• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

İronik çünkü insanların paylaşımlarını takıp dert ediniyorsunuz ki buraya konu açıyorsunuz.Neyse...
Ay allahım konunun başında dert değil diye paylastıgım halde hala dert diyorlar .ben alaya aldıgım halde ciddi ciddi uzun uzun mesaj atan sizsiniz kimin neyi dert ettiği ortada sanırsam :)

sadece instagram kullanıyorum. takipleştiğim 100 kadar kişi var. yemek fotoğrafına denk geliyorum ama belki her 10 fotoğraftan biri. yani bu tamamen sizin takip ettiğiniz çevre ile alakalı bence.

cips veya meyve yediğini paylaşmakla görgüsüzlüğün ne alakası var?
markalı saatini ayakkabısını paylaşıyor deseniz neyse de.
yani yediği çikolatayı bile paylaşıyor millet.Bana da saçma geliyor bunu belirteyim ama bunun adı görgüsüzlük değil.

sadece instagram kullanıyorum. takipleştiğim 100 kadar kişi var. yemek fotoğrafına denk geliyorum ama belki her 10 fotoğraftan biri. yani bu tamamen sizin takip ettiğiniz çevre ile alakalı bence.
Valla gmrgğsüz akrabalar malesef whatsaptan denk geliyorum durumları sona alsam bile en altta gözüküyor

bende şikayetçiyim özellikle de şu anda. hamileyim canım çekiyor ama yapacak ne enerjim var ne zamanım var. bakıp kalıyorum öyle

bence tam bir görgüsüzler

komik gereksiz geliyorsa bunlara bakmakla yetinmeyip bir de üstüne konu açacağın yerde kapat sosyal medya hesaplarını rahatla? ne anlamsız bir eylem olmuş yaptığın? rahatsızsan bakma görme bu kadar kolay

komik gereksiz geliyorsa bunlara bakmakla yetinmeyip bir de üstüne konu açacağın yerde kapat sosyal medya hesaplarını rahatla? ne anlamsız bir eylem olmuş yaptığın? rahatsızsan bakma görme bu kadar kolay

Merak etmekten kendini alabilse... En saglam stalkcilar bu sosyal medyayi kotuleyenlerden cikiyor nedense. Takibi biraksa olanlardan nasil haberi olacak.

Bakın ben çok mutluyum mesajı o :) benim kuzenlerim arkadaşlarımda öyle :) daha bu sabah kuzenim eşinin yaptığı yumurtayı paylaşmış :) komik geldi .. Bildiğimiz sarısı olan beyazi olan yumurta hiç bir görselliği yok :) dedim ya mutluluklarını paylaşıyorlar mis

Derdiniz bu mu şimdi yani.. konu açmış olmak için kon açıyorsunuz. Herkesin kendi tercihi ve kimseyi ilgilendirmez. Burada buna çözüm bulunacak birşey var mı yok boşa muhabbet. Beğenmiyorsanız sosyal medyada takip etmezsiniz bu kadar basit can sıkıntısından dert yaratmayın.

Banada sizin gibiler komik geliyor :dondurma:
Kimseye görgüsüz demeye hakkınız yok isteyen istediğini paylaşır.
—Çok gezene her gittiği yerde 100 foto atıyor ayyy dersiniz
— çocuğunu paylaşana teşir ediyor
— kocasıyla mutlu poz paylaşanı iç çeker mutlu değillerde mutluluk pozları veriyor dersiniz
— güzel sunum yapıp yediğini paylaşana görgüsüz dersiniz

Kısacası böyle fesatlar sosyal medya kullanmasın. Sosyal medya kullanım amacı paylaşımdır isteyen istediğini paylaşır,

Herkesin kişisel hesabı değil mi?
İsteyen istediğini paylaşır.
Bence asıl sorun onlarda değil, başkalarının olayını ciddi bir mesele gibi buraya taşıyanda.

Bakın ben çok mutluyum mesajı o :) benim kuzenlerim arkadaşlarımda öyle :) daha bu sabah kuzenim eşinin yaptığı yumurtayı paylaşmış :) komik geldi .. Bildiğimiz sarısı olan beyazi olan yumurta hiç bir görselliği yok :) dedim ya mutluluklarını paylaşıyorlar mis
Gerçekten mutlu olan insan ispat çabalarına girmiyor genelde sosyal medyada cok mutlu gözüken çiftlerin aslında realde en mutsuz olduklarını gördüm

Derdiniz bu mu şimdi yani.. konu açmış olmak için kon açıyorsunuz. Herkesin kendi tercihi ve kimseyi ilgilendirmez. Burada buna çözüm bulunacak birşey var mı yok boşa muhabbet. Beğenmiyorsanız sosyal medyada takip etmezsiniz bu kadar basit can sıkıntısından dert yaratmayın.
Canım sıkıldıda bi konu açayım dedim kocişkomu ya da cocugumun poposunu teşhir edeceğimi sizlerle eğleneyim dedim eğlendimde :):)

Yediği yemeği paylaşanlar yerine ben utanıyorum, yediğim yemeğin fotoğtafını birkaç kez çekmişimdir o da sunumu beğendiğim için ya da kuzenime atıp canını çektirmek için:KK53:
Çektin de bunu paylaşma gereği neden? Her türlü nispete tamam da bu çok utanç verici.
Bakın ben ne yiyorum... :olamaz:

Back
X