- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
Çayı da şekerli içiyorum bu aradaAy çayı şekersiz içen bazı tayfa gibi sosyal medya kullanmayınca da cool olduğunu düşünenler var hakikaten
Ben şekersiz içiyorum ama hiçbir zaman cool olduğumu düşünmedim fkfkdkcnd sadece soranlara gerçekten çok lezzetli olduğunu söylerim ama çay üzerinden edebiyat yapmamÇayı da şekerli içiyorum bu aradave çayı kahveden daha çok seviyorum topluma isyan olarak doğmuşum şimdi farkettim
Kullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
4 5 yıl öncesine kadar kullanıyordum. Şuan kullanmıyorumKullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
Ben lisedeyken yoktu 34 yaşındayım kameralı tuşlu telefonum vardı hangi sosyal medya vardı kız22 yaşindaysan nasil yoktu sosyal medya? Ben 30 yaşimdayim benim ergenlik zamanimda gayet sosyal medya vardi, dokunmatik telefonlar bile cikmisti.
Eskiyi güzel hatırlamanızın sebebi çocuk olmanız, dert yok tasa yok. Eskiden sorun olarak görmüyordum ama bizim eve internette akıllı telefonda sonradan girdi en ufak dersi bile yapmak için komşulara giderdim rezziiiiil bir dönemdi.Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi
Ben lisedeyken yoktu 34 yaşındayım kameralı tuşlu telefonum vardı hangi sosyal medya vardı kızMSN vardı ona da bilgisayardan giriyorduk ekrana titreme yolluyorduk falan
Aa az önce aklıma gelmedi yazacaktım neydi neydi diyordum evet ama telefonda yoktu benim bilgisayardanNetlog kullaniyorduk.
Ay ben çayı da şekerli içiyorum ve çayı şekersiz içtiği için kendini aşırı bilinçli gören tayfaya ayri gıcığım, bu bilgide burada dursun.Ay çayı şekersiz içen bazı tayfa gibi sosyal medya kullanmayınca da cool olduğunu düşünenler var hakikaten
Bu çok kişisel bir soru aslında,ben tercih etmiyorum mesela 36 yaşındayım hiç fotoğraf vs paylaşmadım kimseyide takip etmiyorum sadece video izlemek için kullanıyorum,çağın gerisinde kalmak değilde ben niye bişey paylaşayım millet neden baksın,neden beni umursasınlar,neden beni görmek istediklerini düşünüp her anımı paylaşayımki diye düşünüyorum,ama bu benim fikrim,paylaşanında vardır kendi bildiği,bu arada çevrem niyeyse yadırgıyor bu durumu o da var yani bu da çok tuhaf.Kullanıyor musunuz , kullanmıyorsanız neden? Bu konu hakkında düşünüyorum birkaç gündür. Eskiden akıllı telefonlar olmadan önce herşey daha güzeldi o yüzden sosyal medya kullanmak istemiyorum ama çağdan geri kalmakta istemiyorum
Facebook 2007de vardı. 15 sene önce varmış yani. Konu sahibi de 22 yaşındaysa o ortaokuldayken varmış zaten.Ben lisedeyken yoktu 34 yaşındayım kameralı tuşlu telefonum vardı hangi sosyal medya vardı kızMSN vardı ona da bilgisayardan giriyorduk ekrana titreme yolluyorduk falan
Bir de 0.facebook vardı ya ücretsiz. Fotoğraf falan göstermezdi ama mesajlaşma için idealdiTuşlu telefonlardan kanser ola ola m.facebooka girip mesajlasmadiniz mi yani