- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Haklisin en iyisi beklemek ve neler olduğunu görmek.kafada binbir sorularSağol kakao da , bende karanlıktayım .
Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .
Polemiğin dibi var bu gece bizde .
Şimdimolası .
Kafamda binbir sorularla uykuya dalmaya calisicam mune haberlere baktım net cevaplar yok hemen buraya koştum bizim kızlar bisiler yazmıştır diye ama galiba net cevaplar yok henüz kimse de,Kakaocum, son günlerde Başbakan hakkında birtakım iddialar atıldı ortaya, tabii bunlar gerçek mi değil mi bilmiyoruz ama sarayla Davutoğlu arasında bir gerilim oldu, bu akşam görüşmek için bir araya geldiler Cumhurbaşkanı'yla Başbakan ve görüşme sonrası Başbakanlık'tan gelen açıklama şu, AKP bu ay kongreye gidiyor yeni bir Başbakan seçmek için ve Davutoğlu kongre sonrası Başbakan olmayacak.
Sütlü olsun lütfen benim kiİlk raund mu bitti Aussizin evdeki polemik sabaha kadar sürer mi? Sürerse bir kahve yapayım ben, isteyen var mıııı
Bu söz vakti zamanında RTE nin ettiği bir lafa benziyor..Her şey vatan için mune .
Söz konusu vatan ise demokrasi teferruattır(enişte)
İlk raund mu bitti Aussizin evdeki polemik sabaha kadar sürer mi? Sürerse bir kahve yapayım ben, isteyen var mıııı
22 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum, kafaya oklavayı vurup evde son söz benimdir diyeceksin polemik falan olmayacak, bak bizim evde oluyor mu böyle tartışmalar, gözümü bir açıyorum konu açılmadan kapanıyorRaundsuz direkt dalıyoruz .
Demin bel altı çalıştı , benim eski oy verdiğim partilere falan girdi .
Ha dedim tamamdır . Bel altı başladıysa zafer yakındır .
"Bekleyelim görelim , sonuçta senin dediklerine de % 1 ihtimal verdim hatun" nihai sonucuna bağladık .
Benimde net bir düşüncem yok zaten , ortada bir senaryo var ... Pelikandan başlayan ve yine mi dedirten ? Bu da bana inandırıcı gelmedi bu kez . Bakalım ...
Aynı durumdayız Aus
Enişte Reis diyorsa doğrudur diyor marl , ne ettin sen ?
Yanlış taraftasın ..
Şu an o el/baş pozisyonu bizim evde masada .
Bu işin ardından neler çıkacak bakalım ?
Bilmiyorum , tahminlerim var sadece .
Bu haber çıktığından beri ,o haber kanalı, bu haber kanalı geziyorum net cevaplar bulmak için ..bir abimiz var köşe yazarlığı yapan onu aradım neler oluyor diye.bekle ve gör dedi.sadece şunu söyleyeyim Erdoğan gene haklı çıkacak.dedi ve sustu Sen güzel analizlerde bulunduğun için sordum aus eğer bisiler duyarsan lütfen aydınlat. Teşekkür ederimSağol kakao da , bende karanlıktayım .
Tek bildiğim Davutoğlu'da bundan öncekilere denildiği gibi yüzüğü ele geçirince kötüleşen gollumlardan değil .
Burdan yola çıkıp çok şey cevap buluyor da , bekleyelim .
Polemiğin dibi var bu gece bizde .
Şimdimolası .
Bilmem, ama parti içinde Erdoğana muhalif bir kanat oluşu ve seslerini yükseltmeleri sonucu ayar çekilmesi ihtimali de yüksek gibi.Burnuma başkanlık için atılan adımmış gibi geliyor .Ahmet Davutoğlu ile becerememesi gibi bir şey yok bana göre.Beraber alınan bir karar gibi geliyor bana.Yarın ola hayrola.
Hepimizi harcadın Aus içinBu haber çıktığından beri ,o haber kanalı, bu haber kanalı geziyorum net cevaplar bulmak için ..bir abimiz var köşe yazarlığı yapan onu aradım neler oluyor diye.bekle ve gör dedi.sadece şunu söyleyeyim Erdoğan gene haklı çıkacak.dedi ve sustu Sen güzel analizlerde bulunduğun için sordum aus eğer bisiler duyarsan lütfen aydınlat. Teşekkür ederim
22 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum, kafaya oklavayı vurup evde son söz benimdir diyeceksin polemik falan olmayacak, bak bizim evde oluyor mu böyle tartışmalar, gözümü bir açıyorum konu açılmadan kapanıyorhava mı da yaparım böyleeee
Aynı durumdayız Ausama polemiğe dönüşmedi bizde. Valla bekleyip görücez, bana göre herşey ihtimal dahilinde.
Bu haber çıktığından beri ,o haber kanalı, bu haber kanalı geziyorum net cevaplar bulmak için ..bir abimiz var köşe yazarlığı yapan onu aradım neler oluyor diye.bekle ve gör dedi.sadece şunu söyleyeyim Erdoğan gene haklı çıkacak.dedi ve sustu Sen güzel analizlerde bulunduğun için sordum aus eğer bisiler duyarsan lütfen aydınlat. Teşekkür ederim
Burnuma başkanlık için atılan adımmış gibi geliyor .Ahmet Davutoğlu ile becerememesi gibi bir şey yok bana göre.Beraber alınan bir karar gibi geliyor bana.Yarın ola hayrola.
Hepimizi harcadın Aus için
Kakao bacım, Davutoğlu gayette iyi biri değil miydi? Bence kendi halinde biriydi şahsen, icraatlerini eleştiriyorduk zaman zaman lakin sessiz sedasız bir kişiliği olduğu belli adamın, kimseye zararı yok dediğimiz insanlardan, neden hemen tek bir yorumcunun lafıyla Davutoğlunu gözden çıkarıyorsun?
Cumhurbaşkanı haklı mı bakalım? Niye bu kadar eminsin? Belki Davutoğlu haklı? Çeşitli yorumcuları dinlemek gerekir böyle durumlarda.
22 yıllık eşimi bile yüzde yüz savunmayacağım zamanlar olur, bence herkesin yanılma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.
Emin değilim mune sadece o abimizin söylediğini aktardim .kii yabana atilmayacak bir kalemdir kendisi dediği sadece o Erdoğan gene haklı çıkacak bekle ve gor dedi .aydinlatmadi yaniHepimizi harcadın Aus için
Kakao bacım, Davutoğlu gayette iyi biri değil miydi? Bence kendi halinde biriydi şahsen, icraatlerini eleştiriyorduk zaman zaman lakin sessiz sedasız bir kişiliği olduğu belli adamın, kimseye zararı yok dediğimiz insanlardan, neden hemen tek bir yorumcunun lafıyla Davutoğlunu gözden çıkarıyorsun?
Cumhurbaşkanı haklı mı bakalım? Niye bu kadar eminsin? Belki Davutoğlu haklı? Çeşitli yorumcuları dinlemek gerekir böyle durumlarda.
22 yıllık eşimi bile yüzde yüz savunmayacağım zamanlar olur, bence herkesin yanılma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekir.
Sıkılırım o zaman ki..
Bence de her şey ihtimal dahilinde . Bahçeli bile
Erdoğan tek bir şekilde haklı çıkar .
Davutoğlu ihanet içindeyse . Kendine değil , ülkeye .
Buna da ihtimal oranım 0.001 kakao.
Beraber alınan bir kararın katakullilerle çevrilmesine ne gerek var ki ?
Ama ne yalan söyliyim mevcut siyasi tablonun değişme ihtimali benim kulağıma hoş geliyor, tabi hayırlısı olsun herşeyden önce.Sıkılırım o zaman ki..
Ama lütfen burada o kadarrr yorum yapıyoruzBu gece analizlerim tırt çıktı ama olsunKıskançlık şeyetmeyelim lütfen .
Bu arada yarın konseyden Semih gitsin , ay pardon kongreden Bahçeli çıksın
Öyleyse ne aus Erdoğan o kadar boş bir adammiki damadi gelsin diye bu oyunlar çok hafif bir ihtimal yada deynebin dediği gibi offf gelde uyu şimdi. Kesin sabah baş ağrısıyla uyanicamSıkılırım o zaman ki..
Ama lütfen burada o kadarrr yorum yapıyoruz
Ne oldu sizin evdeki muharebeBahçeli deme kızıyorum bu aralar kendisine, gitsin diyorum
Damat Başbakan olursa tekrar yorum istiyorum, birde bana pasta yapmadın kakao, sözün vardı halbukiÖyleyse ne aus Erdoğan o kadar boş bir adammiki damadi gelsin diye bu oyunlar çok hafif bir ihtimal yada deynebin dediği gibi offf gelde uyu şimdi. Kesin sabah baş ağrısıyla uyanicam
.