- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bende senin için sevinebilsem :)
Sahi mi? İyi ki hatırlattın, bizde sadece hayvanlar yapar sanıyorduk
İhtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Sizin öyle sandığınızı düşünmedim, bir amip olarak forumda yazamazsınız sonuçta. Ama siz öyle düşündüğümü düşünüyorsanız, kendinizi küçümsüyorsunuz demektir. Üzülürüm. Kendinizi bu kadar küçümsemeyin.
Ah ulan ah, beraber selfie çekecek bir sevgilim bile yok. Zalımsın hayat.
Yakinda yeni bir akim cikar bu tür süphelere yer kalmazne belli sexten sonra olduğu diyip farklı bi boyut kazandırayım
kandırmaca bunlar hep
Hayaaat beni neden yoruyorsuuunAl benden de o kadar..gerardgillerden bi adam olaydı iyiydi..
O da oldu canım internet üzerinde yoto yarışması var:)burada bir haberde görmüştmBi totolarını açıp eklemedikleri kaldı yakında o da olur inanıyorum.
Aynen ne kimseyle yarışıyorum ne özelimi sergiliyorum kafama göre yaşıyorum hayatı millet beğense ne beğenmese ne.ben beğeniyorumya yeter.yok şunu yedim yok bunu içtim yok böyle giyindim yok burayı gezdim.merak etmiyorum kimseyide yaşamama bakarım ben.Rezillik.
Sosyal medya hesabim ne var nede boyle sacmalikla magruz kaliyorum.
Nede kendimi yaris icinde buluyorum.
Tek bi kk uyeligim var o kdr.
Kafam rahat.
şu başlığı gördükçe hiddetim geliyor yahu sevişme sonrası resim nedir şuurum İsyanda ..Mahremiyet duygusu kalmadi kimsede o yuzden hicbirini kullanmiyrm uygulamalarin
Ar edep nereye gitmisssşu başlığı gördükçe hiddetim geliyor yahu sevişme sonrası resim nedir şuurum İsyanda ..
M.çmakta insani bir eylemdir,demekki yaparkene paylaşılabilir
Bence kakisko seksi sollar.bu kada kakişkolarını yapanlar
http://www.odaii.com/haberler/sosya...kiskolarini-yaparken-fotograf-cektiren-kizlar