcuları dinlemek gerekir böyle durumlarda.
22 yıllık eşimi bile yüzde yüz savunmayacağım zamanlar olur, bence herkesin yanılma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.

Bu gece analizlerim tırt çıktı ama olsun :63: Kıskançlık şeyetmeyelim lütfen .

Bu arada yarın konseyden Semih gitsin , ay pardon kongreden Bahçeli çıksın :halay:

Emin değilim mune sadece o abimizin söylediğini aktardim .kii yabana atilmayacak bir kalemdir kendisi dediği sadece o Erdoğan gene haklı çıkacak bekle ve gor dedi .aydinlatmadi yani

Sıkılırım o zaman ki..

Davutoğlu'nun ülkeye ihanet etme olasılığı yok sanmıyorum, Sarayla koordineli giden söz dinleyen biriydi, birşey oldu ama ne? Bu şahsi bir mesele gibi geliyor bana.

Sıkılırım o zaman ki..

Ama ne yalan söyliyim mevcut siyasi tablonun değişme ihtimali benim kulağıma hoş geliyor, tabi hayırlısı olsun herşeyden önce.

Bu gece analizlerim tırt çıktı ama olsun :63: Kıskançlık şeyetmeyelim lütfen .

Bu arada yarın konseyden Semih gitsin , ay pardon kongreden Bahçeli çıksın :halay:
Ama lütfen burada o kadarrr yorum yapıyoruz :KK42:
Ne oldu sizin evdeki muharebe:KK70: Bahçeli deme kızıyorum bu aralar kendisine, gitsin diyorum:duduk:

Sıkılırım o zaman ki..

Öyleyse ne aus Erdoğan o kadar boş bir adammiki damadi gelsin diye bu oyunlar çok hafif bir ihtimal yada deynebin dediği gibi offf gelde uyu şimdi. Kesin sabah baş ağrısıyla uyanicam
.

Ama lütfen burada o kadarrr yorum yapıyoruz :KK42:
Ne oldu sizin evdeki muharebe:KK70: Bahçeli deme kızıyorum bu aralar kendisine, gitsin diyorum:duduk:

Yeşil ışık cilveleşme modu.:KK76:
Arada yazdıklarıma göz atıp gülüyor.

Evet Bahçeli hem ada hayatında hem oyunlarda zayıf bencede gitsin :rolleyes:

X