Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşam hakkına saygılı, nefret dolu olmayan, önem sıralaması yapabilen, başka insanların hayatlarına müdahalede bulunma hakkını kendilerinde bulmayan üyeler sanırım "onlar". E pek de fena kadınlar değillermiş demek. Bulun beni kızlar, tanışalım madem. :KK25:
Ondan mı hakaret ediyorlar insanlara burda düşüncesini belirtmiş size anormal gelebir bizim için normal diyip geçedebilirler di demi o nefret dolu olmayan mesajları baştan bi oku bence burda kimle ne yapacağınız da size kalmış

Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Yok yok gerek var zamanında kerimcanı takip ederdim o zaman bile bu videolar çikmazdı karşıma çiksa zaten rahatsız olmam ben birbirini seven 2 insan gorüyorum çünkü sevilmek ne bilmediğinizdendir bu nefretiniz. Bu arada hep önünüze çikiyorsa etrafınızdan takip edenler vardır demek :27:

Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Tüm samimiyetimle söylüyorum
Konu sahibinin rahatsız olduğu şeylerle ilgili hiçbi sorunum yok
Oje süren erkek filan da görmüşlüğüm var
Ama bahsettiği videolar benim karşıma daha hiç çıkmadı
Bana dizi fragmanı, bebek videosu, cilt bakımı videosu, yemek, seyahat videoları filan çıkıyor

Ne yazıyor ne arıyorsunuz da karşınıza makyaj yapan erkek veya evlenme teklifi eden 2 erkek videoları çıkıyor? 👀👀

Erkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyor

Çocuğum özgür bir birey. Kendi hayatıyla ilgili kararları kendisi verir bana da yanında olmak düşer. Size ters geliyorsa ne yakacaksınız? Alıp tüfek insanları mı kovalayacaksınız? Boş vaktiniz çok herhalde işsizlikten saracak bir şey aradınız. Kendi hayatınızla meşgul olun başka hiç kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez. Bana göre de siz anormal bir insansınız haddiniz olmayan şeylere burnunuzu sokuyorsunuz ne yapayım şimdi size?

Bana dizi fragmanı, bebek videosu, cilt bakımı videosu, yemek, seyahat videoları filan çıkıyor

Ne yazıyor ne arıyorsunuz da karşınıza makyaj yapan erkek veya evlenme teklifi eden 2 erkek videoları çıkıyor? 👀👀
Bende aynısını yazdım bana niye çikmiyor bu videolar 2 aşik insan görürdük bari🤣

Haha ben de hani sokakta görmüşümdür makyajlı erkek. Nişantaşı civarında gözüküyorlar genelde. Ama sosyal medyada hiç denk gelmemişti 😂

Ondan mı hakaret ediyorlar insanlara burda düşüncesini belirtmiş size anormal gelebir bizim için normal diyip geçedebilirler di demi o nefret dolu olmayan mesajları baştan bi oku bence burda kimle ne yapacağınız da size kalmış
Tiksiniyorum temalı bir konuya yorum yazıyoruz. Konu sahibi hakaret etmiş başında. Birinden tiksindiğinizi, onu iğrenç bulduğunuzu söylemek düşünce belirtmek değildir. Nefret söylemidir. İkisi arasında fark var.

Bende aynısını yazdım bana niye çikmiyor bu videolar 2 aşik insan görürdük bari🤣
Haha ben de hani sokakta görmüşümdür makyajlı erkek. Nişantaşı civarında gözüküyorlar genelde. Ama sosyal medyada hiç denk gelmemişti 😂

Gerçekten merak Ediyorum ama
Görsem de hiçbi rahatsızlık duymazdım
Ama bana tostçu erol filan denk geliyor reelste 😂😂
Kerimcan bile çıkmadı henüz daha
Hani marjinal bizdik'e döndü olay kafamda 🙄

Düşünce özgürlüğü ile nefret söylemini karıştırıyorsunuz.
Siz önce nefret söylemi nedir eleştirmek nedir onu öğrenin sonra gelin bana yorum yapın. Sanki hangi cinsiyete belli olmayanları yakalım, sabun yapalım gibi bir yorum yapılmış gibi şahlanmaya gerek yok. İşinize bakın.

Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti.

Çoğunluk Müslümansa bu kadar endişelenecek bir şey yok değil mi?
Azınlık olan eşcinseller, azınlık olan makyaj yapan erkekler, azınlık olan bekar ve cinsel hayatı olanlar, azınlık olan alkol tüketenler, azınlık olan ayıplı nesflikş dizileri izleyenler vs vs
Çoğunluk olduğuna inandığı halde her türlü azınlığın varlığından, yaptığından bu kadar endişelenen başka bir insan topluluğu yoktur sanırım.

Çocuğum yok kocamı bilsen şaşırırsın :KK66: evet kötüyümdür kötü olana çok kötüyüm 👍🏻 biteceksiniz böyle böyle biride diyorki konu sahibi hakaret etmemiş bilmem ne bi şikayet edelim bakalım nefret söylemimidir değil midir?
biteceksiniz? işte bence bizim ülkenin sorun bu.
biz burada makyaj yapan erkeklerin varlığını sürdürmesi gerektiğini, herkesin kendi seçimlerine saygı duymamız gerektiğini savunurken. siz başka bir düşünceyi savunan insanın bitmesini istiyorsunuz.
çözüm bu değil. ne zaman tüm düşünceler birbirine saygı duyarsa o zaman bence bitecek.

biteceksiniz? işte bence bizim ülkenin sorun bu.
biz burada makyaj yapan erkeklerin varlığını sürdürmesi gerektiğini, herkesin kendi seçimlerine saygı duymamız gerektiğini savunurken. siz başka bir düşünceyi savunan insanın bitmesini istiyorsunuz.
çözüm bu değil. ne zaman tüm düşünceler birbirine saygı duyarsa o zaman bence bitecek.
Zaten amacım o o düşuncelerin bitmesi ama maalesef bu kafalar dünyadan yok olmadan bitmeyecek çunkü bunlarda güya insan yetiştiriyor aynı kafalar devam ediyor

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

Ne zararı var?
Ne yapmışlar birbirlerini sevmekten başka?

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

Müge anlı daki katiller de hep yemin eden, Allah adını ağzından dusurmeyenler. Kimse kusura bakmasın da bu ülkenin başına ne geliyorsa hacı hocalardan, Müslümanım diyenlerden geliyor. Çoğunluk nasıl müslüman oluyor bu durumda? Neden herşeye dini karistiriyorsunuz? Ben şimdiye kadar kadın cinayeti işleyen, sizin hoşlanmadığıniz bu insanlardan görmedim hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı