Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Damadın şirketine ait hisseler uçtu diyorlar bugün, damat geliyor damaaatt

Damat geliyor , damat geliyor demeyin bence mune .

Ne oldu hani damat gelecekti ? Bak gelmedi denir , çıkılır sonra bu işin içinden .

Damadın gelmesi zaten altın vuruş olur.

Ama o gelmeyecek ihtimalinde de ortada hoş şeyler dönmüyor.

Konum bildiriyorum . Yardıma gelin.

Bizim ev yarın itibarıyla 3. sayfa haberi olabilir .

Kongre öncesi birbirini yiyen karı koca

Denmez denmez, varsayım üzerine konuştuğumuzu biliyorlar, ki ilk söylediğimde bence dedim, fikir yürütüyoruz burada, öte yandan hoş şeyler dönmüyorsa da seçmen haberleri, olanları iyi okuyup analiz etmeli, bugüne kadar hep karşıt görüşler birbirine laf sokmaktan başka birşey yapmadı forumda, siyasi olaylar hakkında fikrini yazanları tenzih ederim, ülke bir dönemeçe geldi ve bu dönemeçin sonrasında olacaklar kendi ellerimizle yapacaklarımızın eseri olacak, başımızı ellerimizin arasına alıp düşünme vakti, bugün birçok şey cazip gelebilir ama ya sonrası?

Enişteye de buraya yazdığın gibi kısa cevaplar yazıyorsan normaldir Aus Ben enişteyi tutuyorum

Enişte Reis diyorsa doğrudur diyor marl , ne ettin sen ?

Yanlış taraftasın ..

Şu an o el/baş pozisyonu bizim evde masada .

Bu işin ardından neler çıkacak bakalım ?

Bilmiyorum , tahminlerim var sadece .

Fikirlerinin objektifligine değer veriliyor aus bu konuda da bi aydınlat bizi neler oluyor

Yanlış taraftasın ..

Vallaha enişte haklı. Adam gerçeği söylüyor sonuç olarak. Baktığında eninde sonunda Reis'in dediği oluyor mu? Oluyor Polemiğe gerek yok bence

Yanlış taraftasın ..

Kusura bakma Aus bende eşine katılıyorum, halkın seçtiği Başbakan yerine bile Başbakan belirliyor, demokrasi diyorum başka da birşey demiyorum sana

Reis,uzun adam,,,,,,Ve siyasetle derinden ilgilenenlerden net cevaplar istiyorum neler oluyorr
Kakaocum, son günlerde Başbakan hakkında birtakım iddialar atıldı ortaya, tabii bunlar gerçek mi değil mi bilmiyoruz ama sarayla Davutoğlu arasında bir gerilim oldu, bu akşam görüşmek için bir araya geldiler Cumhurbaşkanı'yla Başbakan ve görüşme sonrası Başbakanlık'tan gelen açıklama şu, AKP bu ay kongreye gidiyor yeni bir Başbakan seçmek için ve Davutoğlu kongre sonrası Başbakan olmayacak.

Fikirlerinin objektifligine değer veriliyor aus bu konuda da bi aydınlat bizi neler oluyor

Sağol kakao da , bende karanlıktayım .

Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .

Vallaha enişte haklı. Adam gerçeği söylüyor sonuç olarak. Baktığında eninde sonunda Reis'in dediği oluyor mu? Oluyor Polemiğe gerek yok bence

Polemiğin dibi var bu gece bizde .

Şimdi molası
.

Davutoğlu'nun yerine dört aday
Kamuoyu Erdoğan'ın aklındaki "yeni Başbakan" isimlerini tartışıyor... Kulislerden gelen bilgilere göre o isimler: damat Berat Albayrak, Binali Yıldırım ,Numan Kurtulmuş ve Bekir Bozdağ
04 Mayıs 2016 Çarşamba - cumhuriyet.com.tr
Ahmet Davutoğlu'nun olağanüstü kongreyle Başbakanlık ve AKP Genel Başkanlığı'ndan el çektirileceğinin ortaya çıkmasının ardından Erdoğan'ın aklındaki "yeni Başbakan" isimleri tartışılıyor. Ankara kulislerinden gelen bilgilerde damat Berat Albayrak'ın öne çıktığı arkasından ise Binali Yıldırım'ın geldiği öne sürülüyor.

İlk raund mu bitti Aus sizin evdeki polemik sabaha kadar sürer mi? Sürerse bir kahve yapayım ben, isteyen var mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…