Babalar dediniz aklıma geldi, ben sosyal medyada aktif paylaşım yapan biri değilim, milletin fotoğraf atmak, video paylaşmak, sohbet etmek için kullandığı Facebook'u teknoloji ve dünya haberleri gibi şeyler için kullanıyorum genelde, başka da bir anlamı yok benim için. Ama arkadaşlarla bir yere gittiğimizde arkadaşlarım Facebook'ta yer bildirimi yapıyorlar, beni de etiketliyorlar o an onlarla birlikte olduğum için. Birkaç kez etiketlemeyin beni dediğim halde dinletemedim ve sonra üstünde durmadım. Etiketliyorlar yani, o an nerde olduğum ifşa edilmiş oluyor. Özellikle okullar açıkken böyle bişey olduysa çok zaman geçmeden, en geç ertesi gün babam telefon edip hal hatır sorma işinden sonra "sen şunlarla şuraya gitmişsin", "bugün dersin yok muydu şuraya gitmişsin", "sizin yurdun en son giriş saati kaçtı?" gibi laflarla benimle uğraşmaya bayılıyor
Bir de şu akıma kapıldığımı düşünemiyorum yani. Öyle bişey olsa babam telefon edip "sen şununla sex yapmışsın" şeklinde espri(!) de yapmaz çok iyi biliyorum.