• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal hizmetler mi?cocuk gelisimi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela ben sosyal hizmetlerim siz işletmesiniz. ikimizde aynı sınıfta mı sınava giricez hani bölümler farklı ya haliyle sorular falanda farklı olur
Bende bilmiyorum çünkü henüz 1. Sınıfım,:KK48: Ama aynı sınıfta karışık girilir gibime geliyor,bütün işletmeyi yada sosyal hizmetleri tek bir sınıfa toplamazlar diye düşünüyorum.

Bende bilmiyorum çünkü henüz 1. Sınıfım,:KK48: Ama aynı sınıfta karışık girilir gibime geliyor,bütün işletmeyi yada sosyal hizmetleri tek bir sınıfa toplamazlar diye düşünüyorum.
hee :D asıl merak ettiğim konu ya :D e peki bütün kitaplardan mı sorumlu oluceez aman tanrım didim :D

hee :D asıl merak ettiğim konu ya :D e peki bütün kitaplardan mı sorumlu oluceez aman tanrım didim :D
Toplam kaç dersiniz var mesela 7 Cumartesi- pazar bütün derslere girilecek,kitaplarınızda kaç ünite var mesela eğer 8 ünite var ise bütün derslerinizde vize 4 er üniten sorumlu olunur finalde ise tüm ünite.:KK36:

Back