Sizlere inanamıyorum diyeceğim ama yalan söylemiş olacağım zira kusura bakmayın ama kavgayı seviyorsunuz.
Konu zaten şaka gibi, sosyal deney mi KK'nın nabzı mı ölçülüyor onu da anlayamadım, dileyen kızabilir ama konunun bana hissettirdiği bu.
Hiç tanımadığımız insanların özel hayatları bizi niye alakadar eder hiçbir zaman çözememişimdir çünkü şahsen bugüne kadar kimsenin hayatı da ahlakı da beni ilgilendirmedi, yaşantıları, ahlak anlayışları beni veya çoluk çocuğumu etkilemedi zira herkes kendi ahlakını sağlam tutarsa kimseden etkilenmez diye düşünenlerdenim.
İnsanların özel hayatını didikleyip toplum ahlakını bozduklarını söyleyerek tecrit edilmelerini istemek bu insanları hedef yapmak manasına gelir ve çok tehlikelidir, zira bugün bu insanlardan rahatsız olanlar yarın "pantolon giyen kadın lanetlidir" söylemine de kulak vermeye başlar, evet hiç duymadınız mı?
Birileri çıktı pantolon giyen kadın lanetlidir dedi, velhasıl yarın kısa saç kestiren, pantolon giyen kadın iğrençtir, toplum ahlakını bozuyor, kız çocuklarımıza kötü örnek oluyor diyen birileri çıkar, pantolonlu kısa saçlı kadınlar hedef olur.
Başka bir gün kadınlar ve erkekler için giyim ve davranış kalıbı oluşturulur, uymayanlar ahlaksız ilan edilir, bunun sonu gelmez.
Makyaj yapan ama kimseye zararı olmayan, pantolon giyen ama topluma kötülüğü dokunmayan kadın ve erkeklerin hayatları kendilerini ilgilendirir.
Keçiye, kediye, köpeğe, kundaktaki bebeğe tecavüz eden, kadınları diri diri yakan, defalarca bıçaklayan, ezen, öz evlatlarını öldürmekten sakınmayan, torununa tecavüz ederken hiçbir ahlak kuralını tanımayanlar varken ahlak yozlaşması pantolon giyen kadının, makyaj yapan adamın sırtına bindirilmesin.