Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Saygı duyuyorum fikrine .
Kısmen buna benzer benim aklımdaki senaryoda .
Damat Ferit ve referandumsuz kısım hariç.
Kendi aramızda istişare ediyoruz durumu, bende kafamdakini yazıyorum, olur olmaz bilemem, önümüzdeki birkaç gün içinde bazı şeyler netleşecektir zaten, yarın myk var ve sonrasında Davutoğlu basın toplantısı yapacak iptal etmezse, bakalım neler diyecek, ne olacak az çok birşeyler belirecektir akıllarımızda.

İşte sen kahve içtin ben pasta yedim, çikolata yedim, fıstık yedim.
O yüzden sen xs ben xl :KK70::KK73:

Hadi ben yattım .

Yarın ola hayrola .
XS büyük yazalım lütfennnn:KK70:
Hayırlı geceler, iyi uykular sizlere, kabus basacak uyuyamayacaksınız ama olsun :-)

Şuanda belki birden Berat Albayrağı başbakan yapmaz ama önümüzdeki zamanlar ne gösterir?
İşte bu düşündürücü, yani elbette bahsedilen isimlerden biri olur, o da şimdilik..
Sonrası için Albayrak bir şekilde olur böyle olursa..
Hatta jr damadıda orduda ciddi görevde, paşa gibi de görürüz.. (Senaryo gibi ama olmaz olmaz denmiyor işte)

Su haberi gordum moralim bozuk ama bi sey yazicam. Benim tahminim Bahcelinin MHPyi birakip AKPye gecip basbakan olacagini soyluyor. Tabi bu kadar kisa surede olur mu bilmem ya da iyi dusunemiyorum sacmaladim bilemiyorum ama bayadir bir seyler seziyordum. Neyse Davutoglunu ta en basindan beri cok begenirim. Cok zeki bir insan, acayip donanimli. Ne oldu boyle birden cidden cok sasirdim ve uzuldum..
Ne olursa olsun Allahim lutfen hayirlisi olsun. Lutfen karanlik su gunler savaslar, sehitler hepsi bitsin ya lütfen. Ulkemizi, bizleri feraha cikar.
Amin..

Su haberi gordum moralim bozuk ama bi sey yazicam. Benim tahminim Bahcelinin MHPyi birakip AKPye gecip basbakan olacagini soyluyor. Tabi bu kadar kisa surede olur mu bilmem ya da iyi dusunemiyorum sacmaladim bilemiyorum ama bayadir bir seyler seziyordum. Neyse Davutoglunu ta en basindan beri cok begenirim. Cok zeki bir insan, acayip donanimli. Ne oldu boyle birden cidden cok sasirdim ve uzuldum..
Ne olursa olsun Allahim lutfen hayirlisi olsun. Lutfen karanlik su gunler savaslar, sehitler hepsi bitsin ya lütfen. Ulkemizi, bizleri feraha cikar.
Amin..
Halkın seçtiği başbakan ı, Cb değiştirmesi..
Demokrasi öldü.. Ruhuna Fatiha..

Amin..
Zeki ve donanımlı olması kullanılmasına engel olmadı
RTE için basamaklarda biriydi sadece

2014 Agustosta yayinlanmaya baslayan Davutoglu Basbakan adli dizi 2.sezonunu tamamlayamadan senaristi Tayyip Erdoganin emriyle gosterimden kaldirildi.
Milli iradeeee milli iradeee diyen cb 6.ayinda fisini cekti halkin iradesinin.Pardon %49 'in.Isin komik tarafi kendilerinin bile piyon oldugu duzende hala Reis ne diyosa dogrudur diyor bunlar.Oyle bir ulke dusun iste.

Edit:Yeni Safak fitneci ilan etmis bile Davutoglunu.3 gune kalmaz paralel olur o :KK70:

Tarih tekerürden ibarettir özal mesut yılmazı getirmişti yerine partiyi bitirende o oldu şimdi aynısını davutoğlı gerçekleştirecek diye erdoğandan yana olanlar uyarıyor , amerikanlar davutoğlu hakkında dedikleri '' çok tehlikeli bir adam ''
aslında herşey arapsaçına döndü neyin ne olacağı belli değil hukuk işlemiyor , devletin ayarlarıyla oynadılar , artık yaşayarak göreceğiz

2014 Agustosta yayinlanmaya baslayan Davutoglu Basbakan adli dizi 2.sezonunu tamamlayamadan senaristi Tayyip Erdoganin emriyle gosterimden kaldirildi.
Milli iradeeee milli iradeee diyen cb 6.ayinda fisini cekti halkin iradesinin.Pardon %49 'in.Isin komik tarafi kendilerinin bile piyon oldugu duzende hala Reis ne diyosa dogrudur diyor bunlar.Oyle bir ulke dusun iste.

Edit:Yeni Safak fitneci ilan etmis bile Davutoglunu.3 gune kalmaz paralel olur o :KK70:
Akp ayrışır bu gidişle akp seçmeni bu kadar da olmaz der heralde :KK58::olamaz:
Demez mi?:KK51:

Davudoğlu Erdoğan'ı yeterince iyi temsil edemedi.
Evet bu konuma getirilmesinin başlıca sebebi çok etkin bir kişilik olmaması öne çıkmayacak bir yapısının bulunmasıydı.
Fakat seçmeni daima Erdoğan'ı aradı, ki Erdoğan da daima davudoğlu yerine yetkilerini aşar şekilde konuşmaya devam etti.
Sonuç olarak o olur bu olur bilemem fakat davudoğlundan daha etkin biri olacağı kesin.
Hiçbir akp seçmeninin de bu usulsüz görevden alışa sesini çıkaracağını zannetmiyorum.
Gün geçmiyor ki demokrasiye yeni bir bıçak saplanmasın.
Kan kaybından öldü ölecek demokrasi yakındır.
Buna bile sesini çıkarmazlar reisçiler. Ne de olsa reis ne yaparsa doğru yapar, vardır bunda birşey der geçilir.

Ulkenin basina konulacak yeni bir kukla basbakan mi araniyor? Pinokyoyu gonderelim meclise... Reis istesin yeter, AKP secmeni onu da "basbakanim" deyip basinin ustunde tasir nasil olsa..

Altin vurusmus.. Boyle vurdumduymaz halk varken Tayyibe hic birsey olmaz merak etmeyin. Onun yerinde olsam degil damadimi, disardan Bilali tepeden indirirdim boyle milletin basina. Mustehak bunlara.. Kim ne diyecek ki? Onun yuzde ellisi var.

Twitter, Davutoğlu’nu uğurladı bile: ‘Kıdem tazminatını almak için kovulmaya çalışıyor’
lg.php

04/05/2016 23:30

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook944

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki kritik görüşmenin ardından olağanüstü kongreye gidecek AKP’de Davutoğlu’nun vedası Twitter’ın gündemine oturdu.

ahmet-davutoglu.jpg

Fotoğraf: DHA

Olağanüstü AKP kongresi en geç 5 Haziran Pazar günü yapılacak. Davutoğlu’nun aday olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Twitter ise Davutoğlu’nu uğurladı bile…
8Z4VRW.jpg

VaqkWj.jpg

NAvzRL.jpg

nM8Xq5.jpg

Twitter, Davutoğlu’nu uğurladı bile: ‘Kıdem tazminatını almak için kovulmaya çalışıyor’
lg.php

04/05/2016 23:30

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook944

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki kritik görüşmenin ardından olağanüstü kongreye gidecek AKP’de Davutoğlu’nun vedası Twitter’ın gündemine oturdu.

ahmet-davutoglu.jpg

Fotoğraf: DHA

Olağanüstü AKP kongresi en geç 5 Haziran Pazar günü yapılacak. Davutoğlu’nun aday olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Twitter ise Davutoğlu’nu uğurladı bile…
8Z4VRW.jpg

VaqkWj.jpg

NAvzRL.jpg

nM8Xq5.jpg

http://www.diken.com.tr/twitter-dav...m-tazminatini-almak-icin-kovulmaya-calisiyor/

Ulkenin basina konulacak yeni bir kukla basbakan mi araniyor? Pinokyoyu gonderelim meclise... Reis istesin yeter, AKP secmeni onu da "basbakanim" deyip basinin ustunde tasir nasil olsa..

Altin vurusmus.. Boyle vurdumduymaz halk varken Tayyibe hic birsey olmaz merak etmeyin. Onun yerinde olsam degil damadimi, disardan Bilali tepeden indirirdim boyle milletin basina. Mustehak bunlara.. Kim ne diyecek ki? Onun yuzde ellisi var.

Buyur cancağızım saraylım .

Altın vuruş dedim evet . Kendi adıma böyle görüyorum çünkü . % 50 adına konuşmuyorum .

Bak evdeki eşimle bile aynı bakamazken olaylara , milyonlarca kişi bu durumu nasıl karşılar ne bileyim .

Benim için altın vuruş evet . Son bi haz ... Sonra gııık mefta .

X