• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

Ya siz bosverin ya vallahi billahi bu kafayla siz hiçbir yerde dünyanın hiçbir yerinde küçük dünyanız dışında saygı göremezsiniz orası size yetiyorsa ne mutlu Paris'te felan el ele iki adam görünce yanınızdaki insanlarin koluna vura vura bakarsınız

Bana böyle tepkiler son 20 yıldır bi yerde kapalıymış da bi anda topluma karışmışsın gibi geliyor
Daha neler var neler internette
Bunu yeni görüp bu denli şok olabilir mi insan gerçekten? 🙄

Bi de kimin hangi cinsiyette olduğu tam olarak netleşmetikçe gerçekten içinizde bi yerler huzursuz mu kalıyor bi kısmınızın?
Özellikle o cinsiyet değiştirmiş ona saygım var öbürğ değiştirmemiş ona saygım yok diyen arkadaşlar
Nesiniz siz cinsiyet belirleme timi mi? 😂😂😂

Yeni tanıdığım bir erkek arkadas oje yapmıştı. Saçları uzun ve sakalli. Benden güzel yapmis, iki hafta da ilk gun gibi duruyor. Nasil yaptigini sordum.Uc saat uğraşmış helal. Baska bir erkek arkadaşım gay. Onunla da kadin meselerinden tutun her seyi konusabiliyoruz. Hayatımda su an kadin arkadas yok ve ben bundan cok memnunum.

Malum soruyu soruyorum.

Bundan size ne?

Narcissa ne olur kanka olalım, liten litfen litfen! :KK68: :KK8: Harry Potter çok severim ben, bak bir ortak noktamız da var hem.
Adamın kız arkadaşı varken sokulmuş, fırsat kolluyor. Tabi canım, gördüğüm en etik davranış şekli bu.
Yav bir de bizim burada bir laf vardır. Her boyayı boyadık, fıstıki yeşil kaldı diye. Harbiden öyle. Her şey bitti de makyaj yapan erkekler mi dert kaldı? Ahlak deyince niye hep birilerinin yatak odası akıllarına geliyor bazılarının? Milletin cinsel hayatından başka dert edineceğiniz başka konu yok mu? O değil de niye hep cinsel hayat? Arada başka şeyler de düşünün, böyle yaşamak zor.
Canıımmm Rosam 🤍

Hiç sekmiyor zaten, nerede milletin yatak odasına, dini görüşüne, cinsel yönelimine burnunu sokan insanlar orada bi saçmalık bi absürtlük.
Konu sahibi makyaj yapan erkeklerden midesi bulanacak kadar ahlaklı iman sahibi ama evin yakın kankisine aşık olmaktan da geri durmuyor. Kendi ayıbını çuvala basarken başkasının (kendine göre) ayıbını alıp duvara asıyor, aklınca elçilik yapmaya çalışıyor. En çok eleştirilmesi gereken kendisi, erkeğin makyaj yapması bize zarar veren bir olgu değil ancak edin kankisine aşık olmak gayet hoş karşılanmayacak hatta ayıplanacak bir durum. Önce kendisine baksın. Konuları saklamakla olmuyor, garip garip konuları var zaten. Birde eğitimciymiş kendisi, insan ayrıştıran kişi çocuklara ne kadar faydalı olabilir allasen.

Buyrun kastım. Ben bunlara nasıl saygı duyayım? Bakımlı erkek değil mevzu ne olduğu belli olmayan bir insan türü türedi ve yineliyorum ben bu türe saygı duymuyorum. Burası çoğunluğunun Müslüman olduğu Türkiye Cumhuriyeti. Hangi peygamber, hangi lider bunlarla övünebilir? Hiçbir vasfı olmayan bu türün kime ne yararı dokunabilir zarardan başka? Modernlik bu değil. Buysa ben modern değilim, örümcek kafalıyım ok.

1 evet örümcek kafalısın 2 vasıflarını nerden biliyorsun melesa lüksemburg başbakanı da gay ve evli koca ülkeyi yönetiyor peki sen kimsin ;)

Bana böyle tepkiler son 20 yıldır bi yerde kapalıymış da bi anda topluma karışmışsın gibi geliyor
Daha neler var neler internette
Bunu yeni görüp bu denli şok olabilir mi insan gerçekten? 🙄

Bi de kimin hangi cinsiyette olduğu tam olarak netleşmetikçe gerçekten içinizde bi yerler huzursuz mu kalıyor bi kısmınızın?
Özellikle o cinsiyet değiştirmiş ona saygım var öbürğ değiştirmemiş ona saygım yok diyen arkadaşlar
Nesiniz siz cinsiyet belirleme timi mi? 😂😂😂
Şunu söylim ilerde kim cinsiyet değiştirmiş onu bile anlamicaklar minnoş oğullarına üzülüyorum 🥲

Onları erkeğin fıtratına uygun buluyor sanırım konu sahibi
Bu konular hakkında ölesinin geldiği bi konusu yok çünkü 🙄
Çok ciddi bir mesele bu. Bu kadar endişe eden bir insan demekki çok hassasiyet sahibi diye düşündürtüyor insana. Ama genel bir problem bu. Gerekli yerlere gereken tepkiyi göstermeyip yanlış zamanda yanlış vaveyla koparmak.

Onları erkeğin fıtratına uygun buluyor sanırım konu sahibi
Bu konular hakkında ölesinin geldiği bi konusu yok çünkü 🙄
Valla konu sahibi Başak Cengiz olayına bir tane yorum yapmamış. Makyaj yapan erkekleri önemseyip konu açana kadar oraya yorum yapsaydı ya kadınlar olarak ne yapabiliriz haklarımızı nasıl savunabiliriz diye düşünseydi samimi olurdu.
Birde insanlar eğitimci olmak için belli psikolojik testlerden geçmiyor mu? Ben böyle ayrımcı insanlara saygı duymayan birinin çocuğuma öğretmenlik yapmasını istemezdim.

Konu sahibi öncelikle her makyaj cilt bakımı yaptıran, rimel kullanıp sürme çeken erkek farklı cinsel eğilimde değil. O yanlış algınızı düzeltin

Yok ille de cinsel tercihi farklı olanları kasdediyorum diyorsanız. Kimse kimsenin günahından sevabından sorgulanmayacak diye biliyoruz. Kimseyi bizzat teşvik etmiyorsanız, çocuğunuzu özellikle farklı cinsiyet algısına ve ilgisine yönlendirme çabasında değilseniz hesabı sizden sorulacakmış gibi hislere girip tepkilere sarılmanıza gerek yok. Ha kimse de durduk yere ya ben bunları çok beğendim, dur ben de cinsel tercihimi değiştireyim demez.

Bu insanlar da gelip sizi ille de bize katılacaksın, bizimki daha zevkli, sen de erkek gibi takılmak zorundasın, hemcinsinle birlikte olacaksın vb tacizinde bulunmuyorsa sizin de böyle çirkin imalarla dedikodularını yapmanıza gerek yok

Herkesin yaşamı bizim onayladığımız şekilde olmak zorunda degil. Bize göre yanlışsa biz o hayatı tarzı seçimi yapmayız. İstemiyorsak arkadaş olmayız, birlikte zaman geçirmeyiz. O kadar!..

Ülkemde nereye baksan ağır dram, haksızlık, vahşet, cinayet kaynıyorken, hızla bir kaosa sürükleniyor ve bunun çaresizliğini yaşıyorken bırakın başka insanların rimelini rujunu, kiminle ne yaptığını da bunlara kahrolun

Şunu söylim ilerde kim cinsiyet değiştirmiş onu bile anlamicaklar minnoş oğullarına üzülüyorum 🥲
İnsan hayret ediyor valla
Kendince tasvip etmek, etmemek hadi neyse anlarım
Ama böyle içine dert olacak kadar düşünmek gerçekten çok ilginç

Aklımda çılgın bi sahne canlanıyor
Mesela diş fırçalarken, kahvaltı yaparkej, tv izlerken, yürürken filan aklında hep o kerimcan hangi cinsiyette şimdi sorusu varmış gibi geliyor 😂
Sonra gülesim geliyor 😂

Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok belkide. Korkunç, iğrenç, tiksinçç buluyorum böyle erkekleri . Ya madem kadın gibi hissediyorsun git hormon tedavisi gör. Belki tipine bakıp aşık olacak bir kadın sana ama sonra içine bakacak ki aynı kendi gibi bir erkek !!! Sonra altına yorum yapan kadınlar beni daha çok şaşırttı. Sanki her şey normalmiş gibi, maskara sana çok yakıştı, cildin ışıl ışıl ne güzel gibi yorumlar bunlar. Zaman çok mu değişti , ben mi geride kaldım 😢😢 yaşım da çok değil 33 ama kendimi çok uzak görüyorum böyle şeylere .
Ben artık bu devirde hiç bişeye şaşırmıyorum ahir zamandayız kadınlar erkeklere erkekler kadınlara benzemeye başlayacak diye duyarım hep onlar gerçekleşiyor işte

Canıımmm Rosam 🤍

Hiç sekmiyor zaten, nerede milletin yatak odasına, dini görüşüne, cinsel yönelimine burnunu sokan insanlar orada bi saçmalık bi absürtlük.
Konu sahibi makyaj yapan erkeklerden midesi bulanacak kadar ahlaklı iman sahibi ama evin yakın kankisine aşık olmaktan da geri durmuyor. Kendi ayıbını çuvala basarken başkasının (kendine göre) ayıbını alıp duvara asıyor, aklınca elçilik yapmaya çalışıyor. En çok eleştirilmesi gereken kendisi, erkeğin makyaj yapması bize zarar veren bir olgu değil ancak edin kankisine aşık olmak gayet hoş karşılanmayacak hatta ayıplanacak bir durum. Önce kendisine baksın. Konuları saklamakla olmuyor, garip garip konuları var zaten. Birde eğitimciymiş kendisi, insan ayrıştıran kişi çocuklara ne kadar faydalı olabilir allasen.
Narcissacım, valla ben çok etik, ultra ahlaklı olduğumu falan düşünmüyorum. İnsanım, şaşıyorum bazen. Bile isteye kötülük yapmıyorum, öldürmüyorum, birilerini evire çevire dövmüyorum falan işte. İnsan olmaya çalışıyorum işte. Evliya falan olmadığım için de milleti yargılama hakkına sahip olmadığımı düşündüğüm için, insanların yaşam stillerini eleştirmiyorum. İsterse gözüne kadar tül çeksin gezsin, isterse de yüzünü simle kaplasın. Birini katletmesinler, tecavüz etmesinler, psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamasınlar yeter.
Adamın sevgilisi varken, sevgilisinin en yakın arkadaşıyla flört etmek de bir şiddet türü aslında. Eski sevgilisini tanımıyoruz ama çok etkilenebilir belki? Tepkisi çok sert olabilir. Birinin maskara sürmesindense, konu sahibinin şu davranışı en hafif ihtimalle bir erkek kavgasına dönüşebilir.

Çift cinsiyete saygım sonsuz, alnının akıyla seçimini yapıp cinsiyet değiştirene saygım sonsuz. Ama kimse kusura bakmasın erkek gibi görünüp protez tırnak takana ve türevlerine saygı duyamam. Önceden bu sadece hormonlarla ilgili bir durumdu. Şimdiyse özentilik ile alakalı daha çok.

Hormonlarla değil yaşanılan çağın güzellik anlayışıyla ilgili bir durum.
Makyaj Antik Mısır'dan beri var olan bir şey ve çıkışı cinsiyetten bağımsız. Erkekler makyaj yapmayı bırakalı 1-2 yüzyıl oldu daha. Yoksa makyaj da yapıyorlardı, peruk da takıyorlardı, topuklu ayakkabı da giyiyorlardı. Hadi tarih bilginiz yok, hayatınızda tablo mablo da mı görmediniz?

Makyaj yapan her erkek eşcinsel değil.
Şu anki cinsiyet ve güzellik anlayışına göre gözünüze hoş gelmiyor olabilir. Ben de makyaj yapan bir erkeği tercih etmem. Ama kendi tercihleri, bana ne ve size ne?

Bir kendi yorumumlarıma bakıyorum bir sizlerinkine neler neler saymışsınız hakarete varan. Sonra geçip bir de saygıdan dem vuruyosunuz. Sınırlı saygınız sizin olsun. Farklı görüşlere saygı duymayıp farklı hayatlara saygı duymak ne yaman bir çelişki. Size ne bize ne felsefesi edinmiş mükemmel kadınlar bunu hayatınızın her alanında kendinize düstur edinmenizi tavsiye ederim. Sizden olana alkış sizden olmayana tü kaka. Eleştirdiğiniz benden hiçbir farkınız yok şu durumda.

Çok pardon şu durumda benim yorumumdan size ne? Bize ne demeyi empoze etmeden önce bu fikri kendiniz benimseseniz iyi olur.
Tekrar etmeye devam edeceğim.
Milletin özel hayatından size ne?
Ben sizin özel hayatınız karıştım mı?
Bu forumda üyelik alıp yorum yapıyorsanız yorumlarınıza karışırım.
Elmayla armutu nasıl birbirine karıştırıyorsunuz?

Neyse ki sizler azınlıksınız. Sizin gibi düşünenler git gide azalıyor. Bunu da hazmedin.

Valla konu sahibi Başak Cengiz olayına bir tane yorum yapmamış. Makyaj yapan erkekleri önemseyip konu açana kadar oraya yorum yapsaydı ya kadınlar olarak ne yapabiliriz haklarımızı nasıl savunabiliriz diye düşünseydi samimi olurdu.
Birde insanlar eğitimci olmak için belli psikolojik testlerden geçmiyor mu? Ben böyle ayrımcı insanlara saygı duymayan birinin çocuğuma öğretmenlik yapmasını istemezdim.
O konuya yorum yapmak bir duyarlılık göstergesi değil bence ya
Ben de yapmadım
Ama bu hiç üzülmedim, hiç düşünmedim olarak yorumlanmamalı
Olaya öyle bakınca annesinin yüzüne bakmayıp internette anneler günü kutlayanlara dönüyoruz yoksa 😶

Kadın cinayetleri hakkında bir konusu olmasını ben de beklerdim ama bu hassasiyette birinin
Sonuçta makyaj yapan erkekten daha gerçekçi bi sorunumuz kadın cinayetleri
İlla dertlenecekse bu kadar keşke bunlara dertlenseymiş

Eğitimcilik ve psikolojik test konusuna gelinceeeee
Tabi ki yok öyle ni şey
Kriterlerimizin ne olduğunu işin içine mülakat girince az çok anlamış olman lazım 😂

Toplumu hep bize ne size ne diyenlerle, ıyyyk iğrenç tiksinç berbat tez vurun kellesini diyen bu kesimler bozdu. Her iki kesimde öteleyici bence. Bana karışılmasın da kim ne yaparsa yapsın veya kınadığım sürece ben iyiyim tarafım belli. Peki çözüm nedir? Islah ediliyor mu böyle yapınca davranışlar? Bana göre her iki tarafta aynı yobazlıkta. Toplumun ahlakı bozuluyor mu bozuluyor elbet diğer taraftan cinayetlerle tecavüzlerle hırsızlıklarla. Ahlakın bu kısmına peki bu şekilde üst perdeden tepki veriyor musunuz? Samimiyet burda asıl.
kesinlikle öyle bizim yetistigimiz aileler bile
ooo onlara kalsa asılsın derler yanlıs ailede büyüdük diye onların yanlıs fikirlerine sahip olucaz diye bisey yok mesela
dönme bu yaaa diye yapıstırılan cümleler
o bunu duyunca nasıl üzülür kim bilir o yuzden yanlıs aileler yanlıs itamlar ama artık cocuk degiliz bi aklımız bilinc düzeyimiz var insanları oldugu gibi kabullenmeli

kadın yada erkek kim hangi bedeni ve ruhu isterse secmekte özgürdür türk toplumu daha kendi icinde herseye ayıp günah dedigi icin bizim daha cok isimiz var cokkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X