• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samet 'ten yeni haber var

ay hadi inşallah
o ev satılırsa o çocuğun yüzüne eskisi gibi davranmaz daha umursamaz olur
o ev küçük çocuğun garantisi
gerçekten çok sevindim
tanımadığım ve takip etmediğim halde
küçük için üzülmüştüm geçen konunuzu okuyunca

iyiki varsınız
iyiki kuzeniniz var :KK200:

Çok çok sevindim Samet için içime dert olmuştu. Onca şey bir araba içinmiymiş? Bir arabanın modeli yükseltilecek diye mi? :( Bu da ayrı üzdü.

arkadaşlar hepinize merhaba
bir önceki konumda kuzenim için fikir istemiştik sizden. hepinize öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederiz..
salı günü verdiginiz gazla carsamba günü kuzenimle birlikte gizlice avukata gittik konu hakkında bilgi almak için.
avuukat vasi davası olacagını söyledi. iki tarafta sosyal incelemeye alınır, pedogog ve uzmanların raporlarına göre cocugun menfaatleri ön planda tutularak ve karar verilir, cocuk sizde olursa suan sizin için artı olur dedi.
cocukta sizi isterse büyük ihtimalle sizde olur zaten cocuk diye umut verici konustu ama kuzenim işi riske atmak istemedi.
eşini ikna edip perşembe günü eltiye gittiler.
kuzenim eltisine, bi hırka hediye aldı '' görünce aklıma direk sen geldin aldım, sana cok yakışır '' diyerekten :)
hoş sohbet muhabbet miras konusu açılmış, ev satılsa ne kadar 4 kardeşe ne düşer muhabbetleri dönmüş.
arabalarının modelini yükselteceklermiş kredi çekmek istemiyolarmış falan kısacası satalım evi payımızı alalım demişler karı koca.
kuzen hiç agzını acmamış tepki vermemiş giderken alır götürürüm 1-2 gün bizde kalsın bahanesiyle birddaha da vermem acarız davayı ne olursa olsun artık düşüncelerine girmişken kuzenin eşi açmış agzını ' babamız öyle yada böyle bizi okuttu besledi meslek sahibi yaptı, dügünümüzü yaptı evimizi kurdu. yaşasaydı kardeşimize de yapacaktı Allah nasip etmedi, bunları yapmak şimdi bizim boynumuzun borcu. sametin babaları biziz, anneleri de yengem ve yıldızdır. sameti ben gücüm yettigince okuturum, askere yollar evini kurmasına yardımcı olurum. o bize önce Allahın sonra anamızın babamızın emaneti. günahına girmeyelim abi demiş.
eltide abi de öyle zaten parada pulda gözümüz yok tarzı konusmalar yapmış.
sonra bizim enişte sen hangi arabadan istiyosan ne kadar eksikse ben sana gücümün yettigince yardımcı olurum , yetmedigi yerde kredi cekerim sen benim canımsın cigerimsin sende benim için annemin babamın emanetisin demiş. sameti cagırmış sonra, abicim bize gelmek ister misin diye samet evet demiş.
sonra enişte bey eltiye dönüp yenge sen degil baskası olsa sameti 1 dk bırakmam, ama sen varsın diye gözüm arkada degil. senden gram şüphem yok ama sana da yazık 2 tane kücük cocuk samet seni zorluyor, samet bizde kalsın yıldız baksın, ayrı gayrı olmaz zaten istedigi zaman gelir cocuklarla oynar sizde de kalır bizim bizden baska kimsemiz yok demiş. elti de tamam samette istiyosa öyle olsun demiş :KK49:
bugün de gidip evi sametin üstüne yapma konusunda avukatla falan konusacaklar, fransada ki kardeş te kendi hakkımı veririm demiş.

sonuç olarak herşey olması gerektigi gibi. samet kuzende, ev samette olacak.
vasi davası sonucunda da kuzende kalmayı uygun görürlerse ki avukat kesin gözüyle bakıyor. heerşey tamamdır ALLAHIN izniyle :)
Çok sevindim cok duygulandım, kuzeninizin kalbinden öpüyorum

Ne güzel haber. Kuzenin eşi ne güzel konuşmuş. Vicdanlarına sağlık herkesin, umarım işin sonunu getirene kadar aynen devam ederler.
Dualarım Samet'le. Anne babanın yokluğunu hiçbir şey unutturmaz ama inşallah hayat hep yüzüne güler. Hep iyi insanlarla, iyi fırsatlarla, güzelliklerle karşılaşır yavru.

Yerim o minnak 5 yasindaki yuregini o yavrucagin.
Duygulandim.
Hayatin hep guzelliklerle dolsun Samet..

Çok sevindim son haberlere
Aklı selim olunca herşey rayına girmiş umarım herşey Samet için de diğer aile fertleri içinde güzel olur

Güzel de yalnız kafama takılan bu vasi davasından abi ile yengenin haberi var mı? Şimdi her şey güzelce çözülmüş bu davayı duyunca ters tepmesin sakın, o da mı konuşulsaydı acaba.

evet var. kuzenin eşi onu da araya sıkıştırmış bu aralar işlerim yogun degil o işi de halledeyim diye alttan alttan hallediyor. :)

Eltiye küfredip ban yemiştim.

Yalnız hemen de evi satıp nereye harcayacaklarına bile karar vermişler, haksız da değilmişim.:63:

Sonuca çooook sevindim. :21:

Insallah hersey Samet icin guzel olur. Cok sevindim. Mahkeme sonucunu da haber verirseniz seviniriz.

bence ev sametin ustune olmasin, bugun ikna oldukar yarin bir fesat
gelir akillarina giret huzurlari kacar. ev satilmasin, evden gelen kira bedeli samet adina bir hesapta biriksin. sametin egitimi ve dugunu icin harcanir vakti gelince. samet de buyuyup ev bark sahibi olunca ev satilson 4 kardes esit paylassin.

arkadaşlar hepinize merhaba
bir önceki konumda kuzenim için fikir istemiştik sizden. hepinize öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederiz..
salı günü verdiginiz gazla carsamba günü kuzenimle birlikte gizlice avukata gittik konu hakkında bilgi almak için.
avuukat vasi davası olacagını söyledi. iki tarafta sosyal incelemeye alınır, pedogog ve uzmanların raporlarına göre cocugun menfaatleri ön planda tutularak ve karar verilir, cocuk sizde olursa suan sizin için artı olur dedi.
cocukta sizi isterse büyük ihtimalle sizde olur zaten cocuk diye umut verici konustu ama kuzenim işi riske atmak istemedi.
eşini ikna edip perşembe günü eltiye gittiler.
kuzenim eltisine, bi hırka hediye aldı '' görünce aklıma direk sen geldin aldım, sana cok yakışır '' diyerekten :)
hoş sohbet muhabbet miras konusu açılmış, ev satılsa ne kadar 4 kardeşe ne düşer muhabbetleri dönmüş.
arabalarının modelini yükselteceklermiş kredi çekmek istemiyolarmış falan kısacası satalım evi payımızı alalım demişler karı koca.
kuzen hiç agzını acmamış tepki vermemiş giderken alır götürürüm 1-2 gün bizde kalsın bahanesiyle birddaha da vermem acarız davayı ne olursa olsun artık düşüncelerine girmişken kuzenin eşi açmış agzını ' babamız öyle yada böyle bizi okuttu besledi meslek sahibi yaptı, dügünümüzü yaptı evimizi kurdu. yaşasaydı kardeşimize de yapacaktı Allah nasip etmedi, bunları yapmak şimdi bizim boynumuzun borcu. sametin babaları biziz, anneleri de yengem ve yıldızdır. sameti ben gücüm yettigince okuturum, askere yollar evini kurmasına yardımcı olurum. o bize önce Allahın sonra anamızın babamızın emaneti. günahına girmeyelim abi demiş.
eltide abi de öyle zaten parada pulda gözümüz yok tarzı konusmalar yapmış.
sonra bizim enişte sen hangi arabadan istiyosan ne kadar eksikse ben sana gücümün yettigince yardımcı olurum , yetmedigi yerde kredi cekerim sen benim canımsın cigerimsin sende benim için annemin babamın emanetisin demiş. sameti cagırmış sonra, abicim bize gelmek ister misin diye samet evet demiş.
sonra enişte bey eltiye dönüp yenge sen degil baskası olsa sameti 1 dk bırakmam, ama sen varsın diye gözüm arkada degil. senden gram şüphem yok ama sana da yazık 2 tane kücük cocuk samet seni zorluyor, samet bizde kalsın yıldız baksın, ayrı gayrı olmaz zaten istedigi zaman gelir cocuklarla oynar sizde de kalır bizim bizden baska kimsemiz yok demiş. elti de tamam samette istiyosa öyle olsun demiş :KK49:
bugün de gidip evi sametin üstüne yapma konusunda avukatla falan konusacaklar, fransada ki kardeş te kendi hakkımı veririm demiş.

sonuç olarak herşey olması gerektigi gibi. samet kuzende, ev samette olacak.
vasi davası sonucunda da kuzende kalmayı uygun görürlerse ki avukat kesin gözüyle bakıyor. heerşey tamamdır ALLAHIN izniyle :)
Hadi. Hayırlısı

Çok sevindim ikna olmalarına. İnşallah bir sorun çıkmadan vasilik isini de hallederler. Ama yuh ikisine de yani araba varken model yükseltmek için evi sattiracaklarmis. Neyse artik evi Samet'in üzerine yapmaya ikna oldularsa uzatmayalim. Evden de paylari neyse yine kuzenin eşi verecek gibi görünüyor araba almalari için. Alsınlar da düşsünler çocuğun yakasından. Umarım bundan sonrası güzel olsun herkes için.

Çok sevindim samet adına Allahim yardımcısı olsun.

Konunuzu okumuş, Samet'e çok üzülmüştüm. Çok mutlu oldum.

aaa cok sevındım :)
cocuk hem öksüz hem yetım allah yolunu acık etsın ınsallah
:KK68:

Çok ama çook sevindim.Kuzeninizi yüreğinden öpüyorum. :KK200:

Back