• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin açığı ben de öyle birini görünce pek hoşlanmıyorum estetik gelmiyor ama sonra diyorum ki ben onun adına empati yapamam onun neler yaşadığını bilemem. Belki ait olmadığını hissettiği bir bedende ufak dokunuşlarla kendini bambaşka hissediyor ve bu onu mutlu ediyor.
Ben zannetmiyorum ki o insanlar da Türkiye gibi bir ülkede bunu tercih etsinler. Sonuçta çok riyakar bir toplumuz .
Ayrıca kendine bakan erkekle bahsetmiş olduğunuz makyaj yapan erkek çok farklı katagorideler . Gay-biseksüel -travesti olan insanlara ayrıca toplum olarak çok acımasız davranıyoruz. O insanların ne mühendis ne öğretmen ne de doktor olabilmesine müsade etmiyoruz. Ya kendini gizlemek zorunda hissediyor ya da çalışma alanı olarak daha sosyal bar,reklamcılık , tasarım gibi meslek dallarını sınırlı bir şekilde yapabiliyor.
Sonuç olarak kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz . İki ruj süren erkekten de bozulacaksa ahlakınız bi nebze bozulsun.
Eğer bu kadar rahatsızsanız bakmazsanız görmezsiniz.

O konuya yorum yapmak bir duyarlılık göstergesi değil bence ya
Ben de yapmadım
Ama bu hiç üzülmedim, hiç düşünmedim olarak yorumlanmamalı
Olaya öyle bakınca annesinin yüzüne bakmayıp internette anneler günü kutlayanlara dönüyoruz yoksa 😶

Kadın cinayetleri hakkında bir konusu olmasını ben de beklerdim ama bu hassasiyette birinin
Sonuçta makyaj yapan erkekten daha gerçekçi bi sorunumuz kadın cinayetleri
İlla dertlenecekse bu kadar keşke bunlara dertlenseymiş

Eğitimcilik ve psikolojik test konusuna gelinceeeee
Tabi ki yok öyle ni şey
Kriterlerimizin ne olduğunu işin içine mülakat girince az çok anlamış olman lazım 😂
Hah işte bak demek istediğim o.
Mesela sen o konuya yapmadın, bu senin duyarlı biri olmadığını göstermez. Aranızda bir fark var sen böyle bir konu da açmadın.
Ama konu sahibi belli ki sosyal medyadaki olayları önemseyen,bunlar hakkında konuşmayı seven biri.
Makyaj yapan erkekleri eleştirene kadar ya bir adam nasıl samuray kılıcı alabilir, nasıl 3 yıl tedavi edilmeden bırakılabilir, neden ailesi ilgilenmedi diye yorumda bulunabilirdi.
O konu hakkında konuşmayı-yazmayı es geçip makyaj yapan erkeklere “öğğğğ ığğğğ” demesi saçma.
Bilmiyorum anlatabildim mi…

Bir kendi yorumumlarıma bakıyorum bir sizlerinkine neler neler saymışsınız hakarete varan. Sonra geçip bir de saygıdan dem vuruyosunuz. Sınırlı saygınız sizin olsun. Farklı görüşlere saygı duymayıp farklı hayatlara saygı duymak ne yaman bir çelişki. Size ne bize ne felsefesi edinmiş mükemmel kadınlar bunu hayatınızın her alanında kendinize düstur edinmenizi tavsiye ederim. Sizden olana alkış sizden olmayana tü kaka. Eleştirdiğiniz benden hiçbir farkınız yok şu durumda.
Forum bi onlara ait çünki canım bende tam bunu dile getirecektim konu sahibi kimseye hakaret etmemiş size normal gelen şey ona normal gelmemiş ama nasıl olur burdaki o belli kesimin düşünceleri dışına nasıl çıkılır gerekirse hakarette ederler burda hüküm süren onlar çünki

Şunu izledikçe daha çok utanıyorum mesela ben abdvavdvsv

Ben de bir müddet önce birinin konusunda çok utandım, kocası kaynanasını hayal ediyordu karısı ile seks yaparken, kayınpeder öğrenmesine rağmen hala damadım demeye devam etmiş, aile onu damat diye tutmaya devam etmiş. Neden peki neden? Akrabalar hepsi çünkü.

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

Sağolun sizin sayenizde gördüm. Ve nefret kusmaya başlayabilirim.
Ya Allah aşkına nerden buluyorsunuz bu videoları. Bence siz bunları takip ediyorsunuz.
Size övün demedi kimse sizi ilgilendirmez dedi. Milletin özeline bu kadar girmek kimsenin haddine değil

✌🏻 Mesela oğlunun gay olmasından korkacağına daha oğlunu bile umursamayan babası gibi olmasından korkmalısın bence oğlunuz var konuştuklarınıza dikkat edin herşeyi yutarsınız :KK66:
Sende dikkat et sonra senin oğlunu da umursamayan bir babaya denk gelme mazallah. Çok kötü bir insansın biliyo musun?

Forum bi onlara ait çünki canım bende tam bunu dile getirecektim konu sahibi kimseye hakaret etmemiş size normal gelen şey ona normal gelmemiş ama nasıl olur burdaki o belli kisvenin düşünceleri dışına nasıl çıkılır gerekirse hakarette ederler burda hüküm süren onlar çünki
Yaşam hakkına saygılı, nefret dolu olmayan, önem sıralaması yapabilen, başka insanların hayatlarına müdahalede bulunma hakkını kendilerinde bulmayan üyeler sanırım "onlar". E pek de fena kadınlar değillermiş demek. Bulun beni kızlar, tanışalım madem. :KK25:

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Niye onları görünce hayattan iğreneyim ki kendi hayatıma bakarım. Onlar da öyle yapıyor kendi hayatlarına bakıyor. Demek ki öyle yaşamak hoşlarına gidiyor. Bu bizi ilgilendirmez ki 🤷‍♀️

Erkek çocuğunuz oldu diyelim ileride böyle olmasını ister mıydınız yoksa tam yaratıldığı fitratta mi olmasını arzu edersiniz? Her şeyin bir normali var hanımefendi . Herkes istediği gibi yaşasın mantığı bana ters geliyor

Erkek çocuğun öyle olduğunda yapabileceğin bir şey var mı peki..

Bir kendi yorumumlarıma bakıyorum bir sizlerinkine neler neler saymışsınız hakarete varan. Sonra geçip bir de saygıdan dem vuruyosunuz. Sınırlı saygınız sizin olsun. Farklı görüşlere saygı duymayıp farklı hayatlara saygı duymak ne yaman bir çelişki. Size ne bize ne felsefesi edinmiş mükemmel kadınlar bunu hayatınızın her alanında kendinize düstur edinmenizi tavsiye ederim. Sizden olana alkış sizden olmayana tü kaka. Eleştirdiğiniz benden hiçbir farkınız yok şu durumda.
Fikirlerinizi açık bir platformda paylaşıyorsanız eleştirilirsiniz. Burda size ne bize ne durumu yok. Siz açtınız fikrinizi biz de eleştirdik.

Sizin yaptığınız ise size fikrini açmayan, özel hayatı hakkında yorum istemeyen insanlardan rahatsız olmak, nefret kusmak. Eleştirmek bile değil bu, adlı adınca nefret kusmak.

Kim size hakaret etmiş? Alıntılatın hepimiz şikayet edelim. Bulabilirseniz tabi.

Sağolun sizin sayenizde gördüm. Ve nefret kusmaya başlayabilirim.
Ya Allah aşkına nerden buluyorsunuz bu videoları. Bence siz bunları takip ediyorsunuz.
Size övün demedi kimse sizi ilgilendirmez dedi. Milletin özeline bu kadar girmek kimsenin haddine değil
Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.

Sende dikkat et sonra senin oğlunu da umursamayan bir babaya denk gelme mazallah. Çok kötü bir insansın biliyo musun?
Çocuğum yok kocamı bilsen şaşırırsın ;) evet kötüyümdür kötü olana çok kötüyüm 👍🏻 biteceksiniz böyle böyle biride diyorki konu sahibi hakaret etmemiş bilmem ne bi şikayet edelim bakalım nefret söylemimidir değil midir?

Bize ne size ne...

Saklayamam, kalkıp bunun için konu açmam ama fikir beyan edebileceğim özgür bir platformda düşüncelerimi açıkça belirtmekten çekinmem. Hepimiz birbirimize görünmez zincirlerle bağlıyız ve hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var. He kendi dünyasında elbetteki kimin ne yaşadığı sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Ama çoğunluğun, daha cinsel kimliğini kazanmamış çocukların! gözü önünde arafta kalmış insanları görmek hoşuma gitmiyo bu kadar basit. Selin Ciğerci'ye saygım var ama Kerimcan'a yok ok.
Düşünce özgürlüğü ile nefret söylemini karıştırıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X