Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
baktım ala ala kitapları koyacak yer bulamaz olmuşum
yeni kitaplara yer açmak için bazı kitaplarımı elden çıkarmak istiyorum. hepsi orijinal ve tertemiz. sadece bazı yerlerin altları çizili.
bunları satabilirsem başka kitaplar da ekleyeceğim
baktım ala ala kitapları koyacak yer bulamaz olmuşum
yeni kitaplara yer açmak için bazı kitaplarımı elden çıkarmak istiyorum. hepsi orijinal ve tertemiz. sadece bazı yerlerin altları çizili.
bunları satabilirsem başka kitaplar da ekleyeceğim
Şimdi yıktınız işte bütün hayallerimi :) Çok fazla değil mi ikinci el piyasası için? Almaz sanırım hele ki kitap okumaya benim teşviklerimle yeni başlayan biri olduğunu düşünürsek :)
Şimdi yıktınız işte bütün hayallerimi :) Çok fazla değil mi ikinci el piyasası için? Almaz sanırım hele ki kitap okumaya benim teşviklerimle yeni başlayan biri olduğunu düşünürsek :)
Ne kadar temiz olsa da adı bi kere ikinci ele çıkmış maalesef :) Ben de tertemiz bi kere okuduğum veya hiç okumadığım kitaplarımı burda 6 7 liraya satışa çıkardım içim gitti ben onlara o kadar para saymıştım halbuki :) Dediğim gibi adı ikinci el oluyo adı çıkıcana canı çıksın :)
Ne kadar temiz olsa da adı bi kere ikinci ele çıkmış maalesef :) Ben de tertemiz bi kere okuduğum veya hiç okumadığım kitaplarımı burda 6 7 liraya satışa çıkardım içim gitti ben onlara o kadar para saymıştım halbuki :) Dediğim gibi adı ikinci el oluyo adı çıkıcana canı çıksın :)
örneğin "Aynı yıldızın altında" kiatbı, kitapyurdu sitesinde, 17,5 lira. niye 15 lira verip 2. el alsın ki millet, 2,5 lira daha fazla verip sıfırını almak varken :26: