- 19 Kasım 2022
- 573
- 253
- 33
- 29
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
Hayır canım ne alakası var bunun zaten test gününden yakın zamanda değil mi ben transferin 8/9 .gününde öğrendim ya idrar ve kan ileAma iğne vurulalı 4 gün oldu ya kanda hala onun etkisi vardır diye sevinemiyorum. Birde adete 3 gün kaldı
Ben iğneyi 6 şubatta vuruldum ama o da beta arttırıyormuş ya işte birde 28 ocakta vurulmuştum onun etkisi de geçmemiş olabilirHayır canım ne alakası var bunun zaten test gününden yakın zamanda değil mi ben transferin 8/9 .gününde öğrendim ya idrar ve kan ile
Test günün ne zamandı canımBen iğneyi 6 şubatta vuruldum ama o da beta arttırıyormuş ya işte birde 28 ocakta vurulmuştum onun etkisi de geçmemiş olabilir
13 Şubat canımTest günün ne zamandı canım
Çok az kalmış inşaallah gittiğin zaman değerin dahada artmış olucak13 Şubat canım
İnşallahÇok az kalmış inşaallah gittiğin zaman değerin dahada artmış olucak
Tabii nasipse gelip yazarım zatenSonucunu bizede yaz olur mu
Tabii nasipse gelip yazarım zatenİnşallah bebeğim benimle hissediyorum
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşaAllah canım bende seninle diye hissediyorum
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba konuşmamız yarım kalmış acikcasi bende merak ettim hamilesiniz değil miTabii nasipse gelip yazarım zatenİnşallah bebeğim benimle hissediyorum
benim mesajımı yanıtlamış hamileymiş 2 bin küsürmüş beta değeriMerhaba konuşmamız yarım kalmış acikcasi bende merak ettim hamilesiniz değil mi
Evet hislerime çok güveniyormuşum sayende tekrardan yorumumu gördüm ve mutlu oldumMerhaba konuşmamız yarım kalmış acikcasi bende merak ettim hamilesiniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?