Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biteceksiniz? işte bence bizim ülkenin sorun bu.
biz burada makyaj yapan erkeklerin varlığını sürdürmesi gerektiğini, herkesin kendi seçimlerine saygı duymamız gerektiğini savunurken. siz başka bir düşünceyi savunan insanın bitmesini istiyorsunuz.
çözüm bu değil. ne zaman tüm düşünceler birbirine saygı duyarsa o zaman bence bitecek.

Makyaj yapan erkeğe, gaylere, translara, sokakta öpüşen çiftlere, mini etek giyen kızlara, inançsızlara, farklı ırktan olanlara vs. nefret kusan insanlar olduğu sürece nasıl herkes birbirine saygı duyacak peki? Bitecekler, bitmeleri gerekiyor. Ya da kendi kabuklarına çekilip toplumdan uzak kalacaklar biz de rahat edeceğiz. Saygı duyulması gereken bir düşünce yapısı değil bu.

Kim ya bu hakaret edenler? Parmak kaldirsinlar😅ben okudum kimseyi bulamadim.

Yav tüm forum ayni fikirde olsa bile kimin elinden ne gelecek? Elde mesalelerle cadi avlar gibi escinsel mi avlanacak? Ne akıllar var:olamaz:

Denk gelmek için araştırıp bunların kaynaklarına girmeye gerek yok her yerdeler. Bunlara kim prim veriyo diyodum. Prim verenlerin çoğu buradaymış zaten aydınlanmış oldum.

her yerde neredeler?
bu konu açılana kadar haberim bile yoktu makyaj yapan erkeklerden. sosyal medya kullanan biriyim üstelik.
birileri mükremin yazmış benim bildiğim tek mükremin bir demet tiyatronun mükremini.
merak edip bakıyorsunuz sonra o tarz videolar karşınıza çıkıyor.
sonra da cık cık lıyorsunuz.

her yerde neredeler?
bu konu açılana kadar haberim bile yoktu makyaj yapan erkeklerden. sosyal medya kullanan biriyim üstelik.
birileri mükremin yazmış benim bildiğim tek mükremin bir demet tiyatronun mükremini.
merak edip bakıyorsunuz sonra o tarz videolar karşınıza çıkıyor.
sonra da cık cık lıyorsunuz.
Bende o Mükremin zannettim. O değil miymiş 🙄 nedense bu tiplere saygı duymayanlar daha çok görüyor. Ben hiç görmedim.

Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)

Buranın bir admini, editörü yok mu ya? Bu ne saçmalıktır? Yaptığım kendimce bir yorum ve sitede grup halinde bir saldırı! Hiç kimse sizin gibi yaşayıp sizin gibi düşünmek, sizin gibi yorumlamak zorunda değil hiçbir şeyi. Konu üzerinden kendi fikrimi söyledim hepsi bu. Bi bitseniz mi artık? Üstünlük kurmaya ve kendi doğrunuzu zorla empoze etmeye çalışmaktan vaz mı geçseniz? Kabak tadı vermeye başladınız. Ne kadar mükemmel varlıklar olduğunuzu ispatını reel hayatlarınızda gösterin burda değil. Aynen tüm yazdıklarımın arkasındayım. (Nokta)
Yalnız yaptiginiz bu eleştirilerin aynısını siz o ayrıştırdiginiz insanlara yapıyorsunuz evet kimse sizin gibi yaşamak zorunda değil.

Kim ne derse desin sonuna kadar haklısınız. Ben de görünce tiksinip utanıyorum. Hatta geçenlerde isveçte mi norveçte mi ne yaşayan erkek gay bir çiftin tiktok videosuna denk geldim. Adam ailesini anlatıyor diğer adamdan kocam diye bahsediyor ve maalesef bir de kız çocuğu evlat edinmişler. Gerçekten akıl alır gibi değil. Hadi bi halt yiyosunuz da o zavallı kız çocuğunun ne günahı var onu niye alet ediyosunuz nerden biliyosunuz böyle bi hayatı kabul edip isteyeceğini. Böyle medeniyet yerin dibine batsın. Ben kadın olduğum için sevgi saygı beklemiyosam kimseyi de sevip saymak zorunda değilim kimse kusura bakmasın. Yine cinsiyet değiştirip selin ciğerci gibi örneğin cinsiyetini düzgünce yaşamak isteyenlere saygım var ama erkek tipli kadınlara ve kadın ruhlu erkeklere asla.

Her sabah toplu taşıma kullanıyorum. Ve beni rahatsız eden iki adam var. Maskara falan da sürmemişler, gayet standart erkek, inanır mısınız? Gözlerini dikip bakıyorlar, iki kere konuşma girişiminde bulundular. Araçtan iner inmez, iş arkadaşımın yanına koşuyorum ki arkamdan falan gelip de yine "tanışmaya" çalışmasın diye. Evli olmadığım halde alyans takıyorum artık.
Önce bir taciz kavramını halletseydik ülkece ne dersiniz? Şu paragrafı kocam, sevgilim, babam ya da kardeşim olmayan herhangi bir erkek okusa, bu taciz değil, adam tanışmak istemiş der, yalan mı?
Neymiş bazı erkekler makyaj yapıyormuş. Bana ne ulan bana ne! Beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren, bana salça olan, her sabah suratımı dikizleyen ruh hastaları. Hiç bunlar hakkında konuşmayın zaten, nerede saçma sapan konu var, onu dert edinin, yetmedi konu açın.
Çift taraflı bir rıza söz konusu olmadan biri benle "tanışmak" istemesin, öküz gibi gözünü dikip bakmasın, takip etmesin, iletişime geçmesin istiyorum. Çok mu? Ölmeden, ölüm korkusu olmadan yaşamak istiyorum, istiyoruz. Bundan gerisi tufan şu anlık, umrumda değil.

Makyaj yapan erkeğe, gaylere, translara, sokakta öpüşen çiftlere, mini etek giyen kızlara, inançsızlara, farklı ırktan olanlara vs. nefret kusan insanlar olduğu sürece nasıl herkes birbirine saygı duyacak peki? Bitecekler, bitmeleri gerekiyor. Ya da kendi kabuklarına çekilip toplumdan uzak kalacaklar biz de rahat edeceğiz. Saygı duyulması gereken bir düşünce yapısı değil bu.
bence bitmesi değil. o düşüncede olan insanlar da var ve hep olacak. yani farklı düşünceleri bitiremezsiniz. işte bunu kabul edersek diyorum çözüm olacak.
sizce herkesin hep doğru yaşadığı veya düşündüğü bir toplum olması mümkün mü? hayır değil. bu yüzyıllardır böyle olmuş. yoksa savaşlar vs olmazdı.
e durum bu haldeyken. tek yapılacak şey farklı düşüncelere saygı duyup yaşamasına izin vermek yanlış olsa bile. eğer bitirmeye çalışırsan işte iki katı güçlenerek geri gelir.
hangi yasak sence yasaklanan şeyin yapılmasını bitirdi? tam tersi selin önüne set çekersen artarak gelir. ama yol verirsin sonunda kökü kuruyabilir.
yani tabi ki bunlar benim düşüncem. yine de farklı düşünenlere birşey diyemem.

bence bitmesi değil. o düşüncede olan insanlar da var ve hep olacak. yani farklı düşünceleri bitiremezsiniz. işte bunu kabul edersek diyorum çözüm olacak.
sizce herkesin hep doğru yaşadığı veya düşündüğü bir toplum olması mümkün mü? hayır değil. bu yüzyıllardır böyle olmuş. yoksa savaşlar vs olmazdı.
e durum bu haldeyken. tek yapılacak şey farklı düşüncelere saygı duyup yaşamasına izin vermek yanlış olsa bile. eğer bitirmeye çalışırsan işte iki katı güçlenerek geri gelir.
hangi yasak sence yasaklanan şeyin yapılmasını bitirdi? tam tersi selin önüne set çekersen artarak gelir. ama yol verirsin sonunda kökü kuruyabilir.
yani tabi ki bunlar benim düşüncem. yine de farklı düşünenlere birşey diyemem.
Yasaklamaktan değil düşünce yapılarının toplumun genelinde değer görmediğini anlatmaktan bahsediyorum. Hayır bunlara saygı duymayacağız. Duymayacağız ki sırf trans diye bir insanı öldürmeye kalkmayacak, duymayacağız ki sırf mini etekli diye bir kadını taciz edemeyecek. Bu nesilde değil belki ama bir sonraki nesilde bu düşüncelerin toplumda kabul görmediğini öğrenecekler. Ve dediğim gibi ya fikirler değişecek ya kabuklarına çekilecekler.

Yasaklamaktan değil düşünce yapılarının toplumun genelinde değer görmediğini anlatmaktan bahsediyorum. Hayır bunlara saygı duymayacağız. Duymayacağız ki sırf trans diye bir insanı öldürmeye kalkmayacak, duymayacağız ki sırf mini etekli diye bir kadını taciz edemeyecek. Bu nesilde değil belki ama bir sonraki nesilde bu düşüncelerin toplumda kabul görmediğini öğrenecekler. Ve dediğim gibi ya fikirler değişecek ya kabuklarına çekilecekler.
kesinlikle bu düşüncelere katılmıyorum. ve zerre kadar da etkili olacağına inanmıyorum.

Masaya çık bir de tepin istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı