- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakişko olayını şaka sandım.Gerçekmiş yav ..:)))))))))))))) Sabah sabah gözlerimden yaş geldi
ay bi de sokağa işeyip paylaşan kadınlar varmış
https://o nedio.com/haber/kakiskolardan-sonra-basimiza-bu-da-geldi-ortalik-yere-iseyip-instagram-da-paylasan-kizlar-593623
artık bunun bi üstü ne olur bilemiyorum korkutcu
27.01 şu başlığın her gündeme geldiğinde yalnızlığım çarpıyor yüzüme, ne biçim başlık açmışsın be kadın
Hayır gaza geleceğim, eskaza sevişsem gidip selfie çekeceğim, sonra aile faciası çıkacak, vebali boynuna
hep günahımı al sen benim huysuz. Tee 4. sayfada da yorum yapmışım, bak ne demişim hatta:Edepsizin işte. Konu bu sayfalara gelmiş yeni yorum yapmışsın. Enteresaaaaaan
Darısı başıma
Bi totolarını açıp eklemedikleri kaldı yakında o da olur inanıyorum.
hep günahımı al sen benim huysuz. Tee 4. sayfada da yorum yapmışım, bak ne demişim hatta:
Sırf senin için dudaklarımı büzüp seks sonrası selfie çekeceğim ve sana yollayacağımAy benim dudaklarını büzüp cekilenlere tahammülüm yok daha..
Sırf senin için dudaklarımı büzüp seks sonrası selfie çekeceğim ve sana yollayacağım
Şekersizim kızım ben
Terbiyesiz shot insanı. Deme bana söyle şeyler.
Bi totolarını açıp eklemedikleri kaldı yakında o da olur inanıyorum.