- 3 Ocak 2011
- 6.288
- 16.386
- 39
- Konu Sahibi minikkelebekcik
Bak her dakika sevgilinle ve ya eşinle vs mutlu olabiliyor musun olamıyorsun değil mi insanlar da en mutlu anlarındaki fotoğraflarını paylaşıyorlar..kimse hergün sevgi pıtırcığı değil yani kimse dört dörtlük değil tartışıyoruz küsüyoruz trio atıyoruz ne bileyim ama en eğlenceli zamanlarımızdan kesitler koyuyoruz sosyal medyalaraİnstagram da herkes sevgi pıtırcığı huzurlu mutlu pozitif. Eşleri yardım eden. Çocukları mükemmel. Sadece parasal anlam da değil. Bu durumlara da imrenmeye başladım. Sporlar aktivetwler sağlıklı beslenmeler. Kendimi yetersiz hissediyorum
Çocuklar ve hayvanlar en hassas noktamdır bu yüzden bu konuda yorum yapamayacağım herkesin evladı kendine özeldir güzeldir
İllaki spor salonuna gitmek zorunda değilsin çık tak kulaklığını tempolu açık havada yürü..sen bence tahammül edemiyorsun..herkes kendine hobi buluyor vaktini geçirmeye çalışıyor en güzel şekilde..bak bir daha dünyaya gelmeyeceğiz kıskanmak bana göre değil hiç kıskanmadım kimseyi..herkesin hayatı kendine düşünceleri karakteri aile yaşantısı..herşey sende bitiyor