Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Soylesene Aus.. Numan Kurtulmus gelse hala oyun AKPye mi?

Hayır .

Gelecek isim şuan pek önemsediğim kısım değil zaten .

Gidenin / gönderilenin neden gittiği ile ilgileniyorum .
Haklı taraf hoca olsa, Reis sadece kişisel menfaatleri için Ada'mın ipini çekmiş olsa bile bu konu sana bana böyle anlatılır mı sence?
Bu ülke sahte belgelerle darbeci ilan edilen insanların hapiste çürüdüğünü görmedi mi?
Kabataş'ta başörtülü bacıma işediler ben izledim denilen görüntüleri görmedi mi?
Nasıl lanse etmek isterlerse öyle yapacaklar , ve sizler( sen bile) yine reis in arkasından dolaplar çevrildiğine inanacaksınız nasılsa.Ha, inanmasanız da seçim Zaman'ı yine " oy verecek kimse yok "deyip gene AKP yi destekleyeceksiniz...
Tarih tekerrürden ibaret...

Benim adıma olan kısımda yanılıyorsun .

Genel itibarıyla bu çok yaygın zaten . Ben bile (!) değil ama bir çok insan , bu tarz siz zaten öyle olsa da böyle yaparsınız , şöyle olsa da öyle yaparsınız ithamlarına karşılık " alın size böyleee diyor " .

Ben kendi düşüncelerimden eminim parkon .

Diğer yazdıklarını ise bekleyip göreceğiz .

Emin değilim mune sadece o abimizin söylediğini aktardim .kii yabana atilmayacak bir kalemdir kendisi dediği sadece o Erdoğan gene haklı çıkacak bekle ve gor dedi .aydinlatmadi yani
bazı insanlar akıl tututlması yaşıyorlar.gözünün önünde adam vursa benim gözüm yanılmıştır ben kötüyüm arızalıyım uzun adam değildir o derler

Ayrıca gidenin/gönderilenin neden gittiği ile elbette ilgileneceğim . O oyu verenlerden biriyim .
İlgileneceğim ve eninde sonunda Erdoğan'ı haklı bulacağım gibi bir sözüm var mı ? Yok .
Olaya o kadar yüzeysel bakmıyorum zaten .

İşin traji komik bir kısmı var , şimdi değil uzun zamandır onunla ilgileniyorum .

Akp ye oy veren birinin Erdoğan ı haksız bulduğu pek görülmemiştir

bende "gene" olayına takıldım.. en son hangi konuda haklı çıkmıştı beni bir aydınlatsana Gece? :)
Kemal'im yapmaz :)))))))))))) nedense bazılarının kendini parçalarcasına atağa geçtiklerinde hep o kadın geliyor aklıma.ağızlarına kürekle vurulsa keşke

Mustafa Sentop olcak diyolla. Kendisini tanimiyorum ama yeni bir kukla nasilsa
davutoğluna methiyeler dizdirenler,ters düşüldü diye sosyal medayada kötülemeye başlamış.şimdide bu adam göklere çıkaralır.bizim görmediğimiz sarhoş eden bi duman mı var sadece bazı kesimi etkileyen anlamadımki.bukadarı sadece kendini kaybetmişlikle olur çünkü.bilimsel bi açıklaması bile yok

Tabii ki bekleyip göreceğiz, ben 13 yıllık gözlemime dayanarak bu algıyı oluşturdum kafamda.
Hep derim, ülkenin bekası için umarım önyargılarında yanılan benimdir diye.

Tabii ki bekleyip göreceğiz, ben 13 yıllık gözlemime dayanarak bu algıyı oluşturdum kafamda.
Hep derim, ülkenin bekası için umarım önyargılarında yanılan benimdir diye.
Hicbir onyargimizda yanilmadik malesef canım. Cozum sureci , cemaat , Suriye-Esad hepsinde hata yaptilar kandirildilar (hatta bence daha ilerisi ya neyse) ama hala bizi yönetiyorlar.

Disaridan bakinca cok komik ama yaşaması hic öyle değil

Adamı 1 günde nasıl gömdüler öyle, en ufak bir tersliğe gelmiyor reis anında kalemi kırıyor. Aklıma sufle geldi sahne arkasından biri oyuncunun sözlerini tekrar eder oyuncunun söylemesi gereken yerlerde teksti okur ya bu da o mesele. Hoca dinlemeyip kendi bildiğini az bi okumaya çalıştı sahneden indirildi. Neyse ki etraf oyuncu kaynıyor

boş adam değilmiş, bir bildiği varmış.. Dolar 3'ü görür bir kaç güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…