- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
-
- Konu Sahibi minikkelebekcik
Facebook en son 10 yıl önce kullandım ozamanlarda arkadaşlar tanıdklar resmimi begensene yorum bıraksana diyordu en çok koyanı biriside öz ve öz abimdiBenim insta hesabım yok. Facebook'a da resim yüklemeyi bırakalı 7 yıl olmuştur. İnsanların sahteliklerinden gına geldi. Ya da böyle gençlere göre geliyor. 20li yaşlarda, foto atıcam, beğenenlere bakıp anlam çıkaracağım. Ben de açmayı düşünüyorum, kimle konuşsam Insta hesabı istiyor, oysa ben bir facebook teyzesiyim.
Herkes kamera önündeki gibi zannetmeyin. Kavgalarını paylaşacak değiller neticede. Ayrıca onlar da hamburger yiyor ama kamera arkasındaİnstagram da herkes sevgi pıtırcığı huzurlu mutlu pozitif. Eşleri yardım eden. Çocukları mükemmel. Sadece parasal anlam da değil. Bu durumlara da imrenmeye başladım. Sporlar aktivetwler sağlıklı beslenmeler. Kendimi yetersiz hissediyorum
Orada soru sormuşum farkındaysaniz. Dediğiniz şey buna çıkıyor alintilayip bunu yazdığınız şeye bakın isterseniz . Ayrıca polemik üretmeye çalışmak insanların yaşadıklarına bakıp haline sukretmeye çalışmaktan iyidirGebito sizi yanlışlıkla alıntıladım sorry
Yazıksize siz benim katarsis izleyip mutlu oluyorum Halime şükür ediyorum diye bir yorum yaptığımı nerde okudunuz acaba .
Ben Emre Yıldırı n hikayesini izleyip haftalarca kendime gelemedim. Benimde oğlum var kendimi o annenin yerine katıp haftalarca her aklıma geldiğinde kahroluyordum. Ben katarsisi gerçek hikayeler olduğu için izliyorum zaten bir katarsis iki müge Anlı izlerim boş dizilere vaktimi harcamam
Bir daha beni alıntılanmazsanız sevinirim zira amacınız mıçınızdan polemik üretmek başka yorumlara gidin
Gecen sayfama düştü,Alacati'dan fotoğraf atıyor,millet dik dur eğilme,açın acımızdır falan yazıyor.Olumsuz yazanlara da saldırıya geçiyorlar,belalar havada uçuşuyorEce erkenin vardı öyle birde canlı yayında yanlışlıkla sahte hesaplarını göstermişti
Ben etkilenmiyorum, beni kötü etkileyecek ne varsa akraba instagram fenomeni vs mesafe koyuyorum çok mutlu yaşıyorum. Kendi gittiğim gördüğüm yerleri paylaşırım istemeyen varsa takibi bırakır. Siz de öyle yapsanız? Milletin hayatına bu kadar özeneceğinize kendinizinkini yaşasanız? Bi daha bu yaşta olmayacağınız kesin sağlığın da garantisi yok. İki beyaz yakalı yurtdışı tatili evet zor ama bi hedef belirleyip bütçe oluşturursanız ve bunun için para koysanız kenara imkansız değil. İsraf gibi geliyorsa şunu deneyin kendinize aylık 300-500-1000 TL artık geliriniz netse ona göre bi bütçe ayırın ve bu bütçe bitecek diyin. Ya kısa bi haftasonu gezisi ya arkadaşlarla buluşma ya Zara ceket ya masaj size be iyi gelecekse onu yapın ama o bütçeyi kendinize harcayınİnstagram dipsiz kuyu… o parmağı sürekli yukarı ittirme hareketi. Yurtdısı tatilleri, lüx arabalar, istedikleri markadan giyinmek…
2 beyaz yakalı olarak yurtdısına çıkamıyoruz istediğim markadan alışveriş yapamıyorum ( zara, oysho) lüx arabalar, chanel çanta istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece “ insan gibi” “sosyal yaşamak” istiyorum. Bazılarınız ya da bir çoğunuz beni anlamayacak biliyorum. Tek istediğim insanca yaşamak. Şükürsüz biri miyim? Diyorum bazen. Ama Zaradan bir ceket almaya gerçekten elim gitmiyor. İsraf yapıyorum gibi geliyor.
Sosyal medya gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Onlar ın %2-3 lük kısım olduğunun farkındayım. Evet gerçek hayat o değil.. size de olmuyor mu ? Tiktokcular’ın fenomenler’in villalara taşınması. Daha 35 yaşındayken karı koca mesleklerini bırakıp, link vererek egeye taşınması?
Siz de etkileniyor musunuz?Bu hayatlardan.
Millet normal değil ya valla kadın üç günde unuttu ayol ne acısıGecen sayfama düştü,Alacati'dan fotoğraf atıyor,millet dik dur eğilme,açın acımızdır falan yazıyor.Olumsuz yazanlara da saldırıya geçiyorlar,belalar havada uçuşuyor.
İnstagramda çok sevdiğim kişiler hariç hiç kimsenin gezme tozma fotileri dikkatimi çekmez. Ayrıca tatilin her karesini paylaşanlada acayip dalga geçerim.İnstagram dipsiz kuyu… o parmağı sürekli yukarı ittirme hareketi. Yurtdısı tatilleri, lüx arabalar, istedikleri markadan giyinmek…
2 beyaz yakalı olarak yurtdısına çıkamıyoruz istediğim markadan alışveriş yapamıyorum ( zara, oysho) lüx arabalar, chanel çanta istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece “ insan gibi” “sosyal yaşamak” istiyorum. Bazılarınız ya da bir çoğunuz beni anlamayacak biliyorum. Tek istediğim insanca yaşamak. Şükürsüz biri miyim? Diyorum bazen. Ama Zaradan bir ceket almaya gerçekten elim gitmiyor. İsraf yapıyorum gibi geliyor.
Sosyal medya gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Onlar ın %2-3 lük kısım olduğunun farkındayım. Evet gerçek hayat o değil.. size de olmuyor mu ? Tiktokcular’ın fenomenler’in villalara taşınması. Daha 35 yaşındayken karı koca mesleklerini bırakıp, link vererek egeye taşınması?
Siz de etkileniyor musunuz?Bu hayatlardan.