• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal hizmetler mi?cocuk gelisimi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erzurum'da kitap yok canım,vizeler internet üzerinden,finaller ise belirlenen merkezlerde yapılıyor,eğer yaşadığınız ilde merkez var ise yaşadığınız ilde girersiniz yok ise çevre illerde olur final sınavı,kitaplar internet üzerinden yükleniyor.

siz okuyor musunuz şuanda? bitirince iş imkanı olur mu sizce? ben saatlerdir okuyorum Atatürk ünv açıköğretim sayfasını nerdeyse bütün detayları öğrendim. aklıma yatmaya başladı.yalnız 4 yıllığa tamamlama göremedim çocuk gelişiminde :( 2 yıllık bitirsek anaokullarında iş bulabilir miyiz acaba? bu benim için çok önemli ve ona göre bir an evvel kayıt olayım çok az zaman kaldı daha para yatırılcak evraklar erzuruma yollancak. bir de staj var mı acaba, onu da yazmıyor :(

siz okuyor musunuz şuanda? bitirince iş imkanı olur mu sizce? ben saatlerdir okuyorum Atatürk ünv açıköğretim sayfasını nerdeyse bütün detayları öğrendim. aklıma yatmaya başladı.yalnız 4 yıllığa tamamlama göremedim çocuk gelişiminde :KK43: 2 yıllık bitirsek anaokullarında iş bulabilir miyiz acaba? bu benim için çok önemli ve ona göre bir an evvel kayıt olayım çok az zaman kaldı daha para yatırılcak evraklar erzuruma yollancak. bir de staj var mı acaba, onu da yazmıyor :KK43:
Ben işletme okuyorum canım,Anadolu Ünivde,2 yıllık bitirince kadrolu öğretmenlik yapamazsın diye biliyorum 4 yıllığa tamamlanması gerek özel okullarda yapabilirsin ama staj vardır büyük olasılıkla,2. Üniversite kapsamında kayıt olacaksın galiba ygs puanı aöf de olsa yüksek bayağı 410 küsür.

Ben işletme okuyorum canım,Anadolu Ünivde,2 yıllık bitirince kadrolu öğretmenlik yapamazsın diye biliyorum 4 yıllığa tamamlanması gerek özel okullarda yapabilirsin ama staj vardır büyük olasılıkla,2. Üniversite kapsamında kayıt olacaksın galiba ygs puanı aöf de olsa yüksek bayağı 410 küsür.

ben okudum şimdi bir sitede lisans tamamlama hakkımız geri verilsin diye. anladığım kadarıyla çocuk gelişimi ön lisans mezunlarının artık lisans tamamlama hakkı yokmuş :( ama devlette olmasa bile özelde iş bulabilirim umuduyla kararımı verdim, kayıt olucam:KK68: ikinci üniversite kapsamında kayıt olucam. 410 yüksek mi sayılıyor, ben çünkü yeni puan sistemini hiç bilmiyorum, benim zamanımda öss vardı 300 lü puanlarla giriyoduk:)

ben okudum şimdi bir sitede lisans tamamlama hakkımız geri verilsin diye. anladığım kadarıyla çocuk gelişimi ön lisans mezunlarının artık lisans tamamlama hakkı yokmuş :KK43: ama devlette olmasa bile özelde iş bulabilirim umuduyla kararımı verdim, kayıt olucam:KK68: ikinci üniversite kapsamında kayıt olucam. 410 yüksek mi sayılıyor, ben çünkü yeni puan sistemini hiç bilmiyorum, benim zamanımda öss vardı 300 lü puanlarla giriyoduk:)
Normalde 2 yıllık aöf puanları 140 dan başlıyor ama bu sadece söz de kalmış galiba çünkü taban puanı 410 ve evet bayağı yüksek oluyor eskiden aöf için barajı geçmek yetiyordu ama şimdi o bile yetmiyor.

Bende aöf ikinci üni kapsamında sosyal hizmetlere başvurdum. Ama ikinci üni için gerekli belgeleri bi türlü bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

Normalde 2 yıllık aöf puanları 140 dan başlıyor ama bu sadece söz de kalmış galiba çünkü taban puanı 410 ve evet bayağı yüksek oluyor eskiden aöf için barajı geçmek yetiyordu ama şimdi o bile yetmiyor.

demek o kadar zorlaştı.. eskiden sadece barajı geçmek yetiyordu.gün geçtikçe herşey zorlaşıyor.. ama kayıt olcam karar verdim:oops:

Bende aöf ikinci üni kapsamında sosyal hizmetlere başvurdum. Ama ikinci üni için gerekli belgeleri bi türlü bulamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
Internet üzerinden başvuru yaptınız mı önce oradan yapacaksınız gerekli çıktıları alacaksınız,eğer ögrenci iseniz öğrenim belgesi yada diploma,mezun iseniz mezun olduğunuz okuldan belge alacaksınız diye biliyorum yanı sıra 4 tane fotoğraf.

ben birkaç saat içinde olaya resmen vakıf oldum :DDD hemen bilgilendireyim:

ikinci ünv kapsamında başvuruyorsanız önce sistemden önkayıt olccaksınız. sonra kesin kayıt linki var onu tıklıcaksınız. ben az önce oldum o kısmı onaylamak için harcı yatırmak gerekiyormuş. 290 tl. yatırdıktan sonra sanırım sistem kayıt oldu diyecek.
gerekli evraklar:

internet kayıt belgesi
mezunsanız diplomanın onaylı sureti
2 resim

sonra belirtilen adrese kargoyla yollanıyor evraklar.

bütün bilgiler burda var

http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr/

Internet üzerinden başvuru yaptınız mı önce oradan yapacaksınız gerekli çıktıları alacaksınız,eğer ögrenci iseniz öğrenim belgesi yada diploma,mezun iseniz mezun olduğunuz okuldan belge alacaksınız diye biliyorum yanı sıra 4 tane fotoğraf.

ben 2 tane resim diye okudum. ama başka kısımda 4 diyordu onu da gördüm aklım karıştı.

ikinci ünv kapsamında başvuruyorsanız önce sistemden önkayıt olccaksınız. sonra kesin kayıt linki var onu tıklıcaksınız. ben az önce oldum o kısmı onaylamak için harcı yatırmak gerekiyormuş. 290 tl. yatırdıktan sonra sanırım sistem kayıt oldu diyecek.
gerekli evraklar:

internet kayıt belgesi
2 resim

bütün bilgiler burda var

Yalnız 290 tl Erzurum için geçerli değil mi Anadolu Üniversitesi 205 tl .

ben 2 tane resim diye okudum. ama başka kısımda 4 diyordu onu da gördüm aklım karıştı.
Anadolu Üniversitesi 4 tane istiyor,gerçi onu bile almadılar kayıt olurken sistemdekini kullandılar.:KK54:

yalnız 17 ekim son. elinizi çabuk tutun.

Yalnız 290 tl Erzurum için geçerli değil mi Anadolu Üniversitesi 205 tl .
baktım Anadolu ünv. de çocuk gelişimi yok. erzurumda var .290 mış dönemlik harcı. valla konu sahibi arer arkadaşıma çok teşekkür ederim. onun sayesinde bir anda böyle bişeyden haberdar oldum ve hiç hesapta olmayan bişeye kalkıştım :)))

evet yaptım ama suan okuğum için öğrenim belgesi yerine öğrenci belgesi götürsem olur mu diye sey ettim. Çünkü öğrenim belgesi iseden alıncak diye yazıyo. Kafam karıştı ama sonunda öğrenci belgesi olabileceğini buldum :D teşekkür ederim :D

gerekli evraklar:

internet kayıt belgesi
2 resim

bütün bilgiler burda var

teşekkür ederim canım ama benimki anadolu üniversitesi bizim harcımız 225 oluyo diye biliyorum ki yatırdım :D

evet yaptım ama suan okuğum için öğrenim belgesi yerine öğrenci belgesi götürsem olur mu diye sey ettim. Çünkü öğrenim belgesi iseden alıncak diye yazıyo. Kafam karıştı ama sonunda öğrenci belgesi olabileceğini buldum :D teşekkür ederim :D
Hangi üniversiteye kayıt olacaksın.

Back