Bunlar eğlenceli olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar eğlenceli olmuş
Evet, bir ara ev aletleri için dükkanlara girip çıktım hep. Neyse ki bir kez alınca bitiyor iş de tekrar tekrar o dükkan gezilerini yaşamak zorunda kalmıyor insan. Pff. Sıkıcı.
Evet, bir ara ev aletleri için dükkanlara girip çıktım hep. Neyse ki bir kez alınca bitiyor iş de tekrar tekrar o dükkan gezilerini yaşamak zorunda kalmıyor insan. Pff. Sıkıcı.
ahahahhaa cok güldüm yaaa, Allah iyliginizi versin kizlar.
Mikser almakda bu sabah birisi siyaset bölümünde : uzaktan mikseerleme demistide ordan kalmis aklimda.
Kuzum işte yalnız yaşayınca bu tip işleri kendin görmeye, alışverişleri tek başına yapmak zorunda kalıyorsun Linda'nın kocası da erkek yani anlasın bu işlerden bir zahmet.Mavi can terlik ne ya. Klavyemi seveyim hep bu manyak tlf.
Aslında siyasette kibar kibar yazıyorum bu tlf sivri dilli ye ceviriyo@olivia mikserle yapma artık piliiiiis sen kaynanan la eltini birbirine dusuruyirsundur kesin
S shot ben valla çok beceriksizim bi sen birde K kuruyan fasulye nin kocası masallahiniz var
fransız kaldım bebitoMavi can terlik ne ya. Klavyemi seveyim hep bu manyak tlf.
Aslında siyasette kibar kibar yazıyorum bu tlf sivri dilli ye ceviriyo@olivia mikserle yapma artık piliiiiis sen kaynanan la eltini birbirine dusuruyirsundur kesin
S shot ben valla çok beceriksizim bi sen birde K kuruyan fasulye nin kocası masallahiniz var
nie ayrımcılık yapıyorsun erkek falanKuzum işte yalnız yaşayınca bu tip işleri kendin görmeye, alışverişleri tek başına yapmak zorunda kalıyorsun Linda'nın kocası da erkek yani anlasın bu işlerden bir zahmet.
Varsa bir ihtiyacın alayım ben sana?
Sınır olmadikca şaşırmaya devam edicezEdepsizlik diz boyu
Olmaz seks bize ters. İnsan insana bunu yapar mı kavun?Şiddet, tecavüz, işkence göreceğime insanların seviştiğini, birbirini sevdiğini bilirim daha iyi.
Savaşma seviş! Bu kadar basit.
2 tarafın da rızası varsa, ortada aldatma yoksa, içinde hayvan ya da çocuk bulunmuyorsa kime ne?
Olmaz seks bize ters. İnsan insana bunu yapar mı kavun?
Tabii canım. Çok şükür toplumumuz o kadar bozulmadı, evinin önünde sevgilinle öpüşsen etraftan "hop birader" diye tepki gelir ama evinin önünde sevgilini dövsen millet yanından geçip gider. Öpüşmek de neymiş.Allah'ı varsa yapmaz
İnsan insanı deşer, tecavüz eder, testere ile keser, bıçakla çizer ama sevişemez diyorsun
Öpüşemeyiz ahlak bozulur, ama sokak ortasında kadın döveriz. Kimse de gıkını çıkarmaz çünkü o adamın karısıdır. Ama aynı adam sokak ortasında karısını öpemez.