Damadın şirketine ait hisseler uçtu diyorlar bugün, damat geliyor damaaatt
Ya deme öyle bir şeyi kırk defa söylersen gerçek olurmuşDamadın şirketine ait hisseler uçtu diyorlar bugün, damat geliyor damaaatt
Enişteye de buraya yazdığın gibi kısa cevaplar yazıyorsan normaldir AusKonum bildiriyorum . Yardıma gelin.
Bizim ev yarın itibarıyla 3. sayfa haberi olabilir .
Kongre öncesi birbirini yiyen karı koca
Denmez denmez, varsayım üzerine konuştuğumuzu biliyorlar, ki ilk söylediğimde bence dedim, fikir yürütüyoruz burada, öte yandan hoş şeyler dönmüyorsa da seçmen haberleri, olanları iyi okuyup analiz etmeli, bugüne kadar hep karşıt görüşler birbirine laf sokmaktan başka birşey yapmadı forumda, siyasi olaylar hakkında fikrini yazanları tenzih ederim, ülke bir dönemeçe geldi ve bu dönemeçin sonrasında olacaklar kendi ellerimizle yapacaklarımızın eseri olacak, başımızı ellerimizin arasına alıp düşünme vakti, bugün birçok şey cazip gelebilir ama ya sonrası?Damat geliyor , damat geliyor demeyin bence mune .
Ne oldu hani damat gelecekti ? Bak gelmedi denir , çıkılır sonra bu işin içinden .
Damadın gelmesi zaten altın vuruş olur.
Ama o gelmeyecek ihtimalinde de ortada hoş şeyler dönmüyor.
Enişteye de buraya yazdığın gibi kısa cevaplar yazıyorsan normaldir AusBen enişteyi tutuyorum
Denmez denmez, varsayım üzerine konuştuğumuzu biliyorlar, ki ilk söylediğimde bence dedim, fikir yürütüyoruz burada, öte yandan hoş şeyler dönmüyorsa da seçmen haberleri, olanları iyi okuyup analiz etmeli, bugüne kadar hep karşıt görüşler birbirine laf sokmaktan başka birşey yapmadı forumda, siyasi olaylar hakkında fikrini yazanları tenzih ederim, ülke bir dönemeçe geldi ve bu dönemeçin sonrasında olacaklar kendi ellerimizle yapacaklarımızın eseri olacak, başımızı ellerimizin arasına alıp düşünme vakti, bugün birçok şey cazip gelebilir ama ya sonrası?
Fikirlerinin objektifligine değer veriliyor aus bu konuda da bi aydınlat bizi neler oluyorDamat geliyor , damat geliyor demeyin bence mune .
Ne oldu hani damat gelecekti ? Bak gelmedi denir , çıkılır sonra bu işin içinden .
Damadın gelmesi zaten altın vuruş olur.
Ama o gelmeyecek ihtimalinde de ortada hoş şeyler dönmüyor.
Vallaha enişte haklı. Adam gerçeği söylüyor sonuç olarak. Baktığında eninde sonunda Reis'in dediği oluyor mu? Oluyor
Enişte Reis diyorsa doğrudur diyor marl , ne ettin sen ?
Yanlış taraftasın ..
Şu an o el/baş pozisyonu bizim evde masada .
Bu işin ardından neler çıkacak bakalım ?
Bilmiyorum , tahminlerim var sadece .
Galiba biz Davutoğlu nu şutluyacağız
Reis,uzun adam,,,,,,Ve siyasetle derinden ilgilenenlerden net cevaplar istiyorum neler oluyorrbiz
biz
biz
biz
biz
biz
Kusura bakma Aus bende eşine katılıyorum, halkın seçtiği Başbakan yerine bile Başbakan belirliyor, demokrasi diyorum başka da birşey demiyorum sana
Enişte Reis diyorsa doğrudur diyor marl , ne ettin sen ?
Yanlış taraftasın ..
Şu an o el/baş pozisyonu bizim evde masada .
Bu işin ardından neler çıkacak bakalım ?
Bilmiyorum , tahminlerim var sadece .
Kakaocum, son günlerde Başbakan hakkında birtakım iddialar atıldı ortaya, tabii bunlar gerçek mi değil mi bilmiyoruz ama sarayla Davutoğlu arasında bir gerilim oldu, bu akşam görüşmek için bir araya geldiler Cumhurbaşkanı'yla Başbakan ve görüşme sonrası Başbakanlık'tan gelen açıklama şu, AKP bu ay kongreye gidiyor yeni bir Başbakan seçmek için ve Davutoğlu kongre sonrası Başbakan olmayacak.Reis,uzun adam,,,,,,Ve siyasetle derinden ilgilenenlerden net cevaplar istiyorum neler oluyorr
Reis,uzun adam,,,,,,Ve siyasetle derinden ilgilenenlerden net cevaplar istiyorum neler oluyorr
Fikirlerinin objektifligine değer veriliyor aus bu konuda da bi aydınlat bizi neler oluyor
Vallaha enişte haklı. Adam gerçeği söylüyor sonuç olarak. Baktığında eninde sonunda Reis'in dediği oluyor mu? OluyorPolemiğe gerek yok bence
Kusura bakma Aus bende eşine katılıyorum, halkın seçtiği Başbakan yerine bile Başbakan belirliyor, demokrasi diyorum başka da birşey demiyorum sana
İlk raund mu bitti AusSağol kakao da , bende karanlıktayım .
Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .
Polemiğin dibi var bu gece bizde .
Şimdimolası .
EnişteyeHer şey vatan için mune .
Söz konusu vatan ise demokrasi teferruattır(enişte)