- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolarda yükseldi demeye geldiydimAltin dolar euro uctu. Ahh ulem altinlarim gitmeyeydi eyiydi
Ne demek istiyorsun anlamıyorum
Evet bende öyle düşünüyorum, eğer kongre olacaksa, ki Mayıs sonu olacak deniyor, Davutoğlu aday olmayacakta deniyor, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanlarından biri Haziran'da yeni anayasa olgunlaşmış olur minvalindeki açıklamayı yapıyor, başkanlık sistemi desen hepimizin malumu.Son olacaksa Damat Berat olur
Tutmaz derken ne demek istedigini anlamiyorum iste. Aralarında cok acik bir anlaşmazlık var ki sebepleri de cok acik bence.Aspragas demedim ...
Onu siz zannettiniz.
O yüzden anlamıyorsunuz karanfil .
Ben sadece bu film artık tutmaz dedim .
Senaryo sence de zayıf değil mi ?
Ahahahaha. Buralar benden sorulurDolarda yükseldi demeye geldiydim
Bdv de ilk yorumu kapan hatunlar gibisin
Tutmaz derken ne demek istedigini anlamiyorum iste. Aralarında cok acik bir anlaşmazlık var ki sebepleri de cok acik bence.
Neden tutmaz.Senaryonun tam olarak neresi zayif sence?
Valla ben komple sıkıldım Tayyip Beyin icraatlerinden kandirilmalarindan ben yaptim oldularindan. Sıkılmayanlar başkalarıSeyirci ilgisi
Siz izlemekten sıkılmadınız mı yoksa ?
Neden olmasın, genç, dinamik
Diğer damatta danışman olmalı aslında, gençlere fırsat tanısınlar
Yani ülkeyi damatların yönetimine mi bırakılır Eset tarzı bir yönetim olamazbu ülkede neye bu kadar da olmaz dediysem oldu, o yüzden artık kendimi en kötüsüne hazırlıyorum..
Valla ben komple sıkıldım Tayyip Beyin icraatlerinden kandirilmalarindan ben yaptim oldularindan. Sıkılmayanlar başkaları
Yine o sıkılmayanlar sayesinde sıkılanlar sıkılmaya devam edecek
Numan Kurtulmuş getirilir büyük ihtimal
Nasil yani? Acik konus benimle bilale anlatir gibi anlat soz sanatlari yapmadanBak ben başta kendim olmak üzere tüm sıkılanlar için senaryoya renk katayım.
Bahçelinin son günlerdeki ılımancacık söylemleri , onu bu filmde baş rol yapsa mesela
Süleyman Soylu'da olabilir aus .
Bence de .
Ve ben o adamı hiç sevmem .
O kadar olmasınbize acır insanNasil yani? Acik konus benimle bilale anlatir gibi anlat soz sanatlari yapmadan
Twitterda biri yazmış cok güldüm ağlanacak halimizeYa bişey diycem, gezicilere, askerlere, fettullahçılara, faiz lobisine falan DARBECİ diyenler bugün yapılan nedir?
Seçilmişin tarafsız Cumhur tarafından bu duruma sokulmasının bir adı var mı?
Doğru demiş adamTwitterda biri yazmış cok güldüm ağlanacak halimize
"A.N. Sezer'e basbakana anayasa kitapçığı firlatti diye kiziliyordu Erdoğan basbakanin kendisini firlatti"
Darbe mi degil mi?