• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soslusarma Kitaplığını Boşaltıyor :)/satılmıştır

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
baktım ala ala kitapları koyacak yer bulamaz olmuşum :1:
yeni kitaplara yer açmak için bazı kitaplarımı elden çıkarmak istiyorum. hepsi orijinal ve tertemiz. sadece bazı yerlerin altları çizili.
bunları satabilirsem başka kitaplar da ekleyeceğim :34:

$IMG_0478.JPG
$IMG_0479.JPG
$IMG_0480.JPG
$IMG_0481.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yıktınız işte bütün hayallerimi :) Çok fazla değil mi ikinci el piyasası için? Almaz sanırım hele ki kitap okumaya benim teşviklerimle yeni başlayan biri olduğunu düşünürsek :)

ben sıfır aldım sonuçta bir kez okundu :34: yarı fiyatı zaten

Son düzenleme:
ben sıfır aldım sonuçta bir kez okundu :34:

Ne kadar temiz olsa da adı bi kere ikinci ele çıkmış maalesef :) Ben de tertemiz bi kere okuduğum veya hiç okumadığım kitaplarımı burda 6 7 liraya satışa çıkardım içim gitti ben onlara o kadar para saymıştım halbuki :) Dediğim gibi adı ikinci el oluyo adı çıkıcana canı çıksın :)

Son düzenleme:
Ne kadar temiz olsa da adı bi kere ikinci ele çıkmış maalesef :) Ben de tertemiz bi kere okuduğum veya hiç okumadığım kitaplarımı burda 6 7 liraya satışa çıkardım içim gitti ben onlara o kadar para saymıştım halbuki :) Dediğim gibi adı ikinci el oluyo adı çıkıcana canı çıksın :)

nasip artık :23:

Aynı Yıldızın Altında 15, diğerleri 10 ' ar TL :31:

bence de çok yüksek tutmuşsunuz fiyatları :26:

örneğin "Aynı yıldızın altında" kiatbı, kitapyurdu sitesinde, 17,5 lira. niye 15 lira verip 2. el alsın ki millet, 2,5 lira daha fazla verip sıfırını almak varken :26:

Back