- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- Konu Sahibi minikkelebekcik
-
bazen bende ya aman yiyip icip keyfime bakarim diyip hic isime gelmeyen tekliflerimi degerlendirseydin acaba diyorum sonra icimden baska bir ses (kesinlikle yanlis anlasilmasin kendim icin soyluyorum) eşseklik edip okulu birakacagina calissaydin da kendin daha cok kazansaydin derim.2 çocuğum var arabasızlıktan kırılıyorum,anneme bırakıyorum otobüsle oradan tekrar işe falan derken,daha dün düşündüm zengin koca mı almak lazımdı,Onur gurur şeref artık para etmiyor mu,zengin koca avcılarına hak mı vermek lazım diye,aile fakir koca fakir ee haliyle fakirlikten çıkamadık kendi çabamla da onlara da destek olayım derken bi araba bile alamadık
Valla ben onlara bile baktığımda hepsi zengin koca bulmuş altlarında jip ben hiç bu konuları düşünmemişim evlenirken“ kendinizle aynı mesleği yapan aynı kalibredeki insanlara bakarsanız geçecektir bu durum” arkadasın yazdığı bu msj kendıme gelmemı sağladı.
Hayatta hiç bir zaman kimsenin hayatı umurumda olmadı . Bir de sosyal medya hareketi fazla olanlar içsel olarak gerçekten mutluluğu bulamamış olanlar oluyor. Bunu ben değil bilim insanları söylüyor. Paranın mutluluk getirmediginin çok farkındayım. Ama elbette ben de yurtdışına seyahat etmek istiyorum ve maalesef ekonomik şartlar yüzünden hayallerimin bir cogu5 benden hızla uzaklaştıİnstagram dipsiz kuyu… o parmağı sürekli yukarı ittirme hareketi. Yurtdısı tatilleri, lüx arabalar, istedikleri markadan giyinmek…
2 beyaz yakalı olarak yurtdısına çıkamıyoruz istediğim markadan alışveriş yapamıyorum ( zara, oysho) lüx arabalar, chanel çanta istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece “ insan gibi” “sosyal yaşamak” istiyorum. Bazılarınız ya da bir çoğunuz beni anlamayacak biliyorum. Tek istediğim insanca yaşamak. Şükürsüz biri miyim? Diyorum bazen. Ama Zaradan bir ceket almaya gerçekten elim gitmiyor. İsraf yapıyorum gibi geliyor.
Sosyal medya gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Onlar ın %2-3 lük kısım olduğunun farkındayım. Evet gerçek hayat o değil.. size de olmuyor mu ? Tiktokcular’ın fenomenler’in villalara taşınması. Daha 35 yaşındayken karı koca mesleklerini bırakıp, link vererek egeye taşınması?
Siz de etkileniyor musunuz?Bu hayatlardan.
Ya işte çalışıyorum benimle aynı işi yapan aynı kazancı kazananlar çok daha iyi seviyelerde,çocuklar özel okulda altlarda jip koca da çok kazanıyor ailede zengin falan işte ara sıra geliyorlar bana da :)bazen bende ya aman yiyip icip keyfime bakarim diyip hic isime gelmeyen trkliflerimi degerlendirseydin acaba diyorum sonra icimden baska bir ses (kesinlikle yanlis anlasilmasin krndim icin soyluyorum) eşseklik edip okulu birakacagina calissaydin da kendin daha cok kazansaydin derim.
el şeyiyle gerdege girilmez arkadaşım, koca parasıda iste sandigimiz kadar tatli tatli yenmiyor her zaman burnumuzdan gelebiliyor.
ya herkese geliyordur tabiki, banada geliyor bir ege sehrinde yasiyorum hafta sonu baya turistik bir ilcesine gezmeye gittik bakiyorum insanlarin denize sifir evlerine vs lan diyorum seyretmeye gelmişiz biz bu hayati ya, sonra dusunuyorum sonu yok bu isteklerin.Ya işte çalışıyorum benimle aynı işi yapan aynı kazancı kazananlar çok daha iyi seviyelerde,çocuklar özel okulda altlarda jip koca da çok kazanıyor ailede zengin falan işte ara sıra geliyorlar bana da :)
Dıj güçler bebeğimİnstagramım kapanmış
Erişilmiyor asla giremiyorum :) lanet mi okudunuz gitti hesap :) ya da bu bir işaret mi:)
Ben o hissiyatı çocuğum için yaşamıştım.mukemmel anneler, her gün binlerce faydası olan yeni oyuncaklar,çeşit çeşit temiz içerikli yiyecekler.bir baktım bu sayfalar beni geriyor.kendimj yetersiz hissediyorum.acaba bu oyuncağı da mı alsam oğlumun az oyuncağı var filan psikolojisine girmişim. Bunu farkettigim an hepsini sildim.sonra gerçekten gerginliğin geçti.İnstagram dipsiz kuyu… o parmağı sürekli yukarı ittirme hareketi. Yurtdısı tatilleri, lüx arabalar, istedikleri markadan giyinmek…
2 beyaz yakalı olarak yurtdısına çıkamıyoruz istediğim markadan alışveriş yapamıyorum ( zara, oysho) lüx arabalar, chanel çanta istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece “ insan gibi” “sosyal yaşamak” istiyorum. Bazılarınız ya da bir çoğunuz beni anlamayacak biliyorum. Tek istediğim insanca yaşamak. Şükürsüz biri miyim? Diyorum bazen. Ama Zaradan bir ceket almaya gerçekten elim gitmiyor. İsraf yapıyorum gibi geliyor.
Sosyal medya gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. Onlar ın %2-3 lük kısım olduğunun farkındayım. Evet gerçek hayat o değil.. size de olmuyor mu ? Tiktokcular’ın fenomenler’in villalara taşınması. Daha 35 yaşındayken karı koca mesleklerini bırakıp, link vererek egeye taşınması?
Bende bazen etkileniyorum, sonra diyorumki onların yaşayacağı bu dünyada ya ahiret?İnstagram dipsiz kuyu… o parmağı sürekli yukarı ittirme hareketi. Yurtdısı tatilleri, lüx arabalar, istedikleri markadan giyinmek…
Ama ben o karakter de biri değilim :)Takıpcı toplamak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar. Suan baxılatının kazandıgı parayı bılsenız dudgınız ucuklar .
Sdece 3 sene önce aylık kazancı bizler gibi olan bazı kısıler, suan dunyanın parasını kazanıyor .
Siz de yapın zor değil ama sadece bikaç sene gerekıyor
Ve herkese kulak tıkamanız lazım.
İsim vermeyecegım. Bıkaç sene önce maymunluk yapanlar suan zenginlıklerını paylasıyor
Kendınıze 3 sene verın ve delı gibi video üretip sacmalayın ya da bişiler yapın
Yaptıgınız sey ne kadar sacma ise o kadar kazanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?