- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
-
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
32 yaşındayım ortaokulda msn vardı kız lisede Facebook keşfetmiştm senin yaşadığın zamanlarda nasıl yoktu anlamadımKullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
Birtek wp kullanıyorum hiçte çağdan geri kalmıyorum bu tamamen insanın kendi tercihiKullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
Evet evet :)Hahahaha kesin onun çağında kalkmıştır msn biz eskiler biliriz
ahahah çayı şekersiz içip koca pastayı hominigırtlak lüpletmesi çok komikGünlerde pek bir havaları var şekersiz çay çay kaşığını bırakmalar falan sonra pasta börekler gup gup
Sosyal medya kullanmıyorum ama çağdan geri kaldığımida düşünmüyorum.Kullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
Kayar kapak Nokia lardan benim de vardı su müzik dinleme odaklı çıkarmıştı Nokia o seriyi.Ay gecen gun eski tuşlu telefonjm gecti elime, su kayar kapaklı Nokialardan. Evirdim cevirdim nasil mesajlasiyormusuz, nasil fıtı fıtı yaziyormusuz o kucucuk tuslarla ya. Bir de mesela c harfi icin uc kere basiyorduk falan.
Foruma tuşlu telefondan girsek kavgalar yari yariya azalirdi bence ahshdh
Ben 3310umu saklıyorum. Nukleer bomba atilsa hatta dunyaya meteor carpsa bile 3310 saglam kalir, gerekirse kullanirimKayar kapak Nokia lardan benim de vardı su müzik dinleme odaklı çıkarmıştı Nokia o seriyi.kırmızı beyaz ya da lacivert beyaz. Hala özlüyorum o telefonumu . muhteşem bir şey di
E kullanma o zamanKullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
33 yaşımdayım benim zamanımda vardı da senin zamanında nasıl yoktu akıllı telefonlar merak ettim? Sosyal medya da vardı.Ne biliyim orta okul zamanları falan böyle gelmismis akıllı telefonlar yoktu iletişimler daha güzeldi arkadaşliklar , birşeyden aldığın verim ve keyif . Şimdi herşey bı başka ya bılmıyorum eskisi gibi değil
Titretmeyi falan hatırlıyorsun niloş:)Ben lisedeyken yoktu 34 yaşındayım kameralı tuşlu telefonum vardı hangi sosyal medya vardı kızMSN vardı ona da bilgisayardan giriyorduk ekrana titreme yolluyorduk falan