- 21 Ağustos 2024
- 145
- 62
- 13
- 27
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
Hayırlı olsun bence var sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar selam (1Şubat)transferimden 1 hafta geçti. 3.gün embriyosuydu yani bugün döllenmenin 11.günü. (6 Şubat)Perşembe günü ovitrelle vurulduğumu unuttum (7 Şubat)cuma test yaptım yalancı pozitif sandım, bugün tekrar test yaptım ve daha çok koyulaşmış bu normalde ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra yavaş yavaş beta değeri azalıyormuş benim galiba gebeliğim var çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum
Aminn sağolasın ovitrelle hakkında bilgin var mı canımHayırlı olsun bence var sağlıkla kucağınıza alın inşallah♥
Hayırlı olsun canm iğne etkisi olsaydı koyulaşma olmazdı gözün aydn darısı bizlereAminn sağolasın ovitrelle hakkında bilgin var mı canım
Hadi inşallahHayırlı olsun canm iğne etkisi olsaydı koyulaşma olmazdı gözün aydn darısı bizlere
Hayırlı olsun canım pozitif bebeğin seninle çünkü ben 8.ci günde yapınca bundan daha silik şekilde çıkmıştı hemen kan vermiştim gebelik oluşmuştu 3.gün embriyosuydu benimdeKızlar selam (1Şubat)transferimden 1 hafta geçti. 3.gün embriyosuydu yani bugün döllenmenin 11.günü. (6 Şubat)Perşembe günü ovitrelle vurulduğumu unuttum (7 Şubat)cuma test yaptım yalancı pozitif sandım, bugün tekrar test yaptım ve daha çok koyulaşmış bu normalde ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra yavaş yavaş beta değeri azalıyormuş benim galiba gebeliğim var çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum
Evett bende çok koyu çıkınca epey şaşırdımmHayırlı olsun canım pozitif bebeğin seninle çünkü ben 8.ci günde yapınca bundan daha silik şekilde çıkmıştı hemen kan vermiştim gebelik oluşmuştu 3.gün embriyosuydu benimde
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bugün acile gidip kan verin hemenKızlar selam (1Şubat)transferimden 1 hafta geçti. 3.gün embriyosuydu yani bugün döllenmenin 11.günü. (6 Şubat)Perşembe günü ovitrelle vurulduğumu unuttum (7 Şubat)cuma test yaptım yalancı pozitif sandım, bugün tekrar test yaptım ve daha çok koyulaşmış bu normalde ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra yavaş yavaş beta değeri azalıyormuş benim galiba gebeliğim var çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum
Ahhh acilde dövmekten beter ediyorlarHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bugün acile gidip kan verin hemen
İlk kanı nerde verirseniz ikinciyide ordq vermeniz daha sağlıklı olur çünkü yükselmeler aynı olmuyor ben acilde vermiştim 933 sonra sağlık ocağında %50 yükselme ancaydı acile gittim 3000 lerde bişeydiAhhh acilde dövmekten beter ediyorlarBoşa strese girmek istemiyorum canım ya özelde vericem yada yarın sağlık ocağında, eşimle bi oturur konuşuruz teşekkür ederimm canım
Anladım canım ilk kanı tedavi olduğum yerde vermek istiyorum ama bugünde gebelik var yoka bakmak istiyordummİlk kanı nerde verirseniz ikinciyide ordq vermeniz daha sağlıklı olur çünkü yükselmeler aynı olmuyor ben acilde vermiştim 933 sonra sağlık ocağında %50 yükselme ancaydı acile gittim 3000 lerde bişeydi
Hiç bilgim yok ovitrelle hakkında ama bilgim olan tek şey testiniz pozitifAminn sağolasın ovitrelle hakkında bilgin var mı canım
Evet tüm testler pozitif ama Herşey belirsizHiç bilgim yok ovitrelle hakkında ama bilgim olan tek şey testiniz pozitif
Gönlünüzü ferah tutun o sizinle benceEvet tüm testler pozitif ama Herşey belirsizbu da insanı yoruyor
Onun etkisi gitmiştir canım bence sen de kan ver için rahatlasınEvett bende çok koyu çıkınca epey şaşırdımmİnşallah kan tahlilinde de güzel değerler çıkar korkuyorum biraz sonuçtan Şu ovitrelle beni mahvetti neden beta salgılarkii
Verdim canım 55 çıktı hala belirsizlik varOnun etkisi gitmiştir canım bence sen de kan ver için rahatlasın
Verdim canım 55 çıktı hala belirsizlik var
Ama iğne vurulalı 4 gün oldu ya kanda hala onun etkisi vardır diye sevinemiyorum. Birde adete 3 gün kaldıKız delimisin neyi belirsizben 24 ile öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?