Sosyal medyayı sallayan 'Pelikan Dosyası' nedir?

Eskiler ve yeniler bu heryerde olan birşey yeni geleni eskiler kabul etmez , ve satışma başlar , davutoğlununda başına bu geldi , nedense şaşırmadım ,
güç kurma girişimi kötü sonuçlandı davutoğlu için ,gelende ipleri erdoğana verecek
yada bu şekilde çatışma tekrarlanacak yada hiç tahmin etmediğimiz olaylar yaşanacak , herşeyin planlı ve programlı gitmesi beni şaşırtır , herşey arapsaçına dönmüşken

Fuat Avni damati isaret ediyor. Avni'ye gore hanidir basbakanliga onu hazirliyorlarmis. Numan Kurtulmus'dan da hoslanmadiklarini yaziyor, Paralel ilan edeceklermis az daha konusursa..

Bu durumda basbakanliga en yakin aday, ortak menfaatleri en iyi koruyacak aday da olmasi bakimindan bence damat, ne de olsa aileden..

Çavuşoğlunun golf sevdası mı varmış

Şık,geldin,şık gittin Davutoğlu yolun açık olsun ben Reise inanıyor ve güveniyorum yine ve yeniden vira BİSMİLLAH

Güya bagimsiz bir cumhurbaskani,bir basbakani şutluyor. Sonrada oy'dan,demokrasiden bahs ediliyor..

Bu diktatörlük degilde nedir? Su an tarafsiz bölge'ye bakiyorum ve propaganda makinesine calismaya baslamis bile...

Güya bagimsiz bir cumhurbaskani,bir basbakani şutluyor. Sonrada oy'dan,demokrasiden bahs ediliyor..

Bu diktatörlük degilde nedir? Su an tarafsiz bölge'ye bakiyorum ve propaganda makinesinin baslamis bile...
Reisin kardeşim dediği insanlar kendilerine dikkat etsin bence

Reisin kardeşim dediği insanlar kendilerine dikkat etsin bence

Amaan ne dikkat etmesi. Simdiye kadar onlari uyardigimiz her konu, hersey cikti. Bunun icinde bahane bulurlar.

Simdi bile "yok efem aralari iyi gitmiyordu" "yok efem erdogan bunu yaparak türkiyenin önünü acti" diyorlar.

Bu olayi kimse önemsemez. Neticede Erdogana oy verilmis, davutogluna degil, erdogan ne eylerse güzel eyler mantigindalar.

Doğru hatta bana göre şu ana kadar yapılan tüm hataların faturasınıda Davutoğlu'na ödetcekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…