Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle bu düşüncelere katılmıyorum. ve zerre kadar da etkili olacağına inanmıyorum.
Bundan 20 sene önce insanlar cinsel yönelimlerini açıklayamazdı bu ülkede. Trans bireyler topluma kabul edilmez, iş bulamaz, fuhuş yapmak zorunda kalırdı. Şimdi her yerde binlercesi var, beyaz yakalı işlerde çalışıyorlar. Siz kabul etseniz de etmeseniz de toplum yapısı değişiyor.

Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)
Ben solo takılıyorum🙋🏽‍♀️

Masaya çık bir de tepin istersen.
Görselle destekleyelim

8C236CCF-F7C6-4D00-BF40-88F9B9C6CEF2.jpeg

Cevap veriyorum siz çok geride kalmışsınız. Erkek fıtratı dediğiniz şey toplumun kendi kafasına göre uydurduğu saçma bir kişilik modeli. Kimse de buna uymak zorunda değil. Kadınlar maskülen, erkekler de feminen tavırlara sahip olabilir. Yıl artık 2021, bu insanların her yerde özgürce kim olduklarından utanmadan yaşamak hakları. Utanacak biri varsa o da sizin gibi başkasının yaşam tarzına müdahale etmek isteyenler

Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)
Aynen öyle.Hoslanmiyorum hoslanmayacagim hoşlanmak zorunda değilim.Begenmedim atanları tek tek goz ardi ediyorum size de tavsiye ederim.Az sonra bana da beğenmedim yağar.Umrumda mi peki? Hiiic

Yanlız kendi oğluşuna birşey demediğim halde babasına benzemesin sadece dedim diye bana çok kötüsün dedi 🥲 ama kendi paylaştığı videodaki cocuklarda başkalarının oğluşu ama onlar pis iğrenç tiksinç tabi kotü olanda ben :deli:yazık bi görse kendi nasıl görünuyor burdan
Sen benim oğlumu ağzına almazsan sevinirim. Zor bir zamanımda yazdığım bir yazı üzerinden ki bu benim hayatımın gerçeği beni vurmaya çalıştığın için evet kötüsün. Eğer iki erkeğin evlenmesini etik buluyosan bu senin sorunun benim değil. Ben bulmuyorum anlamak çok mu zor? Sakallı bir erkeğin protez tırnak takmasına saygı duymuyorum. Ya sakalını kessin ya tırnağını bunu anlamak ayrımına varmak çok mu zor?

Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.
Bunu siz bulup paylaştınız yani pirim veren sizsiniz. Maşallah hepsinden de haberiniz var. Hep size denk geliyor nedense 😏

Aynen öyle.Hoslanmiyorum hoslanmayacagim hoşlanmak zorunda değilim.Begenmedim atanları tek tek goz ardi ediyorum size de tavsiye ederim.Az sonra bana da beğenmedim yağar.Umrumda mi peki? Hiiic
Mevzu beğenip beğenmemek değil. Mevzu baskı kurmaya çalışmaları, dayatmaya çalışmaları. Keşke beğenmedim butonuna basıp geçseler. Hakarete varan yorum yapıyolar. Kendileri gibi bakmayan bağnaz. Ama asıl bağnaz kendileri.

Yahu siz şurada nefret söyleminiz nedeniyle eleştirildiniz diye saldırıya uğramış hissediyorsunuz. Bu kadar eleştirmeyelim istiyorsunuz. Bir de tiksindiğinizi, iğrendiğinizi söylediğiniz insanların açısından bakın. Onlar maalesef sizin gibi insanların nefret söylemleriyle sürekli muhattap oluyor. Hatta ve hatta aynen sizin gibi düşünen bir de üstüne dövebileceğine inanan insanlar bu insanlara şiddet uygulamaya bile kalkıyor. Neden? Tiksiniyor diye değil mi?

Hiçbirimiz mükemmel değiliz maalesef. Sadece her gün ama her gün insan olmaya çalışıyoruz. Bunun gereklerinden biri de nefret söyleminden uzak olmak.

Şöyle düşünün biliyorum hiç empati yapamıyorsunuz çünkü. Biri bu forumda başlık açıp şöyle yazsa: ‘Bu müslümanım diyen insanlardan iğreniyorum. Tiksiniyorum. Baş örtülerini çekip atasım geliyor. Bunları görünce yaşamak bile istemiyorum.’ Buna cevabınız ‘ay canım ben öyle düşünmüyorum bence devam etsinler’ mi olur?

Kimse sizin gibi düşünmek, sizin inandığınıza inanmak, sizin gibi yaşamak zorunda değil. Herkes islamın kurallarına göre yaşasın diye bir iddianız varsa taliban yeni ele geçirdi ve müslümanları çağırıyor gelin burada şeriat kanunlarına göre yaşayın diye. Yok ben bu ülkede öyle yaşayacağım ve herkese de onu yaşatacağım derseniz hop bir dakika bakalım diyecek milyonları bulursunuz karşınızda.

Neyse bence siz de zaten anladınız hatanızı. O yüzden ‘ne kadar mükemmel insan olduğunuzu burada göstermeyin’ demişsiniz teşekkür ederiz. Sırf geri adım atmayayım diye ‘laflarımda ileri gittim sadece tasvip etmediğimi söylemek istemiştim’ diyemiyorsunuz bence.

Nefret söylemi için bakınız:

“ Nefret söylemi veya nefretli konuşma, ırk, cinsiyet, yaş, ulus, din ya da cinsel yönelim gibi konulara dayanarak, belirli bir grup ya da kişiye yönelik nefret ifadesi içeren VEYA bu kişilere şiddet uygulanmasını teşvik eden aleni konuşmadır.”

Yani illa asalım keselim demenize gerek yok. İğrençler, tiksinçler, keşke olmasalar hepsi nefret söylemi.

Sen benim oğlumu ağzına almazsan sevinirim. Zor bir zamanımda yazdığım bir yazı üzerinden ki bu benim hayatımın gerçeği beni vurmaya çalıştığın için evet kötüsün. Eğer iki erkeğin evlenmesini etik buluyosan bu senin sorunun benim değil. Ben bulmuyorum anlamak çok mu zor? Sakallı bir erkeğin protez tırnak takmasına saygı duymuyorum. Ya sakalını kessin ya tırnağını bunu anlamak ayrımına varmak çok mu zor?
Neyse ki seni sevindirmek gibi bir derdim yok siz eşcinselleri bu kadar kafanıza takmayın daha önemli sorunlarıniz var onlara odaklanın sizin iyiliğiniz karşısında kötü olmaktan gurur duyarım 😍

Yahu siz şurada nefret söyleminiz nedeniyle eleştirildiniz diye saldırıya uğramış hissediyorsunuz. Bu kadar eleştirmeyelim istiyorsunuz. Bir de tiksindiğinizi, iğrendiğinizi söylediğiniz insanların açısından bakın. Onlar maalesef sizin gibi insanların nefret söylemleriyle sürekli muhattap oluyor. Hatta ve hatta aynen sizin gibi düşünen bir de üstüne dövebileceğine inanan insanlar bu insanlara şiddet uygulamaya bile kalkıyor. Neden? Tiksiniyor diye değil mi?

Hiçbirimiz mükemmel değiliz maalesef. Sadece her gün ama her gün insan olmaya çalışıyoruz. Bunun gereklerinden biri de nefret söyleminden uzak olmak.

Şöyle düşünün biliyorum hiç empati yapamıyorsunuz çünkü. Biri bu forumda başlık açıp şöyle yazsa: ‘Bu müslümanım diyen insanlardan iğreniyorum. Tiksiniyorum. Baş örtülerini çekip atasım geliyor. Bunları görünce yaşamak bile istemiyorum.’ Buna cevabınız ‘ay canım ben öyle düşünmüyorum bence devam etsinler’ mi olur?

Kimse sizin gibi düşünmek, sizin inandığınıza inanmak, sizin gibi yaşamak zorunda değil. Herkes islamın kurallarına göre yaşasın diye bir iddianız varsa taliban yeni ele geçirdi ve müslümanları çağırıyor gelin burada şeriat kanunlarına göre yaşayın diye. Yok ben bu ülkede öyle yaşayacağım ve herkese de onu yaşatacağım derseniz hop bir dakika bakalım diyecek milyonları bulursunuz karşınızda.

Neyse bence siz de zaten anladınız hatanızı. O yüzden ‘ne kadar mükemmel insan olduğunuzu burada göstermeyin’ demişsiniz teşekkür ederiz. Sırf geri adım atmayayım diye ‘laflarımda ileri gittim sadece tasvip etmediğimi söylemek istemiştim’ diyemiyorsunuz bence.

Nefret söylemi için bakınız:

“ Nefret söylemi veya nefretli konuşma, ırk, cinsiyet, yaş, ulus, din ya da cinsel yönelim gibi konulara dayanarak, belirli bir grup ya da kişiye yönelik nefret ifadesi içeren VEYA bu kişilere şiddet uygulanmasını teşvik eden aleni konuşmadır.”

Yani illa asalım keselim demenize gerek yok. İğrençler, tiksinçler, keşke olmasalar hepsi nefret söylemi.
Çok güzel nerede ben nefret ediyorum, tiksiniyorum, keşke olmasalar yazmışim ispatlayın ben özür dilicem burada bütün herkesten. "Saygı duymuyorum" bu nefret söylemi midir? Yorumlarımı baştan sona tekrar okuyun.

Google da ne demek istedigimi anlatabilmek icin arama yaptım karşıma bu çıktı. Önyargınızdan kurtulun.
Benim tasvip etmediğim hoşlanmadığım bir durum bu ancak bu bana onları eleştirmek ne nefret kusmak hakkını vermiyor. Herkesin günahı sevabı kendine. Siz de bu kadar kendinize dert edinmeyin

Neyse ki seni sevindirmek gibi bir derdim yok siz eşcinselleri bu kadar kafanıza takmayın daha önemli sorunlarıniz var onlara odaklanın sizin iyiliğiniz karşısında kötü olmaktan gurur duyarım 😍
Sana üzüleceğin bir şey söyleyeyim o zaman hepsi geride kaldı. Ben sınavımı verdim sana kolaylıklar dilerim. Malum hayat devam ediyo😉

Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!!

O zaman kesin birine yürüdü adam gay çıktı. O yüzden yaşamak istemiyor 😂

Böyle yazmış zaten. "Ortada errrrkek gibi erkek kalmazsa ben ne yaparım" diye korkmuş bence 😁

Erkeğin makyaj yapıp yapmadığını neden içine bakarak anlaması gerekiyor o kısmını tam anlamadım. Yüzüne bakınca anlaması lazım çünkü normalde ama başka yerlere de yapıyorlar demek ki tövbeler olsun.

Benim de canım sıkılır bu adamları görünce ama kendime. Ben niye böyle güzel güzel saç makyaj oje yapamıyorum diye. İçlerindeki kadın benden daha hayat dolu.
Kınadığını yaşar insan dikkat edin. Görünce hoşuna gitmez. Ama yaşamak ismeyecek kadar nefret fazla.
Bir şey daha sorucam herkes bu kadar rahatsızsa kim takip ediyor bu insanları?Sorsan herkes homofobik ama adamların takipçileri, izlenme oranları ortada. İki yüzlülük değil mi bu şimdi? Ben takip etmiyorum. Hiç de karşılaşmadım.
Samuray kılıçlı katiller, sapıklar, ahlaksızlar ve fakirlik dört bir yanımızdayken gidip de o insanları izlemek aklıma dahi gelmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X