Ahaha seni seviyorum huysuzum kovamdökülmeye yer arıyo buda tek tek gelın karsıma..
Benim bu konuda ne işim var
Shot gel yavrum ev aletleri topiğine gidiyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha seni seviyorum huysuzum kovamdökülmeye yer arıyo buda tek tek gelın karsıma..
Benim bu konuda ne işim var
Shot gel yavrum ev aletleri topiğine gidiyoz
ev aletleri topiğine
Ne gülüyorsun? Ne yani? Ne?
M e g g olmamis bir daha dene ... cok merak ettim ...
Gel canım elektronik mi olacak yoksa küçük ev aletleri mi?aaayyy sizi hinizirlar siziiii
Mavi Terlik benide al yanina canim, yanlislikla birden kendimi bu simarmislarin arasinda buldum, erkek meraklilari bunlar, ev aletleri topigi hangi yöndeydi canim ???
Elektroniğe girmeyin ayol, boşuna masraf. Küçük ev aletlerine bakın bari. Buradan kaçayım derken deldirmeyin bütçeyi.Gel canım elektronik mi olacak yoksa küçük ev aletleri mi?
Dur yolda konuşuruz...
Fazla kib'e maruz kalmaktan demek...Mavi Terlik canim iyiki geldin, bunlar siyasetten kafayi siyirdi sonunda. yani karsi taraf cok kibleyince böyle oldular kardesim. Neyse insallah iyilesirler simdide canlari daraldikca böyle konulara dadaniyorlar.
Allah yardimcimiz olsun canim, seeyyy ben mikser ariyorum Mavisim, mikserler nerde acaba ? cünkü ben hep uzaktan mikserliyorum siyasetide ....
Ay aynen olivia, hep geril hep tartış nereye kadar, arada kafayı dağıtmak lazımMavi Terlik canim iyiki geldin, bunlar siyasetten kafayi siyirdi sonunda. yani karsi taraf cok kibleyince böyle oldular kardesim. Neyse insallah iyilesirler simdide canlari daraldikca böyle konulara dadaniyorlar.
Allah yardimcimiz olsun canim, seeyyy ben mikser ariyorum Mavisim, mikserler nerde acaba ? cünkü ben hep uzaktan mikserliyorum siyasetide ....
Bi totolarını açıp eklemedikleri kaldı yakında o da olur inanıyorum.
Allah akil fikri versin diyorum baskada hiç bisey demiyorum !!!bu kada kakişkolarını yapanlar
http://www.odaii.com/haberler/sosya...kiskolarini-yaparken-fotograf-cektiren-kizlar
o ne olakiO da oldu Kadişim adına da assfie diyolla...
Bunun bir de kapı koluyla öpüşenler versiyonu var.
hahahahah gerizekali bunlarrrrrrr :)))Malesef