Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Öyleyse ne aus Erdoğan o kadar boş bir adammiki damadi gelsin diye bu oyunlar çok hafif bir ihtimal yada deynebin dediği gibi offf gelde uyu şimdi. Kesin sabah baş ağrısıyla uyanicam
.

Damat başbakan olmaz .

O kadar da değil yani.

Dedim ya altın vuruş yapar , sonunu yazar .

Damat Başbakan olursa tekrar yorum istiyorum, birde bana pasta yapmadın kakao, sözün vardı halbuki:sinirli:
Damat başkan olursa bende erdogani tek kalemde silerim mune,Erdoğan bunu göze almaz,alamaz.... Haklisin munem sözüm vardı ama affet tam yeni ise girdim alışma devresi,kendiminkini bile unuttuk.farkinfaysan kakao ve ben olarak yarışmalara bile katılmıyorum.o kadar yogunum su an deli uykum var sırf sizlerden haber alabilmek için buralardayim ama en kısa zamanda telafi edecegim:hamarat::hamarat::KK60:

Damat başbakan olmaz .

O kadar da değil yani.

Bence, bak altını çizerek bence diyorum, sonu olmaz, seçmen cumhurbaşkanına oy veriyor, genel seçimlerin hepsinde bunu tecrübe ettik, bugün damadı Başbakan olsa tepki görmez.
Sonuçta damat bakandı, kongrede aday olup oy çoğunluğuyla parti başkanı ve dolayısıyla Başbakan olması demokratik bir parti seçimiyle olduğundan AKP tabanı, seçmeni bunu gayette benimser.
Sonuçta Davutoğlu'da Cumhurbaşkanının desteklediği bir adaydı, halkın karşısına yeni Başbakan'ınız diye çıkardı değil mi?

Damat başkan olursa bende erdogani tek kalemde silerim mune,Erdoğan bunu göze almaz,alamaz.... Haklisin munem sözüm vardı ama affet tam yeni ise girdim alışma devresi,kendiminkini bile unuttuk.farkinfaysan kakao ve ben olarak yarışmalara bile katılmıyorum.o kadar yogunum su an deli uykum var sırf sizlerden haber alabilmek için buralardayim ama en kısa zamanda telafi edecegim:hamarat::hamarat::KK60:
Damat başbakan olmazsa Muneden cımbızını birkaç günlüğüne istesene:KK8:

Takılıyorum Kakao:KK68: hayırlı olsun işin, Allah muvaffak etsin inşallah, yat bence sen, vakit geç oldu, günah çalışıyorsun, benim gibi öğlene kadar uyuyan ev kadını değilsiniz sizler:-)

Damat başbakan olmaz .

O kadar da değil yani.

15 yıldır neyi olmaz dediysek oldu..
Damat başbakan olursada şaşırtmaz, hatta destekleyip ne alaka diyenlerde olacak başbakan olursa.. Sırf reisleri dedi diye..
Keşke çok destekleyen arkadaşlar Türkmenistanda halkı görseler.. Ne alaka diyeceksiniz belki..
Ama keşke görülse..

Bence, bak altını çizerek bence diyorum, sonu olmaz, seçmen cumhurbaşkanına oy veriyor, genel seçimlerin hepsinde bunu tecrübe ettik, bugün damadı Başbakan olsa tepki görmez.
Sonuçta damat bakandı, kongrede aday olup oy çoğunluğuyla parti başkanı ve dolayısıyla Başbakan olması demokratik bir parti seçimiyle olduğundan AKP tabanı, seçmeni bunu gayette benimser.
Sonuçta Davutoğlu'da Cumhurbaşkanının desteklediği bir adaydı, halkın karşısına yeni Başbakan'ınız diye çıkardı değil mi?
Ben gösteririm,aus gösterir,Kakao gösterir,çoğumuz gösteririz ,emin olabilirsiniz:cool:

Katılmıyorum canım .

Söylediğin gibi bu durumu sorgulamayacak seçmen sayısı yok demiyorum ama sandığınız kadar da çok değil .

Damadı dünkü bakan , hangi titri ile Başbakan oluyor ? Damat titr ile .

Cıks , bu değil olay .

Başka bir şey .

Katılmıyorum canım .

Söylediğin gibi bu durumu sorgulamayacak seçmen sayısı yok demiyorum ama sandığınız kadar da çok değil .

Cıks , bu değil olay .

Başka bir şey .
Bacım, bence ben diyorum ki bundan sonra bir seçim olmaz zaten, kongreden damat Başbakan çıkar, senin seçmene gerek kalmayacak, neyin tepkisini koyacaksın ortaya, sonrasında yeni anayasa Bahçeli'nin sağlayacağı 14 sandalyeyle Meclis'ten çıkar, sonra belki referanduma kadar biraz yumuşatma dönemi yaşanıp hop referandum sonra başkanlık, halktan tepki gelecek diye düşünülürse de referandumsuz başkanlık.

Yapma mune göstermez olurmuyuz böyle bir çirkinlik olabilir mi ben hiç ihtimal vermiyorum damat başkan olsun .. ama inan burada çok değerli akp ye oy vermiş insanlar var ilk başta onlar verirr.

Katılmıyorum canım .

Cıks , bu değil olay .

Başka bir şey .
İşte o başka bişe neee...

Yapma mune göstermez olurmuyuz böyle bir çirkinlik olabilir mi ben hiç ihtimal vermiyorum damat başkan olsun .. ama inan burada çok değerli akp ye oy vermiş insanlar var ilk başta onlar verirr.
Aus'a yazdım oku Of'lu, zaten sizin yüzünüzden bir sürü kahve içtim, beyin loplarım elektirik sayacı gibi çalışıyor, Aus'a rakip oldum ona göre :KK70:

Bacım, bence ben diyorum ki bundan sonra bir seçim olmaz zaten, kongreden damat Başbakan çıkar, senin seçmene gerek kalmayacak, neyin tepkisini koyacaksın ortaya, sonrasında yeni anayasa Bahçeli'nin sağlayacağı 14 sandalyeyle Meclis'ten çıkar, sonra belki referanduma kadar biraz yumuşatma dönemi yaşanıp hop referandum sonra başkanlık, halktan tepki gelecek diye düşünülürse de referandumsuz başkanlık.

Saygı duyuyorum fikrine .
Kısmen buna benzer benim aklımdaki senaryoda .
Damat Ferit ve referandumsuz kısım hariç.

Aus'a yazdım oku Of'lu, zaten sizin yüzünüzden bir sürü kahve içtim, beyin loplarım elektirik sayacı gibi çalışıyor, Aus'a rakip oldum ona göre :KK70:
Okudum munem bekleyip görmek istiyorum beni cimbizlama ve koşalama oklavanla ben hala Reisime güveniyorum,güvenmek istiyorum.Erdoğan boş bir adam değil ve o yazdıklarına kafami doldurarak uykuya dalmaya calisicam yaaa dediğin doğruysa offf ki ne offf

İşte sen kahve içtin ben pasta yedim, çikolata yedim, fıstık yedim.
O yüzden sen xs ben xl :KK70::KK73:

Hadi ben yattım .

Yarın ola hayrola .

X