- 30 Aralık 2009
- 22.502
- 87.055
- 40
Sanmam aaben büyük ihtimal Kurtulmuş getirilecektirSüleyman Soylu'da olabilir aus .
Nasil yani? Acik konus benimle bilale anlatir gibi anlat soz sanatlari yapmadan
Eşim 1-2 hafta önce haber almıştı reis onu hazırlıyormuş . Dur bakalım belli olur birkaç güneSanmam aaben büyük ihtimal Kurtulmuş getirilecektir
Bakalim neler olacak :)
O kadar olmasınbize acır insan
Bakalim neler olacakEşim 1-2 hafta önce haber almıştı reis onu hazırlıyormuş . Dur bakalım belli olur birkaç güne.
Eşim 1-2 hafta önce haber almıştı reis onu hazırlıyormuş . Dur bakalım belli olur birkaç güne.
Ben de anlamadigim için soruyorum yanlış anlama. Senin ne düşündüğünü merak ettim.Bilal miBilal mi gelecek yoksa
Karanfil , benim sıtkım sıyrıldı bu işlerden .
Pelikan dosyası falan hikaye . Başka bir şeyler dönüyor diyorum . Burnuma da güzel kokular gelmiyor .
Bahçeli kısmıda latife . Hani bu ara çok yakın ya Erdoğanın söylemlerine ... Bari onu transfer etseler ..
Ahaha, ben senin uzun yazılara demedim onu. Bilal'e anlatır gibi demiş yaSana da kısa yazdım hep parkon ( benim için nadirdir kısa yazmak) O sırada bir yandan da aynı konuyu evde tartışıyorduk .
Çift cephe mücadele edemedim
Ay nasıl yaniBak ben başta kendim olmak üzere tüm sıkılanlar için senaryoya renk katayım.
Bahçelinin son günlerdeki ılımancacık söylemleri , onu bu filmde baş rol yapsa mesela
Ahaha, ben senin uzun yazılara demedim onu. Bilal'e anlatır gibi demiş yaondan korktum
Ay nasıl yani
Evet bencede çoktan ayarlanmıştır ..Bakalim neler olacak
Davutoğlu gitti yerine elbette gelecek kişi belirlenmistir
Ben de anlamadigim için soruyorum yanlış anlama. Senin ne düşündüğünü merak ettim.
Yani olabilir mi öyle birşey diye şeyettim, essahtan olur mu acabaAy hepten karıştı . Onu anladım zaten .
Hani böyle geçiştirir gibi oldu ya , onu açıkladım .
Eşim yeni sustu da.
Sen neyi anlamadım canımBahçeli diyorum , Başbakan olsa nasıl olur
Yok bi daha kısa yazmayacağım .Kısa ve öz kendimi anlatamayacak kadar Bilalim galiba
Damadın şirketine ait hisseler uçtu diyorlar bugün, damat geliyor damaaattReisçiler gibi düşünmüyorum , burası net .
Net olmayan neler döndüğü .
Onun içinde maalesef , doların fırlayıp , piyasaların oynaşacağı ... zamanımız var .
Öyle deme mune dua yerine geçerDamadın şirketine ait hisseler uçtu diyorlar bugün, damat geliyor damaaatt
Sen topikteki diğer yorumlarımı okumadın mı gülüm, yeni damadı da danışman olarak bekliyorum benÖyle deme mune dua yerine geçer.